Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

selam swet, işin bitti geyiğe de gelmiyorsun hani şu meşhur memelerinin fotosu bacım kaç ay oldu koy bakalım beni ameliyat yattı başka ameliyat var bizim canımız ciğerimiz ogltknemiz yazmış sağolsun

ders çalışıyorum bolca. 40 ımdan sonra ünversiteli oldum. bu c.tesi doktora gittim. sonrası fotolar çekildi. şekil olarak beğendi ama izleri begenmedi. contrabex jel kullanmıştım (allerjik olduğum için fito dışında bişey kullanma diye uyarmıştı ama...) allerji yaptı ve bir gögüsümün kenar dikişinin bir kısmını kabarttı. silokon karışımı verdi. henüz eczaneden almadım. 3 ay günde iki hatta üç posta kullanacağım. düzelmezse küçük bir operasyon yapacakmış. çok mühim değil benim gözüme güzel görünüyor. nolacakki yavvvv, azbi kenardan kabarıkça ve kırmızı duruyosa, anam önceki resmi görünce bunlar peri kızı memeleri gibi valla.
netçede bacılarım mail adresimi bıraktım doktoruma bana mail atacak fotoları. onun tışında resmi, kurumda çalışıyorum ve yaptığım herşey bilgi işlem denetiminden geçiyor. inşallah buluşalım canlı canlı görün bakın,,,, fotolar gelince senin mail adresine gönderirim jeloşum. bakarsın. sanırım formda resim paylaşamam. bakalım hele resimler bi gelsin bakalım.

ogltkn'in mesajını okuyup kaçayım. (bakalım jelocan hankı ameliyatları olacak) arada ugrarım kızlar. epınızı optum.

Ogltkn arada bende çok şey kaçırıyorum.swet ne izi için lazer yaptırıyor.Bir arkadaşımın yüzünde lekeler var oda araştırıyor da.Öpüyorum seni.[/QUOTE]

bentoprakçım merhaba canım,

forma giremiyorum. hem iş, hem ders zaman sorunum var. jeloma çok geçmiş olsun. önemli olan troit, karın keyfi. hayırlısıyla sağlığına kavuşur inşallah. gögüs ameliyatı sonrası izler için lazer demişti doktorum. bu c.tesi gittim. yukardıki mesajdada anlattım. evde jel vardı onu kullanmıştım. allerji yaptı. sonuçta doktor izlerimi begenmedi. bi karışım verdi. üç ay sonra bakacak. eğer dikişlerim de kabarma olmasaydı lazer yapacaktı. sonraya kaldı artık.

ben forma çok takılamıyorum. buluşma ayarlasak keşke. süper olur. herkesi kocaman öptüm.

ogltkn merahaba canım,

lazere başlamadım. yukarıda anlattım. zaten doktora bile üç ay üstüne gidebildim. jeloya çok üzüldüm. ama ondaki yürek tüm kötüleri yener. kötü huylu nodülde yok olur gider Allahın izniyle.

güzel bayanlar selam geç oldu bugün ama idare edin

sabaha karşı 5.te benim minik uyandı ve uykum bitti dedi ben tabi şok yok oğlum daha gece uyuyalım diye dil döktüm amma nafile kalktık yataktan beybi tv.biraz baktık gözümden uyku akıyor ben en erken 1.de yatarım bizim ki cin 6.sularında beraber okula kek yaptık ogltkn ablasına saydı sabah içine neler koyduğumuzu

Zor çocuk büyüğü ayrı küçüğü ayrı

:)))))))))))))))))))))) aynı mesaj 3.kere gelmiş şimdide

Son düzenleme:

tamam sen kaburgaları da 2.günde görmeye başladıysan tam gaz ileri

yılmak yok yola devam

sende oğlanı yuvaya yollaryollamaz attın kendini yatağa herhalde ,bu gecede uyumazsun artık,okadar uyuduktan sonra

Hoşgeldin keyfin kahyası bak sık sık gülmek için dertleşmek için bekleriz arkadaşım

hayırdır canım hangi bölümü okuyorsun? okumanın yaşı yok oku tabi istiyorsan tamam jeleoşun merakla bekliyor senin memelerinin fotosunu olmadı canlı ellerim

Sağol canım ya senle canlı tanışmadık yakından görsen yüreğim pürü pak canım yeneceğim inşallah ailem çevrem ve k.k.dan tanıştığım yazıştığım samimi arkadaşlarımla tüm insanların duaları ve iyi niyetiyle desteğiyle Jeloya dua et yeter bebeğim

nerede karbeyazım uyutmadı bi arkadaş sagolsun telde sürekli lak lak yaptık ogltkn üstüne alınma bacım

amaannn ne alıncam, günün 3-4 saatini senle konuşarak geçirdiysem nolmuş yani

ayh şaka bi yana beynim kaynıyor, daha görümceyi arayıp fikir şeetçem ama elim telefona gitmiyo valla

amaannn ne alıncam, günün 3-4 saatini senle konuşarak geçirdiysem nolmuş yani

ayh şaka bi yana beynim kaynıyor, daha görümceyi arayıp fikir şeetçem ama elim telefona gitmiyo valla

K.k.dan kazandığım güzel insan sıcak samimi gülüşlü oğlun oğlumla aynı bende senle her zaman dinlerim söylerim dertleşir gülerim senle...biraz çenen dinlensin sonra ara görümceyi

hoşbulduk canım :) saolasın çok naziksin :)

k.kahyası hoşgeldin jelesecin arkadaşı bizim de arkadaşımızdır. her daim bekleriz :))

K.k.dan kazandığım güzel insan sıcak samimi gülüşlü oğlun oğlumla aynı bende senle her zaman dinlerim söylerim dertleşir gülerim senle...biraz çenen dinlensin sonra ara görümceyi
canımsın ya, canım arkadaşım seviyom seni
akşama benim oğlanın eline boya kalemlerini vermeyi düşünüyorum. Doğaçlama çalıştıriciiiim. Bakalım ortaya nassı hediyeler çıkacak meraktayım(bak bu da dilli )

karımıntopu (kartopumun değişik bi şekli oldu ama, çok da saçma oldu sanırsammm)

sen naapıyon, topikte görünüyon ama sesin çıkmıyo? alacak/borç hesaplarında problem mi var yoksam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…