k.kahyası hoşgeldinjelesecin arkadaşı bizim de arkadaşımızdır. her daim bekleriz :))
canımsın ya, canım arkadaşım seviyom seni
akşama benim oğlanın eline boya kalemlerini vermeyi düşünüyorum. Doğaçlama çalıştıriciiiim. Bakalım ortaya nassı hediyeler çıkacak meraktayım(bak bu da dilli )
hahahahaha oğlumu yorma benim büyüğün küçüklüğü ozeki çocuklar bunlar sıkıya zorlamaya gelmezler
jelesecim sen hazır, bu konuda tecrübeliyken, alsan diyorum benim oğlanı? büyütsen, ytü yü kazanınca bana geri gönderirsin he?
Amanın arkadaşım sen benim nodülleri her tarafa sıçratmak mı istiyon :18: zor canım bu ytü yü kazanan çocukları büyütmek
aman allah korusun, sen iyi ol yeter ki ben bakarım benim sıpaya
çok yoğundum bugün sizleri okuyup çıktım. Şimdide servisteyim bir selam vereyim dedim
K.kahyası açtığın başlık doktor ile ilgili olan yeni mi açtın onu?
yok canım il zamanlar açtığım konu o :)
görünce şaşırdım dedim şimdi yine kuş haber uçuracak doktora diye
he aman diyim ben moderatore soylim başlığıda kaldırsın kargalar dolaşıo malum
hahahaha o kargalar gelemez daha ipliğini pazara çıkardın ya
konuyu kapattır istiyorsan yada doktorunla ilgili olumlu gelişmeleri yaz nasıl istersen canım
:)))) kış kış cinler kış kışya bu smileyler bende çıkmıyor bir sorun var allah allah :) ay uğraşamıcam yani kime dicemde kapatcak :) eğer sesimi duyan varsa burdan konumu kapatsınlar piluz :)
Duydular zilin sesini hemen kapatırlar
hihihi vallahi elimde olsa ben kapıcam yani benim konum o benim kapatabilmem lazımdı
Gerçek istiyorsan kapanmasını muneye yaz kapatıyor konuyu
piriltinin fiziğe bayıldım manken gibi maşallah
günaydın herkese ,hayırlı sabahlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?