geliyo galiba senin kuzen ? yine her zaman ki gibi güzel ve bakımlı olacaksın anlaşılan tamam ben kül kedisi hazırlarım kahvaltıyı:111::124::129:
neyse bu akşam var
offf ya ogltkn sanki hasta olacam gibi başım ağrıo biraz midem feci bulanıyor.sabahları genç kızlığımdan beri hep midem bulanır.
evet ogülem bildin.şu halimla bile fondotene bulandım kippiklere rimel dudaklara kıpkırmızı ruj allıklar parfümler....niye ben böyleyim yaa( duramıyorum süslenmeden.aslında bu da bir dengesizlik bence.Hayatımda boyanmadan sokağa çıktığımı bilmem.alt kattaki dia ya bile ruj sürmeden inmem.Alışkanlık bence.Annem de böyledir benim.Ayaküstü sokak kapısında ojesini sürerdi.Ama ben ondan bir adım ilerideyim araba da sürüyorum.Benim diyen insan arabada oje süremez.Bütün kırmızı ışıklarda hemen yetişebildiği kadar 4 parmak 5 parmak sürerim.Evden çıkarken sürmem bir yere dokunurum iğne ucu kadar bozulursa mahvolurum.Bütün gün gözüm o bozuk kısma takılır kalır.Niye ben böyleyim ogülem niye...midem de bulanıoo oyyyy oyy.Biri bana enerci göndersin nolur.gözlerimi kapattım bekliyorum.Ha bu arada bak çantaya saçları da attım belki onları da taktırırım diye haliyet i ruhuyeme göre karar vericiim of allaam off midemmm.... bak 2 tane de oje attım çantaya.Öyle gidip te bana kırmızı oje sürün demem kuaförde numaraları söylerim alta 48 üstüne 321 sür derim.Belki yoktur diye yanıma o iki rengi de aldım ogülem of midem offff enerciiiii......