Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahah, yok be canım:) ben kararımı verdim zaten, sizi görmem yeterli:)

ya aç gelin cidden. hatta geç kahvaltı-brunch gibi bir şey yapsak ya cuma günü..

sen bana yemek de hemde sevdiğim mekanlarda hiiiiiiiç yok demem

tamam brunçh da olur da beste belki yetişemez karşıdan

karar verelim ben arayayım mekanı masayı donattırayım :125::125::125::125:

Serpme kahvaltısı oluyordu oranın.Biz geçen sefer de öyle gitmiştik.Erken gidip bol bol oturmuştuk.

seni çakal serpme kahvaltı parası öde akşama kadar ye iç

adamlar ses çıkarmıyorsa beleşe orayı burayı görüyorlar da ondan dermişim

sen bana yemek de hemde sevdiğim mekanlarda hiiiiiiiç yok demem

tamam brunçh da olur da beste belki yetişemez karşıdan

karar verelim ben arayayım mekanı masayı donattırayım :125::125::125::125:

Jelesec im canım cicim baharım,istersen serpme ile başlarız sonrasında öğlen gibi az biraz içli köfte fındık lahmacun ortaya kebap falan devam ederiz olmazsa.Amanııın ben neler diyorummm.Bugün 1.5 saat spordan sonra bunları ben mi söölüyorumm

ayyy, serpme kahvaltı süper fikir:)

ameliyat öncesi rabbite de bana da moral yemeği olsun bu

cuma kartopum sabahtan gelemez ya dur o yarın yazar ben arkadaşımı ekemem şur da kaç kişi varız balık etli

Bende size süpriz olsun diye dr u getireyim diyordum kızlar cuma içinde şuan bie işim gözükmüyor yalnız malum trafik çok erken gelemem elimden geldiğince uymaya çalışırım

Bende size süpriz olsun diye dr u getireyim diyordum kızlar cuma içinde şuan bie işim gözükmüyor yalnız malum trafik çok erken gelemem elimden geldiğince uymaya çalışırım

sen bana yamuk yapamazsın bebeğim malum künefeli resmin elimde yok yok bende çok erken şey ettirmem saçlarım önden maşa oliiii olacak kuaförde

nlglpe, sen ve saçların üstüne alınmasın lütfen

e beni de çarşaf çarşaf resimlerden gördü.Ben de göstermem:)Geriye bir tek Baycan kalıo. Baycan göstersin

abooooow kızım sen bittin ben burayı kopyala yapıştır yapıp sevgili doktoruma göndermez miyim uleeeen adam ne gösterecek

çık çık çık yandın sen

sen bana yamuk yapamazsın bebeğim malum künefeli resmin elimde yok yok bende çok erken şey ettirmem saçlarım önden maşa oliiii olacak kuaförde

nlglpe, sen ve saçların üstüne alınmasın lütfen

Hahaha künefenin resmi var sadece ben yerken yok hiç aklımda yoktu ispiyon falan nasıl diyeyim ilk beni camdan atar zaten bu ara çok gözüne batıyorum her seferinde kilolar gidecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…