• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

geliyo galiba senin kuzen ? yine her zaman ki gibi güzel ve bakımlı olacaksın anlaşılan :16: tamam ben kül kedisi hazırlarım kahvaltıyı:111::124::129:

neyse bu akşam var:34:

offf ya ogltkn sanki hasta olacam gibi başım ağrıo biraz midem feci bulanıyor.sabahları genç kızlığımdan beri hep midem bulanır.

evet ogülem bildin.şu halimla bile fondotene bulandım kippiklere rimel dudaklara kıpkırmızı ruj allıklar parfümler....niye ben böyleyim yaa:(( duramıyorum süslenmeden.aslında bu da bir dengesizlik bence.Hayatımda boyanmadan sokağa çıktığımı bilmem.alt kattaki dia ya bile ruj sürmeden inmem.Alışkanlık bence.Annem de böyledir benim.Ayaküstü sokak kapısında ojesini sürerdi.Ama ben ondan bir adım ilerideyim araba da sürüyorum.Benim diyen insan arabada oje süremez.Bütün kırmızı ışıklarda hemen yetişebildiği kadar 4 parmak 5 parmak sürerim.Evden çıkarken sürmem bir yere dokunurum iğne ucu kadar bozulursa mahvolurum.Bütün gün gözüm o bozuk kısma takılır kalır.Niye ben böyleyim ogülem niye...midem de bulanıoo oyyyy oyy.Biri bana enerci göndersin nolur.gözlerimi kapattım bekliyorum.Ha bu arada bak çantaya saçları da attım belki onları da taktırırım diye haliyet i ruhuyeme göre karar vericiim of allaam off midemmm.... bak 2 tane de oje attım çantaya.Öyle gidip te bana kırmızı oje sürün demem kuaförde numaraları söylerim alta 48 üstüne 321 sür derim.Belki yoktur diye yanıma o iki rengi de aldım ogülem of midem offff enerciiiii......

offf ya ogltkn sanki hasta olacam gibi başım ağrıo biraz midem feci bulanıyor.sabahları genç kızlığımdan beri hep midem bulanır.

evet ogülem bildin.şu halimla bile fondotene bulandım kippiklere rimel dudaklara kıpkırmızı ruj allıklar parfümler....niye ben böyleyim yaa:(( duramıyorum süslenmeden.aslında bu da bir dengesizlik bence.Hayatımda boyanmadan sokağa çıktığımı bilmem.alt kattaki dia ya bile ruj sürmeden inmem.Alışkanlık bence.Annem de böyledir benim.Ayaküstü sokak kapısında ojesini sürerdi.Ama ben ondan bir adım ilerideyim araba da sürüyorum.Benim diyen insan arabada oje süremez.Bütün kırmızı ışıklarda hemen yetişebildiği kadar 4 parmak 5 parmak sürerim.Evden çıkarken sürmem bir yere dokunurum iğne ucu kadar bozulursa mahvolurum.Bütün gün gözüm o bozuk kısma takılır kalır.Niye ben böyleyim ogülem niye...midem de bulanıoo oyyyy oyy.Biri bana enerci göndersin nolur.gözlerimi kapattım bekliyorum.Ha bu arada bak çantaya saçları da attım belki onları da taktırırım diye haliyet i ruhuyeme göre karar vericiim of allaam off midemmm.... bak 2 tane de oje attım çantaya.Öyle gidip te bana kırmızı oje sürün demem kuaförde numaraları söylerim alta 48 üstüne 321 sür derim.Belki yoktur diye yanıma o iki rengi de aldım ogülem of midem offff enerciiiii......

şekerentom yaaa,
kokoşum, süslü hatunum, sarı şekerimmm.....

bunun adına dengesizlik falan demiyorlar bebeğim, bakım diyorlar, üstelik arabada pürüzsüz oje sürmeye "yetenek" diyorlar ;)
bak mesela, ben de ojemde iğne ucu kadar bi bozulma olsun, silip yenisi sürmeden rahat edemem. kaşlarımı kimselere elletmem...ne zaman kuaförde aldırmaya kalksam benim gördüğüm milimetrik bozulmalar olur, beğenmem..Kendim yaparım ;)

ayh şu senin yedek saçlar yok mu? onlar her seferinde beni kahkaha boğuyor:1:

çok geçmiş olsun bu arada. umarım hasta olmazsın..vitaminle destekle istersen?
sabah bulantıları için de, bir iki çubuk kraker atsan ağzına, tuzlu tuzlu iyi gelir belki..
hamileliklerden denediğim işe yarar bi yöntem. belki sende de işe yarar kuzum.

Son düzenleme:

ha bi de kimsenin sürdüğü ojeyi de beğenmem.Ama ben çok güzel sürerim.Oje et e değmeyecek,ama çok etin altından da sürülmeyecek.Taşırmak gibi bir şey düşünemiyorum bile.Rujumu da aynasız sürerim el yordamıyla off midemm

Hadin ben kaçtımm.öptüm herkesi.İnşallah kuaförün üstüne kusmam.Kuzenle ayrıldıktan sonra arkadaşlarla yemeğe gideceğiz tabii ben kötü olmazsam.Ercan bey e selamlarınızı sööliimmiii:3:

Biri bana enercimi gönderio derin nefes almaya başladım:44: bulantı hapı şart olduu:50:

Cicişim sen kendi kendine nazar edıyosun.Ben böyleyımmmçşarkısını dinle önce.

Sende busun.Bakımlı havalı.özenli.Kendini en iyi hissettıgın şeyleri yapıyosun.Senın için simge onlar.Bakımlı eller.mis kokan ten fönlü saçlar vs vs.

Kadınların fıtratında var güzel olmak dürtüsü.Sev kendini böyle hemde en kokoş halınle.

Gene açtım enerjileri zaten kapamamıştım.Sadece gözlerini kapa elini göbeginin üstüne koy ...... aledax diyelim gelen enerjılerı kabul ediyorum.İizin veriyorum de. 3 kez söyle.

Sonrada enerjını dengelesin diye çapraz bir egzersiz yap.ayakta sag bacak sol kol sol bacak sag kol..birbirine degdirmeye çalış.nefes önemli bir yandanda üfle tüm negatıf enerjilerini.

Yenılensin hücrelerin oksijenle.

Mubarek Cuma günü herkese hayırlar getirsin.

hadi kalk tatlım söyle bir silkelen titre silkin.Mide sorunlarıda yogun korku duygusunda kaynaklanır.Hazmedememe gibi. Sor kendıne neyı hazmedemedım:)

Sevgiler.

Cicişim sen kendi kendine nazar edıyosun.Ben böyleyımmmçşarkısını dinle önce.

Sende busun.Bakımlı havalı.özenli.Kendini en iyi hissettıgın şeyleri yapıyosun.Senın için simge onlar.Bakımlı eller.mis kokan ten fönlü saçlar vs vs.

Kadınların fıtratında var güzel olmak dürtüsü.Sev kendini böyle hemde en kokoş halınle.

Gene açtım enerjileri zaten kapamamıştım.Sadece gözlerini kapa elini göbeginin üstüne koy ...... aledax diyelim gelen enerjılerı kabul ediyorum.İizin veriyorum de. 3 kez söyle.

Sonrada enerjını dengelesin diye çapraz bir egzersiz yap.ayakta sag bacak sol kol sol bacak sag kol..birbirine degdirmeye çalış.nefes önemli bir yandanda üfle tüm negatıf enerjilerini.

Yenılensin hücrelerin oksijenle.

Mubarek Cuma günü herkese hayırlar getirsin.

hadi kalk tatlım söyle bir silkelen titre silkin.Mide sorunlarıda yogun korku duygusunda kaynaklanır.Hazmedememe gibi. Sor kendıne neyı hazmedemedım:)

Sevgiler.

aledax'cım,

şimdi telefonla görüştüm nldglp ile. daha iyiymiş. öyle bi silkelenmiş ki, kendine gelmiş sanırım:34:

kızlarrr tünaydınnnnn :21:

bugün bir çılgınlık yaptım ve saçlarımı kazıttımmmm :4: 1 er hafta ara ile 3 hafta boyunca kazıtıcam bakalım :44: artık bakım falan birşeyler uygulucam sonuç inşallah mutlu eder :))) dikkat aranızda dazlak var :27: yenilenmişken şöyle tepeden tırnağa dedim iyimi dedim acep :9:

Son düzenleme:

bugün bir çılgınlık yaptım ve saçlarımı kazıttımmmm :4: 1 er hafta ara ile 3 hafta boyunca kazıtıcam bakalım :44: artık bakım falan birşeyler uygulucam sonuç inşallah mutlu eder :))) dikkat aranızda dazlak var :27: yenilenmişken şöyle tepeden tırnağa dedim iyimi dedim acep :9:

kazıttınmı :26: niye yahu? Kesin bitlendin sen ondan:1: saçlarında da mı sorun var bacım heryerin sorun senin :1:

aramızda yalancı olmasında dazlak olsun hiç sorun değil :31:

Destur çekmek deyince :) samimi söylemek gerekirse; forumu, topiğimizi evimiz gibi kutsal buluyorum ben. Nasıl ki buyur etmeden evime kimseyi almıyorsam, topiğe de bu şekilde girip yazana destur demiş gibi oldum hakikaten ;) ama bunda da forumu kuran, burayı bize sevdiren, evimiz gibi benimseten şahsın hiç mi suçu yok yani :))

Topiğin hanım ağası bunu ben demedim senin için biri dedi adını şey ettiremiyeceğim :23: amma önemli bir şahsiyet:ssz:

destur erkek var:1:

jelesec, canım hoşgeldin :34: ne oldu bilmiyorum ama arada kaybolunca kıymetin anlaşılıyor, bu yönüyle bak olaya. :3:

Hoşgeldin yaprağım;

güzel sözlerin için teşekkürler:) ben bi öğle bi böyle olamam doğru tektir herkese göre doğru olmaz !

ben doğru bildiğimden hiç şaşmam yalanım dolanım gizlediğim bir hayatım yok şeffaf biriyim adamına göre muamele de bana göre değil o yüzden duramıyor yazıyorum cezamı alıp oturuyorum :ssz: ama ben niye bu haksızlık karşısında sesiz kaldım diye vijdanım la savaş vermiyorum buda bana yetiyor:31: ceza olayını yeme nedenim başak bir arkadaşa yapılan haksızlığı etik bulmamam la ilgiliydi canım öptüm seni

uleeeeen sarı şeker ceza aldım diye bi yerlerine kına yakan çoktur eminim de :1: sende aşağı kalmamışsın bebem arkamdan bi dansöz çıkarmamışsınız uleeen biraz yas tutun bari :19:

eneeeee,
resmen kazıttın mı yaniii? çalışmıyorsun? ya da türbanlı mısın? her baba yiğidin harcı değil çünkü o şekilde gezmek...saça bol bol bakım yap bari, en uygun dönemdesin ;)

Topiğin hanım ağası bunu ben demedim senin için biri dedi adını şey ettiremiyeceğim :23: amma önemli bir şahsiyet:ssz:
destur erkek var:1:

şu destur kelimesini duyunca hep çocukluğum geliyor aklıma, ne güzel bişi bu k.k...beni çocukluk yıllarıma geri götürüyor:1:

küçükken çarşı pazar gezerken çişim geldiğinde, annem gözüne bahçelik bi yer kestirir, sonra "tühh" diyip tükürüp arkasından da "destur" derdi. Neden böyle yapıyoruz? diye sorunca, "mezar varsa çarpılmayalım diye" derdi. O günden beridir severim destur çekmeyi:9:

kazıttınmı :26: niye yahu? Kesin bitlendin sen ondan:1: saçlarında da mı sorun var bacım heryerin sorun senin :1:

aramızda yalancı olmasında dazlak olsun hiç sorun değil :31:

ahahahah yok canm sorun falan bayadır planlıyordum bunu saclarım hep sarıydı yıllardır ki asla vazgecemiyorum sarıdan :) ama artık hem dökülme başladı ilaçla açıl açıl nereye kadar tepkisi oldu bana karşı terbiyesizlerin :9: zayıfladıda böyle sinir olmaya başlamıştım en son radikal bir karar aldım kökten kazıttım daha gür daha canlı sağlıklı gelsinler diyerekten :))) :4: gettiii gettiii getti ama olsun ya pişman deilim şuan :p

dimi dimi dazlaktan korkmam yalandan korktuğum kadar :9:

hahahahaha, kısa ayrılıklar iyi oluyor primacım ama bu kızlar telde mailde rahat bırakmıyorlar üstelik çaldırıp kapatıyorlar ben arıyorum dermişim:37:

döndüm zaten hep buralardaydım :27:

sanırım ben alınmalıyım üstüme,
naaapiyim bebeğim, oğlanın öğretmeni, pedagogu derken, dakka neyin kalmadı valla :(
6 aralığa kadar sizdenim:1:
ay biraz da utanmalıyım sanırım:17:

eneeeee,
resmen kazıttın mı yaniii? çalışmıyorsun? ya da türbanlı mısın? her baba yiğidin harcı değil çünkü o şekilde gezmek...saça bol bol bakım yap bari, en uygun dönemdesin ;)

şu destur kelimesini duyunca hep çocukluğum geliyor aklıma, ne güzel bişi bu k.k...beni çocukluk yıllarıma geri götürüyor:1:

küçükken çarşı pazar gezerken çişim geldiğinde, annem gözüne bahçelik bi yer kestirir, sonra "tühh" diyip tükürüp arkasından da "destur" derdi. Neden böyle yapıyoruz? diye sorunca, "mezar varsa çarpılmayalım diye" derdi. O günden beridir severim destur çekmeyi:9:

aynen resmen valla :) yok bu dönem evde pinekliyorum malesef fırsat doğdu bana :) vallahi çok uzun sure düşündüm ama düşünmekle olmuyor eylem lazım dedim hihihi :9: bakım falan yapcam işte bakalım ne hale gelcekler :32:

türbanlı değilim ama dışarda bere takcam artık :)

Son düzenleme:
Back