- 1 Eylül 2012
- 913
- 92
- 298
Aman dur etme yahu bizim nlglpd de de çıkmıyordu o halletti yazar şimdi gelir
neden beni ezikliyor bu site neden iteleyip kakalıyor neden smileylerimi vermiyor bana ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman dur etme yahu bizim nlglpd de de çıkmıyordu o halletti yazar şimdi gelir
neden beni ezikliyor bu site neden iteleyip kakalıyor neden smileylerimi vermiyor bana ((
:)))) eziklenmezsin artık muneye yaz o hemen çözümler canım
aaa şimdi farkettim, beni öpmemişsinnnn
al sana :76:
tabiki ogltkn dermişimm...
nldglpklemka hanımcım, uykuyu tam açamamış belli...Yatak keyfi bitsin, yeşil çayı içsin gelir düzeltir yazısını
la havle vela kuvvet...
AAA neden ki?? şarkı şiir yazdık o kadar.Bi takla atmadığımız kaldı yanee
Bak gör canım dostu düşmanı hepsi göbek atıyor arkandan bir ben yastayım sen yoksun diye birde kıymetimi bilmezsin az ortalık karıştırıp gaz verip kaçayım
senin o dilini bir gün koparacaklar haberin ola bizde senin kadar edebi dilde yok kurtaralım seni kalırsın kodeslerde haberin ola
günaydın herkese. hayırlı cumalar .........
jeselec hoşgeldin canım,geçmiş olsun
ogltkn kocaman öpüyorum seni
Günaydın herkese...Hayırlı Cuma lar hepimize.
amanınn bestemelodi
heseflen kınıyorum bu hareketini. Hani birlik olcaktık, polemiklere jeleseci sürüp, banlattırcaktık. anlaşmayı bozmak var mı
terlikler kenarda duruyo zati aylardır. bi işe yaramış olurlar benim dilim k.k'ya feda olsun beaaa. ama bişi diyimmi beste'nin dil daha uzun benimkinden
ha unutmadan, yaptın mı jililanı?
hepimize günaydınlarrr, hayırlı cumalar nldglp'ciğim...kahvaltı senden gelsin bugün şekerentom
amanınn bestemelodi
heseflen kınıyorum bu hareketini. Hani birlik olcaktık, polemiklere jeleseci sürüp, banlattırcaktık. anlaşmayı bozmak var mı
terlikler kenarda duruyo zati aylardır. bi işe yaramış olurlar benim dilim k.k'ya feda olsun beaaa. ama bişi diyimmi beste'nin dil daha uzun benimkinden
ha unutmadan, yaptın mı jililanı?
hepimize günaydınlarrr, hayırlı cumalar nldglp'ciğim...kahvaltı senden gelsin bugün şekerentom
geliyo galiba senin kuzen ? yine her zaman ki gibi güzel ve bakımlı olacaksın anlaşılan tamam ben kül kedisi hazırlarım kahvaltıyı:111::124::129:Malesef birazdan şekerenton fönlenmeye gidecek.Başım ağrıo midem bulanıo( uykusuzum ama föne gidiliyoo
malesef yapamadım burak uyuduğunda saat 12 falandı
geliyo galiba senin kuzen ? yine her zaman ki gibi güzel ve bakımlı olacaksın anlaşılan tamam ben kül kedisi hazırlarım kahvaltıyı:111::124::129:
neyse bu akşam var