ahahah, yok be canım:) ben kararımı verdim zaten, sizi görmem yeterli:)
ya aç gelin cidden. hatta geç kahvaltı-brunch gibi bir şey yapsak ya cuma günü..
ahahah, yok be canım:) ben kararımı verdim zaten, sizi görmem yeterli:)
ya aç gelin cidden. hatta geç kahvaltı-brunch gibi bir şey yapsak ya cuma günü..
Serpme kahvaltısı oluyordu oranın.Biz geçen sefer de öyle gitmiştik.Erken gidip bol bol oturmuştuk.
sen bana yemek de hemde sevdiğim mekanlarda hiiiiiiiç yok demem
tamam brunçh da olur da beste belki yetişemez karşıdan
karar verelim ben arayayım mekanı masayı donattırayım :125::125::125::125:
ayyy, serpme kahvaltı süper fikir:)
Jelesec im canım cicim baharım,istersen serpme ile başlarız sonrasında öğlen gibi az biraz içli köfte fındık lahmacun ortaya kebap falan devam ederiz olmazsa.Amanııın ben neler diyorummm.Bugün 1.5 saat spordan sonra bunları ben mi söölüyorumm
ayyy, serpme kahvaltı süper fikir:)
oki tatlım o zaman jelesec im sen rez.yaptırırsın di mi?
buradan baycana haber uçuranın kafasını uçururumadama yüzümüz olmaz şurası yamuk burası şiş demeye görürse o donatılmış masayı
hele bir buluşmada sabah oturduk yemeye akşam 4.de geliyordu kalktık ogülü senin olduğun toplantıda
Aramızda görünmez bir üye var :44: beste sensen ses ver
Aramızda görünmez bir üye var :44: beste sensen ses ver
Bende size süpriz olsun diye dr u getireyim diyordumkızlar cuma içinde şuan bie işim gözükmüyor yalnız malum trafik çok erken gelemem elimden geldiğince uymaya çalışırım
oki tatlım o zaman jelesec im sen rez.yaptırırsın di mi?
sen bana yamuk yapamazsın bebeğim malum künefeli resmin elimdeyok yok bende çok erken şey ettirmem saçlarım önden maşa oliiii olacak kuaförde
nlglpe, sen ve saçların üstüne alınmasın lütfen
e beni de çarşaf çarşaf resimlerden gördü.Ben de göstermem:)Geriye bir tek Baycan kalıo. Baycan göstersin
sen bana yamuk yapamazsın bebeğim malum künefeli resmin elimdeyok yok bende çok erken şey ettirmem saçlarım önden maşa oliiii olacak kuaförde
nlglpe, sen ve saçların üstüne alınmasın lütfen
ay, çok mutluyum ya:)
nereye yapılıyor rez. bu arada?
ay, çok mutluyum ya:)
nereye yapılıyor rez. bu arada?
abooooow kızım sen bittinben burayı kopyala yapıştır yapıp sevgili doktoruma göndermez miyim uleeeen adam ne gösterecek
çık çık çık yandın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?