• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

AAA neden ki?? şarkı şiir yazdık o kadar.Bi takla atmadığımız kaldı yanee:emir_bebek:

Korkma yahu 3.gün 5.gün ceza yersin hemen ağlama :14: borç yiğidin kamçısı misali bu cezada k.k.nın geleneği :9:

bak bana alıştım yüzsüzüm ben anam kesin :9:

jelesec, canım hoşgeldin :34: ne oldu bilmiyorum ama arada kaybolunca kıymetin anlaşılıyor, bu yönüyle bak olaya. :3:

Bak gör canım dostu düşmanı hepsi göbek atıyor arkandan bir ben yastayım sen yoksun diye :43::43: birde kıymetimi bilmezsin :33: az ortalık karıştırıp gaz verip kaçayım :1:

amanınn bestemelodi:20:
heseflen kınıyorum bu hareketini. Hani birlik olcaktık, polemiklere jeleseci sürüp, banlattırcaktık. anlaşmayı bozmak var mı:51:

senin o dilini bir gün koparacaklar haberin ola bizde senin kadar edebi dilde yok kurtaralım seni:9: kalırsın kodeslerde haberin ola:23:

terlikler kenarda duruyo zati aylardır. bi işe yaramış olurlar:1: benim dilim k.k'ya feda olsun beaaa. ama bişi diyimmi beste'nin dil daha uzun benimkinden:33:

günaydın herkese. hayırlı cumalar .........

jeselec hoşgeldin canım,geçmiş olsun :1:

ogltkn kocaman öpüyorum seni :54:

:19:

al sana :76:

ha unutmadan, yaptın mı jililanı?

Günaydın herkese...Hayırlı Cuma lar hepimize.

hepimize günaydınlarrr, hayırlı cumalar nldglp'ciğim...kahvaltı senden gelsin bugün şekerentom:56:

heseflen kınıyorum bu hareketini. Hani birlik olcaktık, polemiklere jeleseci sürüp, banlattırcaktık. anlaşmayı bozmak var mı:51:

terlikler kenarda duruyo zati aylardır. bi işe yaramış olurlar:1: benim dilim k.k'ya feda olsun beaaa. ama bişi diyimmi beste'nin dil daha uzun benimkinden:33:

hepimize günaydınlarrr, hayırlı cumalar nldglp'ciğim...kahvaltı senden gelsin bugün şekerentom:56:

Malesef birazdan şekerenton fönlenmeye gidecek.Başım ağrıo midem bulanıo:(( uykusuzum ama föne gidiliyoo:34:

malesef yapamadım burak uyuduğunda saat 12 falandı :50:

Malesef birazdan şekerenton fönlenmeye gidecek.Başım ağrıo midem bulanıo:(( uykusuzum ama föne gidiliyoo:34:
geliyo galiba senin kuzen ? yine her zaman ki gibi güzel ve bakımlı olacaksın anlaşılan :16: tamam ben kül kedisi hazırlarım kahvaltıyı:111::124::129:

malesef yapamadım burak uyuduğunda saat 12 falandı :50:

neyse bu akşam var:34:

Back