geliyo galiba senin kuzen ? yine her zaman ki gibi güzel ve bakımlı olacaksın anlaşılantamam ben kül kedisi hazırlarım kahvaltıyı:111::124::129:
neyse bu akşam var
offf ya ogltkn sanki hasta olacam gibi başım ağrıo biraz midem feci bulanıyor.sabahları genç kızlığımdan beri hep midem bulanır.
evet ogülem bildin.şu halimla bile fondotene bulandım kippiklere rimel dudaklara kıpkırmızı ruj allıklar parfümler....niye ben böyleyim yaa( duramıyorum süslenmeden.aslında bu da bir dengesizlik bence.Hayatımda boyanmadan sokağa çıktığımı bilmem.alt kattaki dia ya bile ruj sürmeden inmem.Alışkanlık bence.Annem de böyledir benim.Ayaküstü sokak kapısında ojesini sürerdi.Ama ben ondan bir adım ilerideyim araba da sürüyorum.Benim diyen insan arabada oje süremez.Bütün kırmızı ışıklarda hemen yetişebildiği kadar 4 parmak 5 parmak sürerim.Evden çıkarken sürmem bir yere dokunurum iğne ucu kadar bozulursa mahvolurum.Bütün gün gözüm o bozuk kısma takılır kalır.Niye ben böyleyim ogülem niye...midem de bulanıoo oyyyy oyy.Biri bana enerci göndersin nolur.gözlerimi kapattım bekliyorum.Ha bu arada bak çantaya saçları da attım belki onları da taktırırım diye haliyet i ruhuyeme göre karar vericiim of allaam off midemmm.... bak 2 tane de oje attım çantaya.Öyle gidip te bana kırmızı oje sürün demem kuaförde numaraları söylerim alta 48 üstüne 321 sür derim.Belki yoktur diye yanıma o iki rengi de aldım ogülem of midem offff enerciiiii......
offf ya ogltkn sanki hasta olacam gibi başım ağrıo biraz midem feci bulanıyor.sabahları genç kızlığımdan beri hep midem bulanır.
evet ogülem bildin.şu halimla bile fondotene bulandım kippiklere rimel dudaklara kıpkırmızı ruj allıklar parfümler....niye ben böyleyim yaa( duramıyorum süslenmeden.aslında bu da bir dengesizlik bence.Hayatımda boyanmadan sokağa çıktığımı bilmem.alt kattaki dia ya bile ruj sürmeden inmem.Alışkanlık bence.Annem de böyledir benim.Ayaküstü sokak kapısında ojesini sürerdi.Ama ben ondan bir adım ilerideyim araba da sürüyorum.Benim diyen insan arabada oje süremez.Bütün kırmızı ışıklarda hemen yetişebildiği kadar 4 parmak 5 parmak sürerim.Evden çıkarken sürmem bir yere dokunurum iğne ucu kadar bozulursa mahvolurum.Bütün gün gözüm o bozuk kısma takılır kalır.Niye ben böyleyim ogülem niye...midem de bulanıoo oyyyy oyy.Biri bana enerci göndersin nolur.gözlerimi kapattım bekliyorum.Ha bu arada bak çantaya saçları da attım belki onları da taktırırım diye haliyet i ruhuyeme göre karar vericiim of allaam off midemmm.... bak 2 tane de oje attım çantaya.Öyle gidip te bana kırmızı oje sürün demem kuaförde numaraları söylerim alta 48 üstüne 321 sür derim.Belki yoktur diye yanıma o iki rengi de aldım ogülem of midem offff enerciiiii......
Biri bana enercimi gönderio derin nefes almaya başladım:44: bulantı hapı şart olduu
Cicişim sen kendi kendine nazar edıyosun.Ben böyleyımmmçşarkısını dinle önce.
Sende busun.Bakımlı havalı.özenli.Kendini en iyi hissettıgın şeyleri yapıyosun.Senın için simge onlar.Bakımlı eller.mis kokan ten fönlü saçlar vs vs.
Kadınların fıtratında var güzel olmak dürtüsü.Sev kendini böyle hemde en kokoş halınle.
Gene açtım enerjileri zaten kapamamıştım.Sadece gözlerini kapa elini göbeginin üstüne koy ...... aledax diyelim gelen enerjılerı kabul ediyorum.İizin veriyorum de. 3 kez söyle.
Sonrada enerjını dengelesin diye çapraz bir egzersiz yap.ayakta sag bacak sol kol sol bacak sag kol..birbirine degdirmeye çalış.nefes önemli bir yandanda üfle tüm negatıf enerjilerini.
Yenılensin hücrelerin oksijenle.
Mubarek Cuma günü herkese hayırlar getirsin.
hadi kalk tatlım söyle bir silkelen titre silkin.Mide sorunlarıda yogun korku duygusunda kaynaklanır.Hazmedememe gibi. Sor kendıne neyı hazmedemedım:)
Sevgiler.
gerçek dostum sensin beeeehbunlar arkamdan çalgı dansöz oynatmışlar y
kızlarrr tünaydınnnnn
bugün bir çılgınlık yaptım ve saçlarımı kazıttımmmm1 er hafta ara ile 3 hafta boyunca kazıtıcam bakalım :44: artık bakım falan birşeyler uygulucam sonuç inşallah mutlu eder :))) dikkat aranızda dazlak var yenilenmişken şöyle tepeden tırnağa dedim iyimi dedim acep
Destur çekmek deyince :) samimi söylemek gerekirse; forumu, topiğimizi evimiz gibi kutsal buluyorum ben. Nasıl ki buyur etmeden evime kimseyi almıyorsam, topiğe de bu şekilde girip yazana destur demiş gibi oldum hakikatenama bunda da forumu kuran, burayı bize sevdiren, evimiz gibi benimseten şahsın hiç mi suçu yok yani :))
jelesec, canım hoşgeldinne oldu bilmiyorum ama arada kaybolunca kıymetin anlaşılıyor, bu yönüyle bak olaya.
hanımlar gözümün aydın, jelesec sahalarda:))
Domatesin çekirdeği kırmızı kırmızı, J E L E S E C buraların yıldızı yıldızıııı.
Roman Havası - domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı dinle domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı dinle Roman Havası domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı şarkısı Roman Havası albüm domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı mp3 | delimp3.net - Mp3 Dinle
kızlarrr tünaydınnnnn
bugün bir çılgınlık yaptım ve saçlarımı kazıttımmmm1 er hafta ara ile 3 hafta boyunca kazıtıcam bakalım :44: artık bakım falan birşeyler uygulucam sonuç inşallah mutlu eder :))) dikkat aranızda dazlak var yenilenmişken şöyle tepeden tırnağa dedim iyimi dedim acep
Topiğin hanım ağası bunu ben demedim senin için biri dedi adını şey ettiremiyeceğimamma önemli bir şahsiyet
destur erkek var
kazıttınmı :26: niye yahu? Kesin bitlendin sen ondansaçlarında da mı sorun var bacım heryerin sorun senin
aramızda yalancı olmasında dazlak olsun hiç sorun değil
hahahahaha, kısa ayrılıklar iyi oluyor primacım ama bu kızlar telde mailde rahat bırakmıyorlar üstelik çaldırıp kapatıyorlar ben arıyorum dermişim
döndüm zaten hep buralardaydım
eneeeee,
resmen kazıttın mı yaniii? çalışmıyorsun? ya da türbanlı mısın? her baba yiğidin harcı değil çünkü o şekilde gezmek...saça bol bol bakım yap bari, en uygun dönemdesin
şu destur kelimesini duyunca hep çocukluğum geliyor aklıma, ne güzel bişi bu k.k...beni çocukluk yıllarıma geri götürüyor
küçükken çarşı pazar gezerken çişim geldiğinde, annem gözüne bahçelik bi yer kestirir, sonra "tühh" diyip tükürüp arkasından da "destur" derdi. Neden böyle yapıyoruz? diye sorunca, "mezar varsa çarpılmayalım diye" derdi. O günden beridir severim destur çekmeyi
Bak Jelesec bu kıyağımı unutma bebişimEn birinçliğimi , en yıldızlığımı sana verdim şekerim.Güle güle kullan kıymetini bil.Ziira dönünce aliciim elinden.Emaneten yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?