- 1 Ağustos 2007
- 975
- 40
- 298
selam swet, işin bitti geyiğe de gelmiyorsun hani şu meşhur memelerinin fotosu bacım kaç ay oldu koy bakalım beni ameliyat yattı başka ameliyat var bizim canımız ciğerimiz ogltknemiz yazmış sağolsun
ders çalışıyorum bolca. 40 ımdan sonra ünversiteli oldum. bu c.tesi doktora gittim. sonrası fotolar çekildi. şekil olarak beğendi ama izleri begenmedi. contrabex jel kullanmıştım (allerjik olduğum için fito dışında bişey kullanma diye uyarmıştı ama...) allerji yaptı ve bir gögüsümün kenar dikişinin bir kısmını kabarttı. silokon karışımı verdi. henüz eczaneden almadım. 3 ay günde iki hatta üç posta kullanacağım. düzelmezse küçük bir operasyon yapacakmış. çok mühim değil benim gözüme güzel görünüyor. nolacakki yavvvv, azbi kenardan kabarıkça ve kırmızı duruyosa, anam önceki resmi görünce bunlar peri kızı memeleri gibi valla.
netçede bacılarım mail adresimi bıraktım doktoruma bana mail atacak fotoları. onun tışında resmi, kurumda çalışıyorum ve yaptığım herşey bilgi işlem denetiminden geçiyor. inşallah buluşalım canlı canlı görün bakın,,,, fotolar gelince senin mail adresine gönderirim jeloşum. bakarsın. sanırım formda resim paylaşamam. bakalım hele resimler bi gelsin bakalım.
ogltkn'in mesajını okuyup kaçayım. (bakalım jelocan hankı ameliyatları olacak) arada ugrarım kızlar. epınızı optum.