• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

k.kahyası hoşgeldin ;) jelesecin arkadaşı bizim de arkadaşımızdır. her daim bekleriz :))

canımsın ya, canım arkadaşım seviyom seni:16:
akşama benim oğlanın eline boya kalemlerini vermeyi düşünüyorum. Doğaçlama çalıştıriciiiim. Bakalım ortaya nassı hediyeler çıkacak meraktayım:27:(bak bu da dilli :1:)

keyfinin kahyası ile ortak noktamız var oda başarısız bir ameliyat olup revizyon oldu bende :34:damdan düşeni damdan düşen anlar misali yani :34:

hahahahaha oğlumu yorma benim büyüğün küçüklüğü o :nazar:zeki çocuklar bunlar sıkıya zorlamaya gelmezler :21:

jelesecim sen hazır, bu konuda tecrübeliyken, alsan diyorum benim oğlanı? büyütsen, ytü yü kazanınca bana geri gönderirsin he?

Amanın arkadaşım sen benim nodülleri her tarafa sıçratmak mı istiyon :18: zor canım bu ytü yü kazanan çocukları büyütmek:ssz:

aman allah korusun, sen iyi ol yeter ki ben bakarım benim sıpaya:emir_bebek:

çok yoğundum bugün sizleri okuyup çıktım. Şimdide servisteyim bir selam vereyim dedim:kkk:

Aman tiye al miniğin zeki hareketli çocuk eğlen sende onla oranda buran da nodül çıkmasın Allah korusun sonra :34:

kartopum sanada selam yarın görüşürüz benim miniği bekliyorum camda eli kulağın da gelir yaramaz öptüm seni

bu gece son gelişim bu seni son sevişim diyor şair demek isterdim ama değil :) şarkıcı yani :p

hahahaha o kargalar gelemez daha ipliğini pazara çıkardın ya:51:

konuyu kapattır istiyorsan yada doktorunla ilgili olumlu gelişmeleri yaz nasıl istersen canım:29:

:)))) kış kış cinler kış kış :p ya bu smileyler bende çıkmıyor bir sorun var allah allah :) ay uğraşamıcam yani kime dicemde kapatcak :) eğer sesimi duyan varsa burdan konumu kapatsınlar piluz :)

Gerçek istiyorsan kapanmasını muneye yaz kapatıyor konuyu:34:

piriltinin fiziğe bayıldım manken gibi maşallah :nazar:

kapattırım canım .

evet bende bayıldım aslında gögüsleride on numara fiziğide buna eklenmiş çok hoş ama kendisi memnun değil malesef .

Back