• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hadi hayırlısı olsun aledax, allah tamamına erdirsin. 30 day shred'e başladın dimi?

Evet ogltkn 30 day shred e başladım.Sorunu görünce emin olmak icin videoya baktım.Birde ne göreyım 3. level de boks yumrugu hareketını dambıllarla yaptırıyo.

OYYY.

1. leveli bitirdim hallettım.Digerlerınede arada bakıyorum neyle karşılaşacagımı bilmek için.

herkese merhaba kızlar,

jelesec bebeğim sen dün ameliyat olmadınmı? hani gün almişidin göbekin için?

Evet ogltkn 30 day shred e başladım.Sorunu görünce emin olmak icin videoya baktım.Birde ne göreyım 3. level de boks yumrugu hareketını dambıllarla yaptırıyo.

OYYY.

1. leveli bitirdim hallettım.Digerlerınede arada bakıyorum neyle karşılaşacagımı bilmek için.

bak bak, hareketlerin nasıl yapıldığını bilmek için iyi oluyor izlemek...Başlamış iş bitmiş iş demektir. Bırakmadan devam ;)

herkese merhaba kızlar,

swet, hoşgeldin ne zamandır yoktun kaçırmışsın arada. jelesec de kötü huylu bir nodül bulundu. Kısa bir süre sonra troid ameliyatı olacak. Karın daha sonraya ertelendi ;)
sen nasılsın bu arada? izler için lazere başladın mı? başladıysan sonucundan memnun musun?

swet, hoşgeldin ne zamandır yoktun kaçırmışsın arada. jelesec de kötü huylu bir nodül bulundu. Kısa bir süre sonra troid ameliyatı olacak. Karın daha sonraya ertelendi ;)
sen nasılsın bu arada? izler için lazere başladın mı? başladıysan sonucundan memnun musun?[/QUOTE]

Ogltkn arada bende çok şey kaçırıyorum.swet ne izi için lazer yaptırıyor.Bir arkadaşımın yüzünde lekeler var oda araştırıyor da.Öpüyorum seni.

sen nasılsın bu arada? izler için lazere başladın mı? başladıysan sonucundan memnun musun?

Ogltkn arada bende çok şey kaçırıyorum.swet ne izi için lazer yaptırıyor.Bir arkadaşımın yüzünde lekeler var oda araştırıyor da.Öpüyorum seni.[/QUOTE]

Sen de hoşgeldin Bentoprak.Nasılsın?

herkese merhaba kızlar,

selam swet, işin bitti geyiğe de gelmiyorsun :19:hani şu meşhur memelerinin fotosu bacım kaç ay oldu koy bakalım :29: beni ameliyat yattı başka ameliyat var :34: bizim canımız ciğerimiz ogltknemiz yazmış sağolsun

OYYY.

vallahi ben izlerken aman bu ne ki? kolay ben ki yıllarca spor salonlarında yatmış kalkmışım:32: kim korkar hain kurttan dedim ve başladım aslında iyi de gitmiştim ama kayın valideciğim bozdu benim konsantrasyonumu :19:

seni fotolarından görmüş biri olarak sen yaparsın diyorum ogltkn ve muvunus kadar yokmusun? buda ara gazı hadi bakalım yarın yap yaz yaptım jelesec diye :29:

Beste hanım bizleri çooooook ihmal ediyorsun :19: ufaklık nasıl ? sen nasılsın? ne zaman yurt dışı tatili ? benide götürüver ben görmedim oraları:10:

Sen de hoşgeldin Bentoprak.Nasılsın?[/QUOTE]

Hoşbulduk canım.İyidir bildiğin gibi değişen bir şey.Sizinde keyifler daim olsun arkadaşlar.

günaydın kartopu, sallanmayan bir salı diliyorum herkese :)

vallahi ben izlerken aman bu ne ki? kolay ben ki yıllarca spor salonlarında yatmış kalkmışım:32: kim korkar hain kurttan dedim ve başladım aslında iyi de gitmiştim ama kayın valideciğim bozdu benim konsantrasyonumu :19:

seni fotolarından görmüş biri olarak sen yaparsın diyorum ogltkn ve muvunus kadar yokmusun? buda ara gazı hadi bakalım yarın yap yaz yaptım jelesec diye :29:

muvunus mu? :1: bir nick hiç bu kadar katledilmemişti :9: yakında muzlu mus yazarsan şaşırmam:56:

tamam rabbit mecbur nlglpd ye göre ayarlayacağız bentoprak bana uyar ogltkn, tekirdağlardan gelemez herhalde :44:
hafta ortası benim gelmem çok çok zor, aslında çok isterim. Du bakalım nldglp hanım acandasına bi baksın. Hangi haftasonları boşsa, ben de o günler için plan yapiiim barims.

bentoprak, alıntılamayı unutmuşum, ama sorunu unutmadım:34: swet meme küçültme izlerini gidermek için başlayacaktı lazere.

günaydın kartopu, sallanmayan bir salı diliyorum herkese :)

muvunus mu? :1: bir nick hiç bu kadar katledilmemişti :9: yakında muzlu mus yazarsan şaşırmam:56:

hafta ortası benim gelmem çok çok zor, aslında çok isterim. Du bakalım nldglp hanım acandasına bi baksın. Hangi haftasonları boşsa, ben de o günler için plan yapiiim barims.

bentoprak, alıntılamayı unutmuşum, ama sorunu unutmadım:34: swet meme küçültme izlerini gidermek için başlayacaktı lazere.

ya bu kadar olur ruh ikizimmisin nesin? günaydın yazarken birebir aynı kelimeler geçti aklımdan " sallanmayan bir salı diliyorum" sonrada ya boşver yazma dedim aklıma birden deprem geldi sallanmak deyince (halbuki burada salı başlanan bir iş yavaş giden manasındadır bknz :türkçe deyimler sözlüğü :1: )

onun için yazmamıştım. şimdi sende yazınca birden çok tuhaf oldum. hayırdır inşallah. iyi diyelim iyi olsun ben çok kafa dengi olduğumuza yoruyorum bu durumu :29:

ya bu kadar olur ruh ikizimmisin nesin? günaydın yazarken birebir aynı kelimeler geçti aklımdan " sallanmayan bir salı diliyorum" sonrada ya boşver yazma dedim aklıma birden deprem geldi sallanmak deyince (halbuki burada salı başlanan bir iş yavaş giden manasındadır bknz :türkçe deyimler sözlüğü :1: )

onun için yazmamıştım. şimdi sende yazınca birden çok tuhaf oldum. hayırdır inşallah. iyi diyelim iyi olsun ben çok kafa dengi olduğumuza yoruyorum bu durumu :29:

hayır olsun kartopum, aynı anda aynı şeyi düşünmek ne güzel. Kalplerimiz bir:34: benim de seninle ilgili hislerim kar gibi bembeyaz:16:
ben zaten forumda bi jelesec bi de nldglp'e kılım, diğer herkesi çoook severim, pek çok severim:33:

hayır olsun kartopum, aynı anda aynı şeyi düşünmek ne güzel. Kalplerimiz bir:34: benim de seninle ilgili hislerim kar gibi bembeyaz:16:
ben zaten forumda bi jelesec bi de nldglp'e kılım, diğer herkesi çoook severim, pek çok severim:33:

nickimden dolayı herhalde :52:

bu arada ikiside sana kırgın herhalde sabahtan beri girmediler foruma :27:

nickimden dolayı herhalde :52:

bu arada ikiside sana kırgın herhalde sabahtan beri girmediler foruma :27:

yok yok kırılmazlar, bilirler latife ettiğimi:34:

jelesec hanım ile sabah tel görüşmemizi yaptık, mailleşiyoruz dedikodu bab-ında :) Kendisi bugün biraz uykusuz, foruma henüz teşrif edememiştir. Kahvesini içip bi ayılsın gelir ;)
nldglp hanımın kimbilir ne işleri vardır yine, malum acanda ile yaşıyor hanfendü:37: allah bilir foruma giriş saatlerini bile ajandasına göre ayarlıyodur o:1:

Tatlım yaptım mı jilian mı yaptı yoksa yapıl......mı

Yaptım ama ınan bittim.Sabah kalktıgımda üzerımden kamyon geçmiş gibi olmama ragmen aldıgım gazla 2.dersıde bitirdim.Söylene söylene de olda 27.dakıkayı gördüm.

İnsanın imanını gevretsede oldukça işe yarıyor gibime geldi.2.günde kaburgalarımı görüyor gibi oldum:)

Daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.Yenı bitti duş aldım.Dinlenip canlanınca devam mı derim tamam mı haberdar ederım senı.

sevgiler

Back