ne yaptın yapabildin mi bugün jilyeni bacım?
Oy anammmm bacaklarımmmmm..
Ya arkadaş bu ne merem bır dert.Oyle eften püften agrılara ınan gıkım bile çıkmaz ama bu benı fena hırpaladı.Evde zor yürüyorum.Alt bacaklar gitmiyo.
Yapsam mı yapmasam mı ınan düşünüyorum.Dün agrıları duymadım üstüne gittim bugun bilemedim ne edecegimi.
Sen nasıl dayandın ne zaman geçiyo bu çılgın agrılar.
hayırdır canım hangi bölümü okuyorsun? okumanın yaşı yok oku tabi istiyorsantamam jeleoşun merakla bekliyor senin memelerinin fotosunu olmadı canlı ellerim
canım jelom günaydınnnnnn. Açık öğretim İktisat/Maliye okuyorum.
en kolayı memelerimi canlı gösterir kurtulurum merakından. yerimi mekanımı biliyorsun datlum. hiç düşmezmi yolun bu güzel sahillere, ugrayıversen bi çay içeriz. (memelerimi gösteririm sana!!!)
geyiğimizin güzel hatunları hepinize sevgiler.... erbir yerleriniz birbirinden güzel olsun. hepinizi öpüyorum.
ne oldu canım,kim sıktı canını ben yine kaçırdım herşeyi
Oy anammmm bacaklarımmmmm..
Ya arkadaş bu ne merem bır dert.Oyle eften püften agrılara ınan gıkım bile çıkmaz ama bu benı fena hırpaladı.Evde zor yürüyorum.Alt bacaklar gitmiyo.
Yapsam mı yapmasam mı ınan düşünüyorum.Dün agrıları duymadım üstüne gittim bugun bilemedim ne edecegimi.
Sen nasıl dayandın ne zaman geçiyo bu çılgın agrılar.
ya canım ben hayatım boyunca bana dokunmayan bin yaşasın modunda bir insan olmadım olamadım
birine yapılan haksızlık karşısında tepki vermeden duramıyorum yapım bu ben sana yazarım detay canım
doğrucu davut diyesim geldi sana
günaydın güzeller,
hepinize öpücükler..
canım sık dişini 5.gün bişin kalmıcak
Ya nlglpd nerede hakim bey şarkısını göndersin
bakim yaptım galiba ? ..........Hakim Bey (Mehmet Erdem) - YouTube
bütün doğruculara :))) gelsin
Dogru söz şahit istemez .ki Tatlım....
ahhh bacaklarımmmm:)))
Canım inan ayakta duracak takatım yok.Şimdi biraz masaj krem uyguladım.Dinlendiriyorum.Kara kara düşünüyorum bugun yapsam mı ara verip kendıme gelsemmi.
Nerde hata yaptım da bu kadar agrı oldu anlamadım.Sabah tan yapıp gün içinde ayakta çok durdum ondanmıdır.
DUN de aşure pişir vs derken yordummu .Çözemedım.Resmen çöktüm. Dizaltı bacak arkası Fena başka bir sıkıntı yok ama.beklemedeyım.
Aaaaaaa canım aşure yorucu iş ondan çökmüşsün2.si bir arada ağır gelmiş
bizim ogltkn yapar jilyeni sonra akşama kadar oturur iş yerinde dizi izler benle lak lak yaparo yüzden etkilenmiyor arkadaş
aledax,
aşure ile jillian olmaz hakikaten. bak jillian türkiye şubesi konuştuhak vermemek olmaz.
benim de canım aşure çekti...geçen c.tesi yedim epey ama yine de olsa da yesem dedim...üstüne fıstıklar, narlar hımmmm hımmm....
bi yapanım yok, onu da geçtim apartmanda dağıtan bile yok. bi de hepsi ev hanım olcak
ev hanımı jelesec, sen de üstüne alınabilirsin :76:
başlayıp da yarı yolda bırakanların, kıskanıp da hasedinden çatlayanların her bi yeri tutulsun bi sonraki jillian denemelerinde. Jelesec üstüne alınsözüm direkt sana:76::76:
haklıysam haklı haksız isem haksız değin bacılaraşure başlı başına bir olay arkadan jili olmaz yani
aney pişirmiş şimdi alo dedi akşama yemek ve tatlı beleş ailece oradayızgüzelim ben 2.kere denedim töbe dedim zor dünya masraf dünya bulaşık iş güç
aney yapıyor yiyorum ufak tencerede eve getiriyorum yeter bana
tam benim taktik..
aney ve k.validey den tencerelerle getiriyorum eve..hatta dağıtsam apartmana bile yetçek ama aç gözlülük yapıp hepsini kendime saklıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?