• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sanırım ben alınmalıyım üstüme,
naaapiyim bebeğim, oğlanın öğretmeni, pedagogu derken, dakka neyin kalmadı valla :(
6 aralığa kadar sizdenim:1:
ay biraz da utanmalıyım sanırım:17:

tekirdağın tümü senin ohanda yani al bi gold paket kullan bacım hiiiiiç dakika bitmez hemde havan olsun :51:bak bende hem pro var hemde gold paket anam görgüsüzlük böyle bir şey :33: çaldır biz seni ararız hanım ağa :48:

eneeeee,
resmen kazıttın mı yaniii? çalışmıyorsun? ya da türbanlı mısın? her baba yiğidin harcı değil çünkü o şekilde gezmek...saça bol bol bakım yap bari, en uygun dönemdesin ;)

şu destur kelimesini duyunca hep çocukluğum geliyor aklıma, ne güzel bişi bu k.k...beni çocukluk yıllarıma geri götürüyor:1:

küçükken çarşı pazar gezerken çişim geldiğinde, annem gözüne bahçelik bi yer kestirir, sonra "tühh" diyip tükürüp arkasından da "destur" derdi. Neden böyle yapıyoruz? diye sorunca, "mezar varsa çarpılmayalım diye" derdi. O günden beridir severim destur çekmeyi:9:

işemediğin yer kalmamıştır senin sidikli :30: annen demese destur kesin çarpılır dın sen:31:

yok bende sevdim muhteşem süleymandan sonra orada çok var bu destur kelimesi

aynen resmen valla :) yok bu dönem evde pinekliyorum malesef fırsat doğdu bana :) vallahi çok uzun sure düşündüm ama düşünmekle olmuyor eylem lazım dedim hihihi :9: bakım falan yapcam işte bakalım ne hale gelcekler :32:

türbanlı değilim ama dışarda bere takcam artık :)

ay yazık ameliyatlardan sonra psikolojin bozuldu senin :1: 3.numara yapay dın bari yahu:26: neyse yüz güzelliğin varsa benim gibi :9: kurtarır sıfır numara saç yüzümüz yeter

ay yazık ameliyatlardan sonra psikolojin bozuldu senin :1: 3.numara yapay dın bari yahu:26: neyse yüz güzelliğin varsa benim gibi :9: kurtarır sıfır numara saç yüzümüz yeter

evet delirdim ben :36: bu ameliyatlar delirtti beni yakında huni takıcam :52: yüzüm güzel ya eyi gider :33: huniyidemi ameliyatla taktırsam neee :D

Son düzenleme:
aman sen birinç ol:65: güzel karınlı, güzel memeli şey:nazar:

Jelesec için kazan kaynatma günü olsun bugün..Dışardan yazdıklarımızı okuyacak ama cevap yazamıcak , kapak yapamicak :33:

Selam ziyaretçi, nam-ı diger jeleseccan:3:

ay hiiiiiiiiç okumadım yoğundum dışarıdaydım teldeydim :37:

jelesecaccan seviyor sizleri ama unutmayın ki gün gelir size de ters bi durum olursa kapak yaparım ona göre :9:

Aledax ım aledax ım bi canlandım bi canlandım ki görme...sanki arkama pervaneli bir motor takılmış şekildeyim.Zaten sizlerle yazışmak bana o kadar çok enerji veriyorki:) Hele jelesec olmayınca daha bi enercik oluyorum:9: çünkü saha boş olduğu için daha çok koşturuyorum ohhh bol bulamaç:52:

Şimdi yarına dönecek sanırsam.Ben öğleden sonra yağ çekmelere başlarım.Şimdi verip veriştiriimde içimi dökeyim soona çevir kazı yanmasın asena:8: şeklinde canım jelesec, cicim jelesec, en birinç sensin jelesec ...

Jelesec kadar başına taş düşsün senin emi :9: benim bildiğim gördüğüm sen heeeeep enerjik sin hatun :nazar: içimizde dansöz asena yok şükür yüzüne tükürülüp yarabbi şükür diyende yok :31: sorun yok bebeğim

hunileriniz benden arkadaşlar hediyem olsun :29:
sponsor bile bulduk tamamdır :D ama öle klasik olmasın bizimkiler farkli olsun :51:
sen geldin ya ondandır :p

evet bebeim gel beraber yeni bir akım başlatalım dazlak estetikli hunililer diyerekten sajkdns :9::9: :9:

valla olur canım bazen şöyle beni hastaneye kapatıp baştan aşağı yenileseler diye düşünüyorum :52: hunilerle gidersek korkup yaparlar belki :53: hem bize herşey serbest olur yehhuu :4: :27::27::27:

jelesec tatilin :-)))))))))) çabuk bitmiş çok sevindim canım.

diğer tarafta cevap verdim ama buradanda yazayım zaya arkadaşın nicki

sponsor bile bulduk tamamdır :D ama öle klasik olmasın bizimkiler farkli olsun :51:

valla olur canım bazen şöyle beni hastaneye kapatıp baştan aşağı yenileseler diye düşünüyorum :52: hunilerle gidersek korkup yaparlar belki :53: hem bize herşey serbest olur yehhuu :4: :27::27::27:

ivit sponsorumuz güçlü kuvvetli tüm delilere yetecek huni servisi var :27:

bize kimse birşey diyemesin diye takıyoruz ya kızzzz :1: takalım kafamıza göre takılalım iştee :52:

yav aslında baştan aşağı yenilensek ne olcek bea düşünüyorumda ölcez bir gün nasılsa boşa gidicek bu ka eziyet bu ka işkence bu ka paracık :26:

....
küçükken çarşı pazar gezerken çişim geldiğinde, annem gözüne bahçelik bi yer kestirir, sonra "tühh" diyip tükürüp arkasından da "destur" derdi. Neden böyle yapıyoruz? diye sorunca, "mezar varsa çarpılmayalım diye" derdi. O günden beridir severim destur çekmeyi:9:

aynen öyle

ek olarak

Destur tasavvufta müsade almak, izin istemek anlamındadır. Dipnot :

Mevlevîlerde; kapısı kapalı, hatta aşık bir eve, bir odaya girilirken, kapı açılsa içeri bakmamak üzere kapı dibinde durulup ikinci heceyi kalınca çekip uzatarak "destûûr" denmesi, içeriden "hû" denirse eşiğe niyaz edip sağ ayakla girilmesi icab eder.

"Destûûr" diyen kişiye "hû" sesi gelmezse, bunu, iki kere daha tekrarlar ve dinler; üçüncüsünde de yine ses gelmezse, bir mazereti olduğuna hükmederek dönüp gider. İçeriye ancak, bir hastalık, bir ölüm gibi şüpheye düşülürse girilebilir.

- İzin, müsaade.
- (destu:r) "Yol verin, savulun, izin verin" anlamlarında kullanılan bir söz. ünlem
- Karanlık, ıssız yerlere pis veya atık su dökerken cin çarpmasın diye yüksek sesle söylenen bir söz.

az kültürlenin sayemde

jelesec tatilin :-)))))))))) çabuk bitmiş çok sevindim canım.

diğer tarafta cevap verdim ama buradanda yazayım zaya arkadaşın nicki

tucecim estetik doktorları üzgünüm ama biraz sorunu varsa o hastaya hiç yaklaşmıyor bulaşmıyor haberin ola :ssz:

hunili giderseniz 3.kat para verseniz de ellemez :34:

Back