Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

keyfinin kahyası ile ortak noktamız var oda başarısız bir ameliyat olup revizyon oldu bende damdan düşeni damdan düşen anlar misali yani

hahahahaha oğlumu yorma benim büyüğün küçüklüğü o zeki çocuklar bunlar sıkıya zorlamaya gelmezler

jelesecim sen hazır, bu konuda tecrübeliyken, alsan diyorum benim oğlanı? büyütsen, ytü yü kazanınca bana geri gönderirsin he?

Amanın arkadaşım sen benim nodülleri her tarafa sıçratmak mı istiyon :18: zor canım bu ytü yü kazanan çocukları büyütmek

aman allah korusun, sen iyi ol yeter ki ben bakarım benim sıpaya

çok yoğundum bugün sizleri okuyup çıktım. Şimdide servisteyim bir selam vereyim dedim

Aman tiye al miniğin zeki hareketli çocuk eğlen sende onla oranda buran da nodül çıkmasın Allah korusun sonra

kartopum sanada selam yarın görüşürüz benim miniği bekliyorum camda eli kulağın da gelir yaramaz öptüm seni

bu gece son gelişim bu seni son sevişim diyor şair demek isterdim ama değil :) şarkıcı yani

hahahaha o kargalar gelemez daha ipliğini pazara çıkardın ya

konuyu kapattır istiyorsan yada doktorunla ilgili olumlu gelişmeleri yaz nasıl istersen canım

:)))) kış kış cinler kış kış ya bu smileyler bende çıkmıyor bir sorun var allah allah :) ay uğraşamıcam yani kime dicemde kapatcak :) eğer sesimi duyan varsa burdan konumu kapatsınlar piluz :)

Gerçek istiyorsan kapanmasını muneye yaz kapatıyor konuyu

piriltinin fiziğe bayıldım manken gibi maşallah

kapattırım canım .

evet bende bayıldım aslında gögüsleride on numara fiziğide buna eklenmiş çok hoş ama kendisi memnun değil malesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…