• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

jelesec tatilin :-)))))))))) çabuk bitmiş çok sevindim canım.

diğer tarafta cevap verdim ama buradanda yazayım zaya arkadaşın nicki

canım ciğerim sağol evet hızlı geçti kodesteki günlerim :1:

bayıldım yaptığı ürünlere maşallah ne becerikli hatunlar var ya helal aynı ben dermişim:9:

aynen öyle

ek olarak

Destur tasavvufta müsade almak, izin istemek anlamındadır. Dipnot :

Mevlevîlerde; kapısı kapalı, hatta aşık bir eve, bir odaya girilirken, kapı açılsa içeri bakmamak üzere kapı dibinde durulup ikinci heceyi kalınca çekip uzatarak "destûûr" denmesi, içeriden "hû" denirse eşiğe niyaz edip sağ ayakla girilmesi icab eder.

"Destûûr" diyen kişiye "hû" sesi gelmezse, bunu, iki kere daha tekrarlar ve dinler; üçüncüsünde de yine ses gelmezse, bir mazereti olduğuna hükmederek dönüp gider. İçeriye ancak, bir hastalık, bir ölüm gibi şüpheye düşülürse girilebilir.

- İzin, müsaade.
- (destu:r) "Yol verin, savulun, izin verin" anlamlarında kullanılan bir söz. ünlem
- Karanlık, ıssız yerlere pis veya atık su dökerken cin çarpmasın diye yüksek sesle söylenen bir söz.

az kültürlenin sayemde

verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler öğrenmiş oldum...

ben yeterince kültürlüyüm de içimizde bir Ogltkn, biraz kültürsüz :)

oda sayenizde kültürlenir şimdi:)

Offf ya şuraya iki satır bişey yazacam habire elektrikler gidip geliyo.Bi Jelesec keyfinin kahyası ve herkese merhaba diyeyim dedim.Hoşgeldin jelesec ve keyfinin kahyası.Eeee tatil nasıldı jelesecim umarım iyice kafanı dinlemişsindir.Burayı şenlendirdin yine bacım sık sık okuyorum burayı abonesi oldum ay nasıl gülüyorum sayenizde.

Keyfinin kahyası cnm mutlu olmana çok sevindim hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.Sık sık açıyorum takip ediyorum da yetişemiyorum daha doğrusu fazla vaktim olmuyo öyle heryere herşeye yorum yapacak.Şimdi bi kahve molası :126: keyif yapıyorum valla bu arada kahve demişken Jelesec seninde bi kahve sözün vardı bacım hani fal bakicektin bana cnm.Bi söyleyiversen iş bulabilecek miyim hayallerime kavuşabilecek miyim bol para kazanabilecek miyim para kazanıpta oramı buramı estetik yaptırabilcemmi ohooo daha neler neler.

aynen öyle

ek olarak

Destur tasavvufta müsade almak, izin istemek anlamındadır. Dipnot :

Mevlevîlerde; kapısı kapalı, hatta aşık bir eve, bir odaya girilirken, kapı açılsa içeri bakmamak üzere kapı dibinde durulup ikinci heceyi kalınca çekip uzatarak "destûûr" denmesi, içeriden "hû" denirse eşiğe niyaz edip sağ ayakla girilmesi icab eder.

"Destûûr" diyen kişiye "hû" sesi gelmezse, bunu, iki kere daha tekrarlar ve dinler; üçüncüsünde de yine ses gelmezse, bir mazereti olduğuna hükmederek dönüp gider. İçeriye ancak, bir hastalık, bir ölüm gibi şüpheye düşülürse girilebilir.

- İzin, müsaade.
- (destu:r) "Yol verin, savulun, izin verin" anlamlarında kullanılan bir söz. ünlem
- Karanlık, ıssız yerlere pis veya atık su dökerken cin çarpmasın diye yüksek sesle söylenen bir söz.

az kültürlenin sayemde

işte benimki de su dökmek gibi bişidi:1:zaten eskiler wc'ye giderken "su döküp gelicem" demezler mi? işte aynen öle:9:

Offf ya şuraya iki satır bişey yazacam habire elektrikler gidip geliyo.Bi Jelesec keyfinin kahyası ve herkese merhaba diyeyim dedim.Hoşgeldin jelesec ve keyfinin kahyası.Eeee tatil nasıldı jelesecim umarım iyice kafanı dinlemişsindir.Burayı şenlendirdin yine bacım sık sık okuyorum burayı abonesi oldum ay nasıl gülüyorum sayenizde.

Keyfinin kahyası cnm mutlu olmana çok sevindim hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.Sık sık açıyorum takip ediyorum da yetişemiyorum daha doğrusu fazla vaktim olmuyo öyle heryere herşeye yorum yapacak.Şimdi bi kahve molası :126: keyif yapıyorum valla bu arada kahve demişken Jelesec seninde bi kahve sözün vardı bacım hani fal bakicektin bana cnm.Bi söyleyiversen iş bulabilecek miyim hayallerime kavuşabilecek miyim bol para kazanabilecek miyim para kazanıpta oramı buramı estetik yaptırabilcemmi ohooo daha neler neler.

merhaba canıım :) hoşbulduk sende hoşgeldin . şuan eskiye nazaran gerçekten mutluyum şükürki :) çok sağolasın :54:

o işler falla olcaksa ohooo jelesecin kuyrugu bırakmam ben :1:

Kızlar şimdi ogltkn,beni şikayet eder kültürsüz dedim diye ban yerim :ssz:

benim eşim artık k.k.na başlatma her an boş ol boş ol boş ol diyebilirim bu ne ya diye söylenmeye başlad:18:ı k.k.yüzünden yuvam yıkılacak bacılar :18:

bu yaşatan sonra 2.çocukla alanda olmaz komple gidim ben en iyisi:9:

benim eşim artık k.k.na başlatma her an boş ol boş ol boş ol diyebilirim bu ne ya diye söylenmeye başlad:18:ı k.k.yüzünden yuvam yıkılacak bacılar :18:

bende mi şikayet etsem neyyy :23: eşin evde duranı da iyi olmuyor bee :27:

verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler öğrenmiş oldum...

ben yeterince kültürlüyüm de içimizde bir Ogltkn, biraz kültürsüz :)

oda sayenizde kültürlenir şimdi:)

öhömm öhöömmm

ulen ben ki; Edebiyat fak. mezunuyum:23: ben ki sözlük gibin hatunum:23:, üstelik sözlük yazarıyım:32: ve ben ki mütavazıyım:51:

seni heseflen kınıyorum, tıpkı besteyi kınadığım gibi:1::1:

Lioncum sen iyi niyetli birisin 6.hissim bunu söylüyor eminim senin için hayırlı ne varsa o önüne gelecek iş, para vs.

kahve sana feda olsun yalnız bana güç yetmez bebeğim çok paraya bakıyorum ben :ssz:k.k.dan gelenlere grup indirimi yapılır :1:

3.günlük dünya keyif yapıp duruyoruz:118:

ne şikayet etçem bacım. "kötü içerik bildir" butonu var (buton = düğme, ingilizceden gelir)
keyfimin kahyası sen parantez içini okuma şekerim, patlamalar havai pişek coşkusuna dönmesin :51:(pişek = fişek, benim minik erkek öle diyo)

ne şikayet etçem bacım. "kötü içerik bildir" butonu var (buton = düğme, ingilizceden gelir)
keyfimin kahyası sen parantez içini okuma şekerim, patlamalar havai pişek coşkusuna dönmesin :51:(pişek = fişek, benim minik erkek öle diyo)

eheheh minik erkeğin kültürü hepten patlamış gidiyo ama (pişek) :1:

aaaahahaha aynı benn eşim diyoki yinemi o klübün başındasın yeterr artıkkkkk :60:

bu aradaa hoş geldiinnn bitmş cezannnn:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Lioncum sen iyi niyetli birisin 6.hissim bunu söylüyor eminim senin için hayırlı ne varsa o önüne gelecek iş, para vs.

kahve sana feda olsun yalnız bana güç yetmez bebeğim çok paraya bakıyorum ben :ssz:k.k.dan gelenlere grup indirimi yapılır :1:

3.günlük dünya keyif yapıp duruyoruz:118:

şu foruma üye olup da, senle tanıştığımdan beri kurtulamadım senin şu 6. hissinden. Başıma ne geldiyse ondan geldi. Lioncum, uzak dur bu histen. Sonra burnun polemikten kurtulmaz:52:

et uleeeen :ssz: yok bebeğim benim eşim çalışıyor eve geliyor ben telde kim o diyor k.k ogl.k.k.dan nlg.k.k.dan serap vs vs adam haklı :31:

dedikodu yapacağız diye teli bırakmıyoruz :102:

sjhdk gkjfkf sdjd adamcağız isimlere ayar oluyor bence çözemediği için :9:

eheheh minik erkeğin kültürü hepten patlamış gidiyo ama (pişek) :1:

sorma, bugünlerde hecelerin yerleriyle oynuyor,

anne beni tapik et (takip)
ellerimi tulavette yıkıcam (tuvalet)
canım cok çikotala isitiyo (çikolata)

vssss...

özledim kuzumu:31: (geyik modundan anne moduna girdim de:103:)

Back