Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

AAA neden ki?? şarkı şiir yazdık o kadar.Bi takla atmadığımız kaldı yanee

Korkma yahu 3.gün 5.gün ceza yersin hemen ağlama borç yiğidin kamçısı misali bu cezada k.k.nın geleneği

bak bana alıştım yüzsüzüm ben anam kesin

günaydın herkese. hayırlı cumalar .........

jeselec hoşgeldin canım,geçmiş olsun

ogltkn kocaman öpüyorum seni

jelesec, canım hoşgeldin ne oldu bilmiyorum ama arada kaybolunca kıymetin anlaşılıyor, bu yönüyle bak olaya.

Bak gör canım dostu düşmanı hepsi göbek atıyor arkandan bir ben yastayım sen yoksun diye birde kıymetimi bilmezsin az ortalık karıştırıp gaz verip kaçayım

amanınn bestemelodi
heseflen kınıyorum bu hareketini. Hani birlik olcaktık, polemiklere jeleseci sürüp, banlattırcaktık. anlaşmayı bozmak var mı

senin o dilini bir gün koparacaklar haberin ola bizde senin kadar edebi dilde yok kurtaralım seni kalırsın kodeslerde haberin ola

terlikler kenarda duruyo zati aylardır. bi işe yaramış olurlar benim dilim k.k'ya feda olsun beaaa. ama bişi diyimmi beste'nin dil daha uzun benimkinden

günaydın herkese. hayırlı cumalar .........

jeselec hoşgeldin canım,geçmiş olsun

ogltkn kocaman öpüyorum seni

al sana :76:

ha unutmadan, yaptın mı jililanı?

Günaydın herkese...Hayırlı Cuma lar hepimize.

hepimize günaydınlarrr, hayırlı cumalar nldglp'ciğim...kahvaltı senden gelsin bugün şekerentom

Malesef birazdan şekerenton fönlenmeye gidecek.Başım ağrıo midem bulanıo( uykusuzum ama föne gidiliyoo

malesef yapamadım burak uyuduğunda saat 12 falandı

Malesef birazdan şekerenton fönlenmeye gidecek.Başım ağrıo midem bulanıo( uykusuzum ama föne gidiliyoo
geliyo galiba senin kuzen ? yine her zaman ki gibi güzel ve bakımlı olacaksın anlaşılan tamam ben kül kedisi hazırlarım kahvaltıyı:111::124::129:

malesef yapamadım burak uyuduğunda saat 12 falandı

neyse bu akşam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…