• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Lioncum sen iyi niyetli birisin 6.hissim bunu söylüyor eminim senin için hayırlı ne varsa o önüne gelecek iş, para vs.

kahve sana feda olsun yalnız bana güç yetmez bebeğim çok paraya bakıyorum ben :ssz:k.k.dan gelenlere grup indirimi yapılır :1:

3.günlük dünya keyif yapıp duruyoruz:118:
İnşallah hayatım zaten parayı sadece kendi nefsi arzularım için değil sevdiklerimi mutlu etme ve yardım hayır için istiyorum hayır duaları kazanmak için benim bi amacım var.Hatta küçüklüğümde doktor olup parası olmayanları para almadan iyileştirmeyi düşünürdüm küçücük aklımla doktor olamadım ama en azından yardıma ihtiyacı olanlara bi faydam dokunabilirse o zaman çok mutlu olurum.Neyse fal işin eğlencesi cnm benimde hislerim kuvvetlidir ve çoğu şey zaten malum oluyo bi şekilde.Şimdi gerçektende iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardı o yüzden fal bakıversen dediydim.Dört duvar arasında kafayı yemek istemiyorum bişeyler yapmam lazım.Hayatımı değiştirmek istiyorum sıkıldım bu monotonluktan engellerimden bi adım öteye gidemiyorum.Üzerimde de çok nazar var nasıl ağır geliyo bana anlatamam elim kolum kalkmıyo biri bana hayrına üzerime bi üfleyiversin Jelesec senin nefesin kuvvetlidir 6.hissin kuvvetliyse eğer.

sorma, bugünlerde hecelerin yerleriyle oynuyor,

anne beni tapik et (takip)
ellerimi tulavette yıkıcam (tuvalet)
canım cok çikotala isitiyo (çikolata)

vssss...

özledim kuzumu:31: (geyik modundan anne moduna girdim de:103:)

allah bağışlasın :) bu zamanları en tatlı zamanları o dilleri yokmu :)) ben olsam agzına vura vura severdim benimde sevme şeklim bu yoksa hırsımı alamıyorum :16:

şu foruma üye olup da, senle tanıştığımdan beri kurtulamadım senin şu 6. hissinden. Başıma ne geldiyse ondan geldi. Lioncum, uzak dur bu histen. Sonra burnun polemikten kurtulmaz:52:

deki çıkmadı ne oldu yakınının iş duruma bak ne dedim gelmiyor o his olmadı daha saymayayım :6:

Aynen benim kocada yeter bilgisayarı kırıcam sonunda diyo napsın adam buraya takılmaktan adama fenalık geldi.Bütün vaktimi alıyo bi kafein bağımlısıyım bide buranın.

İnşallah hayatım zaten parayı sadece kendi nefsi arzularım için değil sevdiklerimi mutlu etme ve yardım hayır için istiyorum hayır duaları kazanmak için benim bi amacım var.Hatta küçüklüğümde doktor olup parası olmayanları para almadan iyileştirmeyi düşünürdüm küçücük aklımla doktor olamadım ama en azından yardıma ihtiyacı olanlara bi faydam dokunabilirse o zaman çok mutlu olurum.Neyse fal işin eğlencesi cnm benimde hislerim kuvvetlidir ve çoğu şey zaten malum oluyo bi şekilde.Şimdi gerçektende iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardı o yüzden fal bakıversen dediydim.Dört duvar arasında kafayı yemek istemiyorum bişeyler yapmam lazım.Hayatımı değiştirmek istiyorum sıkıldım bu monotonluktan engellerimden bi adım öteye gidemiyorum.Üzerimde de çok nazar var nasıl ağır geliyo bana anlatamam elim kolum kalkmıyo biri bana hayrına üzerime bi üfleyiversin Jelesec senin nefesin kuvvetlidir 6.hissin kuvvetliyse eğer.

Niye kafayı yiyeceksin canım gençsin güzelsin herşeyden önce insansın iyi insan bana da malum olur aptala malum olurmuş hesabı :34:

canını sıkma herşey düzelir yolunu bulur :29:

doğru valla..

bu arada yine telefonda öğrt. leydim..

ayhh çıldıriiciiiiim artıkkkkk:52:

bi huni de bana verin beah

manyak mı bu ya ?

sürekli arıyor şimdi de :19:

bunun ayarları bozuk ya ....önemli olayı 3.hafta sonra söylüyor yada sürekli işedi yan işedi sıçrattı diye arıyor

manyak mı bu ya ?

sürekli arıyor şimdi de :19:

bunun ayarları bozuk ya ....önemli olayı 3.hafta sonra söylüyor yada sürekli işedi yan işedi sıçrattı diye arıyor

haa haaa,
ay çok güldüm, gerçekten de hep öyle işiyo ikisi de, yerdeki derzler sarardı bu iki sıpa yüzünden:37:

FaZla heveslenme ogltkn dönerse tozları attırır:40::40:

Dışardan bile yeter o yetiş bacımmm:40::40::40:

Gunaydın herkesee

Aslanlar gibi yatar ve çıkar Jeleseccigim.Dönüşüde muhteşem olur.:)):40::40::40:

O şimdi kodesi bile şenlendirmiştir yıkılıyordur oralar:)

dön gel bebegimmm

döndüm çıktım mahpustan :ssz:

yattık aslanlar gibi ver gazı diğer cezalar için rahat durmam nasılsa :37:

kodes güzeldi şarkılar oyun havaları neşeli geçti :24:

sen nerelerdesin? jiliyle aran nasıl ?

Gunaydın herkesee

Aslanlar gibi yatar ve çıkar Jeleseccigim.Dönüşüde muhteşem olur.:)):40::40::40:

dön gel bebegimmm

Gunaydın herkesee

dön gel bebegimmm

öhömm öhöömmm

ulen ben ki; Edebiyat fak. mezunuyum:23: ben ki sözlük gibin hatunum:23:, üstelik sözlük yazarıyım:32: ve ben ki mütavazıyım:51:

seni heseflen kınıyorum, tıpkı besteyi kınadığım gibi:1::1:

Geçende biri sordu kezban ne demek diye ; Al sana kezban tanımı işte....

Özo benim büyük evde ve kahve içtik şimdi senin miniğin olayını söyledim hani 2.hafta sonra size söylenen kahkahayı bastı ve aferin yaratıcı çocuk dedi :31:

tabi geçmişini gördü seninkinde:9:

Son düzenleme:
Back