• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Herkese günaydın.Bu sabah biraz erkenciyim.6 da kalktım işler güçler bitirdim.Bugün eğer fırtınadan dolayı seferler kaldırılmazsa Bakırköy deyim.Bilginize.Sonra kızmasın kızlar topiği açan nerde,açtı bizi nöbetci bıraktı,ben kargamıyım falan filan....bir sürü laf yemiim diye açıklama getirmek istedim baayanlar.Hepinize sevgiler.Ogüleeem bugün herşey hazır .Çay mı kahve mi, kahvaltı mı,gözleme,krep mi ? :16::16::16:

Merhaba kızlar yeni arkadaşlar görüyorum onlarda hoşgeldi :) 6 sında buluşma kararı ne alemde havada bozdu perşembe kar olursa bana zor olacak :(

Neredesin merak ettim :26: telinde cevap vermedi seninle uğraşmayınca boşluk da hissediyorum kendimi :35:

Son düzenleme:
hava durumuna baktım, perşembe yağmur bile yok:)) kaçamazsın beste:)

Yok canım kaçmak değil amacım :) ben zaten abone olmuş durumdayım o tarafa yarın zaten o taraftayım benim ufaklık rahatsız biraz 2 gün dışarı çıkarırmıyım diye kararsız kaldım perşembe günü kar gelecek diye okudum ama hava durumu dediğin gibi normal gözüküyor

Topigin tüm güzellerine benden de Günaydınlar.

Evet kartopu çok soguk. gelıyor sanırım kar ve kartopu:)Sen mı yolluyorsun yoksa.

güzel espri :))

ben senin seksüüüü fotoları gördükten sonra kendime pek güzel diyemiyorum bacım:)))

Merhaba kızlar yeni arkadaşlar görüyorum onlarda hoşgeldi :) 6 sında buluşma kararı ne alemde havada bozdu perşembe kar olursa bana zor olacak :(

Neredesin merak ettim :26: telinde cevap vermedi seninle uğraşmayınca boşluk da hissediyorum kendimi :35:

buluşma okey mekanı özelden yazarım bu kez değişik yer olsun dedim ama yine oralarda öğlen yemeği yiyelim diyoruz gerçi sen diyette sin neyse kebap bol orada :56:

bestem sana baştan fit oluyordum amma şimdi aşk yaşıyorum :16: hani geçmişte bi insan bu kadar mı saf olur diye kızıyordum anladın sen onu:23::23::23:

kızı da al gel iyi olursa çocuk odası var mekanda

buluşma okey mekanı özelden yazarım bu kez değişik yer olsun dedim ama yine oralarda öğlen yemeği yiyelim diyoruz gerçi sen diyette sin neyse kebap bol orada :56:

bestem sana baştan fit oluyordum amma şimdi aşk yaşıyorum :16: hani geçmişte bi insan bu kadar mı saf olur diye kızıyordum anladın sen onu:23::23::23:

kızı da al gel iyi olursa çocuk odası var mekanda

Diyetteyim canım ya sıkıyı yedim artık dr dan yemiyor diyeti bozmak nerde buluşcakmışız yaz bakalım ora iyiydi künefe yerdiniz :1: bende bakardım :5:napim canım çok saf ve iyi niyetliyim :37: haha olsun ya varmış işte herşeyde bir hayır :)

selam tüm canikolar,

geldim hızlıca okudum, çok güldüm (kırıştım tabi yine, nldglp hem topik sahibi, hem de en zengin sensin diye senden alcam kaz ayaklarının botox parasını )sizi sevdiğimi bi kez daha anladım. bugünler iş de, okul hayatı da pek bi yoğun:27: bu yüzden istediğim gibi şeeedemedim topiğe, ama ismi çok afilli olmuş, çok beğendim :nazar:x 41

elemtere fiş kem gözlere şiş, ne kadaaan çok okunmuşuz. 100.000 li rakamlara inşalllahhhhhh

selam tüm canikolar,

geldim hızlıca okudum, çok güldüm (kırıştım tabi yine, nldglp hem topik sahibi, hem de en zengin sensin diye senden alcam kaz ayaklarının botox parasını )sizi sevdiğimi bi kez daha anladım. bugünler iş de, okul hayatı da pek bi yoğun:27: bu yüzden istediğim gibi şeeedemedim topiğe, ama ismi çok afilli olmuş, çok beğendim :nazar:x 41

elemtere fiş kem gözlere şiş, ne kadaaan çok okunmuşuz. 100.000 li rakamlara inşalllahhhhhh

Selam canım hg din sen buluşmaya gelemiyorsun değil mi hafta içi çok sayfa yazılıyor artık aklımda tutamıyorum da :)

Selam canım hg din sen buluşmaya gelemiyorsun değil mi hafta içi çok sayfa yazılıyor artık aklımda tutamıyorum da :)

yok be bestecim, benim hafta içi gelmem pek mümkün değil. Bu pazar oradayım ama, ailesel sebeplerden dolayı zaman kalmayacak muhtemelen. Ancak çok büyük ihtimalle sonraki hafta da yine istanbul'da olacağım. O zaman sizlere uygun olursa görüşmeyi çok isterim.

yok be bestecim, benim hafta içi gelmem pek mümkün değil. Bu pazar oradayım ama, ailesel sebeplerden dolayı zaman kalmayacak muhtemelen. Ancak çok büyük ihtimalle sonraki hafta da yine istanbul'da olacağım. O zaman sizlere uygun olursa görüşmeyi çok isterim.

Anladım canım inşallah birdahaki gelişine kısmet olurda tanışırız o zaman :)

Back