• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Neler olmuş bir gün girmedim alt tarafı.Okuyamadım hepsini.Baycana da gidiyormu acep yazdıklarımız.Çok komik yaa.Gittiğimizde ben baycan buyrun dermiş :52:

Reeldeki problemlerinizi buraya taşımamanızı ve varsayımlar üzerine hareket etmemenizi rica edeceğim.

süperdi bentoprak:1: hatta yanaklarım kırmızı ve 4*4'üm de derse tadından yenmez:1:

Katılıyorum arkadaşım da bizim baycan biraz fazla mütevazi 4*4 düm demez.Konuyu hala anlamadım sanırım saçma geldiğinden anlamakta istemedim.Toplanıyormusunuz okuduklarımdan öyle algılamadım.Tanışamadık bir türlü.

benim anlayamadığım memnun kalınmayan doktoru açılan konularda söylemenin nesi yanlış. eğer gittiğim doktorumdan memnun değilsem onu yazarım ki o doktor hakkında bilgi edinmek isteyenler öğrensin. yada çok memnunumdur onuda belirtirim. yine ona gitmek isteyenler bilsin. ben özellikle ve bazende sırf bu gibi konular için kadınlar kulubune girip yorumları okuyorum ve ona göre karar vermeye çalışıyorum,fikir alışverişi yapıyorum ama tabiki körü körünede inanmıyorum. bri menunken ,bir diğeride memnun olmayabilir .ama burada yazılanları doktoruna prim yapmak amacıyla anlatılmasını etik bulmuyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html

öncelikle şunu okumanızı rica edeceğim.

Sonra son günlerin popüler konusuna geleceğim, bir kişi diyor ki buradaki tüm yazışmaları X doktora burada şu arkadaş taşıdı.

Çok ilginç bunu söyleyene inanıyorsunuz ama ben böyle birşey yapmadım diyene inanmıyorsunuz ?

Bu arada doktor gidip şu kişi bana buradaki yazışmaları anlattı dediyse bu doktorun karakter sorunudur anlatanın değil. Zira hemen hemen %80 gibi bir kitle zaten doktoru ile buradaki olayları paylaşıyor.

Doktorlarında tamamı bu siteyi haberim yok dese de takip ediyor.

Katılıyorum arkadaşım da bizim baycan biraz fazla mütevazi 4*4 düm demez.Konuyu hala anlamadım sanırım saçma geldiğinden anlamakta istemedim.Toplanıyormusunuz okuduklarımdan öyle algılamadım.Tanışamadık bir türlü.

rabbit gidecekti ayın 6'sında, ve sanırım toprağımmış ;)
onu sordum, nerden gidecek, planı ne diye. belki takılırım peşine kim bilir :))

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...-kurumlara-uyelerimize-onemli-hatirlatma.html

öncelikle şunu okumanızı rica edeceğim.

Sonra son günlerin popüler konusuna geleceğim, bir kişi diyor ki buradaki tüm yazışmaları X doktora burada şu arkadaş taşıdı.

Çok ilginç bunu söyleyene inanıyorsunuz ama ben böyle birşey yapmadım diyene inanmıyorsunuz ?

Bu arada doktor gidip şu kişi bana buradaki yazışmaları anlattı dediyse bu doktorun karakter sorunudur anlatanın değil. Zira hemen hemen %80 gibi bir kitle zaten doktoru ile buradaki olayları paylaşıyor.

Doktorlarında tamamı bu siteyi haberim yok dese de takip ediyor.

kesinlikle takip ediyorlar, ben önce Allah sonrada KK da okuduklarım sayesinde yavruma kavuştum. burası sayesinde doktorumla tanıştım ve yavrumu kucağıma aldım. doktoruma sizi Kadınlar Klubu sayesinde tanıdım deyince ,bana gülerek zaten oranın sayesinde bir sürü hastamız var demişti. hastanedeki o bölümdeki tüm hemşireler topiğin takipçisi idi :1:

Sevgili Kazen,

Ben bu konuda hakikaten taraf değilim ;) arkadaşların ikisini de, süreçlerini de bilmiyorum, onlarla konuşursan onlar da doğrularlar zaten. Yazım, inanmak ya da yalancılıkla suçlamak amacını gütmüyordu. Sadece topiğin ortasında merhaba bile demeden girip, koyu renklerle, ünlem ve soru işaretleriyle, parmak sallayan öğretmen edası ile yazmasını doğru bulmadım. Bunu da açıkça belirttim.

Bu arada doktor gidip şu kişi bana buradaki yazışmaları anlattı dediyse bu doktorun karakter sorunudur anlatanın değil. Zira hemen hemen %80 gibi bir kitle zaten doktoru ile buradaki olayları paylaşıyor.*

bu konuyla ilgili de belirtmek isterim ki, yukarıdaki örnekte ben şahsen hem doktorun, hem de anlatının yaptığını etik bulmam. Bu da benim kişisel fikrim.

Sevgili Kazen,

Ben bu konuda hakikaten taraf değilim ;) arkadaşların ikisini de, süreçlerini de bilmiyorum, onlarla konuşursan onlar da doğrularlar zaten. Yazım, inanmak ya da yalancılıkla suçlamak amacını gütmüyordu. Sadece topiğin ortasında merhaba bile demeden girip, koyu renklerle, ünlem ve soru işaretleriyle, parmak sallayan öğretmen edası ile yazmasını doğru bulmadım. Bunu da açıkça belirttim.

bu konuyla ilgili de belirtmek isterim ki, yukarıdaki örnekte ben şahsen hem doktorun, hem de anlatının yaptığını etik bulmam. Bu da benim kişisel fikrim.

Sevgili Ogltkn
Yapılanı tasvip etmiyorum zaten. Fakat destur çekmektense kötü içerik butonuna basmayı daha doğru buluyordum.

Diğer konuya gelince, bu sitede o kadar farklı olaylar yaşadım ki kimin doğru söylediğine artık karar veremiyorum ama ortaya konan iddianın doğruluğunu da araştırmak gerekli. Evet toplum olarak mağdur olanı tutarız ama her mağdur doğruyu söylemez. Sakın yalan söylüyor dediğimi düşünmeyin ama herşeye de hemen inanmayın.

Sevgili Ogltkn
Yapılanı tasvip etmiyorum zaten. Fakat destur çekmektense kötü içerik butonuna basmayı daha doğru buluyordum.

Diğer konuya gelince, bu sitede o kadar farklı olaylar yaşadım ki kimin doğru söylediğine artık karar veremiyorum ama ortaya konan iddianın doğruluğunu da araştırmak gerekli. Evet toplum olarak mağdur olanı tutarız ama her mağdur doğruyu söylemez. Sakın yalan söylüyor dediğimi düşünmeyin ama herşeye de hemen inanmayın.

Destur çekmek deyince :) samimi söylemek gerekirse; forumu, topiğimizi evimiz gibi kutsal buluyorum ben. Nasıl ki buyur etmeden evime kimseyi almıyorsam, topiğe de bu şekilde girip yazana destur demiş gibi oldum hakikaten ;) ama bunda da forumu kuran, burayı bize sevdiren, evimiz gibi benimseten şahsın hiç mi suçu yok yani :))

süperdi bentoprak:1: hatta yanaklarım kırmızı ve 4*4'üm de derse tadından yenmez:1:

ne olmus kim ne demis kazenide buraya getirdiniz yaaaaa memeler dopikkineee:1::1::1::1::38:

Ben de bilemedim :( ziira sabah 9 dan akşam 8 e kadar mısır çarşısı,kapalıçarşı,taa Sultanahmet e kadar gidip tekrar aynı istikamette geri dönüş yaptım.Yaklaşık 4 saat zaten şarkhan da geçirdim diyebilirim. Yüzükler,renk renk şallar,küpeler kolyeler,renkli çanta asacakları,iki taraflı aynalar,minik cüzdanlar....neler neler aldık:))

Sabah kahvaltı namlı da sandviç yaptırdık num num num çok güzeldii:)) kapalıçarşı içinde cafeler vardı kahve molaları,alışverişler peynircilerden peynir tattık,hurmacıdan tanesi 1 tl ye hurma alıp yedik,tabii ki kurukahveci mahmut efendi den kahve aldık,Nimet apla dan piyangooo,akşam yemeği sahilde plastik bardaklara konan turşu ve turşu suyu yanında çeyrek ekmek balık....

Tabii sürekli bu güzel günü 4 arkadaş resmederek ölümsüzleştirdik.Çok keyifliydi...

Ben de bilemedim :( ziira sabah 9 dan akşam 8 e kadar mısır çarşısı,kapalıçarşı,taa Sultanahmet e kadar gidip tekrar aynı istikamette geri dönüş yaptım.Yaklaşık 4 saat zaten şarkhan da geçirdim diyebilirim. Yüzükler,renk renk şallar,küpeler kolyeler,renkli çanta asacakları,iki taraflı aynalar,minik cüzdanlar....neler neler aldık:))

Sabah kahvaltı namlı da sandviç yaptırdık num num num çok güzeldii:)) kapalıçarşı içinde cafeler vardı kahve molaları,alışverişler peynircilerden peynir tattık,hurmacıdan tanesi 1 tl ye hurma alıp yedik,tabii ki kurukahveci mahmut efendi den kahve aldık,Nimet apla dan piyangooo,akşam yemeği sahilde plastik bardaklara konan turşu ve turşu suyu yanında çeyrek ekmek balık....

Tabii sürekli bu güzel günü 4 arkadaş resmederek ölümsüzleştirdik.Çok keyifliydi...

ne güzel...en sevdiğim yerleri istanbul'un...benim yerime de gezseydin arkadaşım:34:

Back