sanırım ben alınmalıyım üstüme,
naaapiyim bebeğim, oğlanın öğretmeni, pedagogu derken, dakka neyin kalmadı valla
6 aralığa kadar sizdenim
ay biraz da utanmalıyım sanırım
eneeeee,
resmen kazıttın mı yaniii? çalışmıyorsun? ya da türbanlı mısın? her baba yiğidin harcı değil çünkü o şekilde gezmek...saça bol bol bakım yap bari, en uygun dönemdesin
şu destur kelimesini duyunca hep çocukluğum geliyor aklıma, ne güzel bişi bu k.k...beni çocukluk yıllarıma geri götürüyor
küçükken çarşı pazar gezerken çişim geldiğinde, annem gözüne bahçelik bi yer kestirir, sonra "tühh" diyip tükürüp arkasından da "destur" derdi. Neden böyle yapıyoruz? diye sorunca, "mezar varsa çarpılmayalım diye" derdi. O günden beridir severim destur çekmeyi
aynen resmen valla :) yok bu dönem evde pinekliyorum malesef fırsat doğdu bana :) vallahi çok uzun sure düşündüm ama düşünmekle olmuyor eylem lazım dedim hihihibakım falan yapcam işte bakalım ne hale gelcekler
türbanlı değilim ama dışarda bere takcam artık :)
ay yazık ameliyatlardan sonra psikolojin bozuldu senin3.numara yapay dın bari yahu:26: neyse yüz güzelliğin varsa benim gibi kurtarır sıfır numara saç yüzümüz yeter
aman sen birinç olgüzel karınlı, güzel memeli şey
Jelesec için kazan kaynatma günü olsun bugün..Dışardan yazdıklarımızı okuyacak ama cevap yazamıcak , kapak yapamicak
Selam ziyaretçi, nam-ı diger jeleseccan
ay hiiiiiiiiç okumadım yoğundum dışarıdaydım teldeydim
jelesecaccan seviyor sizleri ama unutmayın ki gün gelir size de ters bi durum olursa kapak yaparım ona göre
evet delirdim benbu ameliyatlar delirtti beni yakında huni takıcam yüzüm güzel ya eyi gider huniyidemi ameliyatla taktırsam neee
evet delirdim benBu ameliyatlar delirtti beni yakında huni takıcam Yüzüm güzel ya eyi gider Huniyidemi ameliyatla taktırsam neee :d
huni takacamçok güldüm canım yaa valla bende delirdim beraber takıp gezelim
sen geldin ya ondandırpopüler topiğimiz yine dışarıdan yoğun ilgi görüyor7.ziyaretçi maşallah
huni takacamçok güldüm canım yaa valla bende delirdim beraber takıp gezelim
hunileriniz benden arkadaşlar hediyem olsun
Aledax ım aledax ım bi canlandım bi canlandım ki görme...sanki arkama pervaneli bir motor takılmış şekildeyim.Zaten sizlerle yazışmak bana o kadar çok enerji veriyorki:) Hele jelesec olmayınca daha bi enercik oluyorumçünkü saha boş olduğu için daha çok koşturuyorum ohhh bol bulamaç
Şimdi yarına dönecek sanırsam.Ben öğleden sonra yağ çekmelere başlarım.Şimdi verip veriştiriimde içimi dökeyim soona çevir kazı yanmasın asenaşeklinde canım jelesec, cicim jelesec, en birinç sensin jelesec ...
sponsor bile bulduk tamamdırhunileriniz benden arkadaşlar hediyem olsun
sen geldin ya ondandır
evet bebeim gel beraber yeni bir akım başlatalım dazlak estetikli hunililer diyerekten sajkdns
sen geldin ya ondandır
evet bebeim gel beraber yeni bir akım başlatalım dazlak estetikli hunililer diyerekten sajkdns
altın yaldızlı olsun benimki piluzz
sen geldin ya ondandır
altın yaldızlı olsun benimki piluzz
sponsor bile bulduk tamamdırama öle klasik olmasın bizimkiler farkli olsun
valla olur canım bazen şöyle beni hastaneye kapatıp baştan aşağı yenileseler diye düşünüyorumhunilerle gidersek korkup yaparlar belki hem bize herşey serbest olur yehhuu
....
küçükken çarşı pazar gezerken çişim geldiğinde, annem gözüne bahçelik bi yer kestirir, sonra "tühh" diyip tükürüp arkasından da "destur" derdi. Neden böyle yapıyoruz? diye sorunca, "mezar varsa çarpılmayalım diye" derdi. O günden beridir severim destur çekmeyi
sponsor bile bulduk tamamdırama öle klasik olmasın bizimkiler farkli olsun
valla olur canım bazen şöyle beni hastaneye kapatıp baştan aşağı yenileseler diye düşünüyorumhunilerle gidersek korkup yaparlar belki hem bize herşey serbest olur yehhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?