selam swet, işin bitti geyiğe de gelmiyorsunhani şu meşhur memelerinin fotosu bacım kaç ay oldu koy bakalım beni ameliyat yattı başka ameliyat var bizim canımız ciğerimiz ogltknemiz yazmış sağolsun
swet, hoşgeldin ne zamandır yoktun kaçırmışsın arada. jelesec de kötü huylu bir nodül bulundu. Kısa bir süre sonra troid ameliyatı olacak. Karın daha sonraya ertelendi
sen nasılsın bu arada? izler için lazere başladın mı? başladıysan sonucundan memnun musun?
bak bak, hareketlerin nasıl yapıldığını bilmek için iyi oluyor izlemek...Başlamış iş bitmiş iş demektir. Bırakmadan devam
swet, hoşgeldin ne zamandır yoktun kaçırmışsın arada. jelesec de kötü huylu bir nodül bulundu. Kısa bir süre sonra troid ameliyatı olacak. Karın daha sonraya ertelendi
sen nasılsın bu arada? izler için lazere başladın mı? başladıysan sonucundan memnun musun?
Tatlım yaptım mı jilian mı yaptı yoksa yapıl......mı
Yaptım ama ınan bittim.Sabah kalktıgımda üzerımden kamyon geçmiş gibi olmama ragmen aldıgım gazla 2.dersıde bitirdim.Söylene söylene de olda 27.dakıkayı gördüm.
İnsanın imanını gevretsede oldukça işe yarıyor gibime geldi.2.günde kaburgalarımı görüyor gibi oldum:)
Daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.Yenı bitti duş aldım.Dinlenip canlanınca devam mı derim tamam mı haberdar ederım senı.
sevgiler
güzel bayanlar selam geç oldu bugün ama idare edin
sabaha karşı 5.te benim minik uyandı ve uykum bitti dediben tabi şok yok oğlum daha gece uyuyalım diye dil döktüm amma nafile kalktık yataktan beybi tv.biraz baktık gözümden uyku akıyor ben en erken 1.de yatarım bizim ki cin 6.sularında beraber okula kek yaptık ogltkn ablasına saydı sabah içine neler koyduğumuzu
Zor çocuk büyüğü ayrı küçüğü ayrı
nihayettt ağaç oldum burda ayol
Hoşgeldin keyfin kahyasıbak sık sık gülmek için dertleşmek için bekleriz arkadaşım
sende oğlanı yuvaya yollaryollamaz attın kendini yatağa herhalde ,bu gecede uyumazsun artık,okadar uyuduktan sonra
ders çalışıyorum bolca. 40 ımdan sonra ünversiteli oldum. bu c.tesi doktora gittim. sonrası fotolar çekildi. şekil olarak beğendi ama izleri begenmedi. contrabex jel kullanmıştım (allerjik olduğum için fito dışında bişey kullanma diye uyarmıştı ama...) allerji yaptı ve bir gögüsümün kenar dikişinin bir kısmını kabarttı. silokon karışımı verdi. henüz eczaneden almadım. 3 ay günde iki hatta üç posta kullanacağım. düzelmezse küçük bir operasyon yapacakmış. çok mühim değil benim gözüme güzel görünüyor. nolacakki yavvvv, azbi kenardan kabarıkça ve kırmızı duruyosa, anam önceki resmi görünce bunlar peri kızı memeleri gibi valla.
netçede bacılarım mail adresimi bıraktım doktoruma bana mail atacak fotoları. onun tışında resmi, kurumda çalışıyorum ve yaptığım herşey bilgi işlem denetiminden geçiyor. inşallah buluşalım canlı canlı görün bakın,,,, fotolar gelince senin mail adresine gönderirim jeloşum. bakarsın. sanırım formda resim paylaşamam. bakalım hele resimler bi gelsin bakalım.
ogltkn'in mesajını okuyup kaçayım. (bakalım jelocan hankı ameliyatları olacak) arada ugrarım kızlar. epınızı optum.
ogltkn merahaba canım,
lazere başlamadım. yukarıda anlattım. zaten doktora bile üç ay üstüne gidebildim. jeloya çok üzüldüm. ama ondaki yürek tüm kötüleri yener. kötü huylu nodülde yok olur gider Allahın izniyle.
nerede karbeyazım uyutmadı bi arkadaş sagolsun telde sürekli lak lak yaptık ogltkn üstüne alınma bacım
amaannn ne alıncam, günün 3-4 saatini senle konuşarak geçirdiysem nolmuş yani
ayh şaka bi yana beynim kaynıyor, daha görümceyi arayıp fikir şeetçem ama elim telefona gitmiyo valla
hoşbulduk canım :) saolasın çok naziksin :)
canımsın ya, canım arkadaşım seviyom seniK.k.dan kazandığım güzel insan sıcak samimi gülüşlü oğlun oğlumla aynı bende senleher zaman dinlerim söylerim dertleşir gülerim senle...biraz çenen dinlensin sonra ara görümceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?