Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bana mart başına randevu verdi bugün resmen 2 ay var ameliyat içinda 6 ay sonraya verir heralde o zamanda ben fikrimi değiştirmiş olurum :) güncel öztürkten falan almaya kalksam demekki 2 sene sonraya falan ameliyat olurum...
yahu zaten korkan bir insanım sürekli cayıp yeniden düşünüyorum:)
Ameliyatı kesin sana olacağım deyip kapora verince daha erkene mi gün veriyor :)
Bekir bey photosopta önden ve yandan burnumuzun nasıl olacağını bize demo olarak gösteriyor mu ?

Canim normal bu yapacak bisey yok yogun istek var. Photoshoptan gosteriyormu gostermiyormu onemi yok bence.

Mesela bana photoshop falan uygulanmadi. Keske yapsaydi. Burnumu daha az kavisli yapardim...

Genel olarak menmunum ama keske daha az kavisli olsaydi... artik olan olmus. yarin foto yollarim kizlar

pardon canim. Yeni çektim su an fotolari. Bana gore burun biraz fazla kavisli. bir de burun ucunu bence çok ince yapmis. Sanki deri birbirine yapismis gibi duruyor....

Evet farkli gibi duruyor. Doktora mesaj yazdim odemler ayni anda inmemis diyor daha tam olarak sonuç bu degilmis diyor.

Bekir sivri marta muayne gunu verdi ameliyatida hazirana verir heralde :/
cayma pitansiyelim yuksek oldugu icin biran once bitsin istiyorum.

Bugun ilker kocak a muayne oldum cok ilgili realist biri. Yaklasimini sevdim.
tecrubesi konusunda tedirginim ama instagramdan falan yaptigi isleri gordum tabi insanlarin ne istedigiyle alakali birazda.

Bana acik acik sordu dogal olmasindan mi yanasin yoksa daha farkli isteklerin varmi
Hayir dogal istiyorum dedim sipsivri kapkalkik olmasin.
kemerim gitsin ucum dusuk o yokolsun ifademi degistirmesin dedim.
haftaya tekrar muayne olucam
aklima yatmaya basladi

Evet farkli gibi duruyor. Doktora mesaj yazdim odemler ayni anda inmemis diyor daha tam olarak sonuç bu degilmis diyor.
Canim burnun yandan muhtesem gorunuyor onden ise biraz farklilik var oda odemler inmedigi icindir. Cok guzel olmus . Nazar deg mesin. Allahim insallah banada boyle bir burun nasip eder

Canim burnun yandan muhtesem gorunuyor onden ise biraz farklilik var oda odemler inmedigi icindir. Cok guzel olmus . Nazar deg mesin. Allahim insallah banada boyle bir burun nasip eder

oylemi? saol canim. Darisi basina. inshallah tam istedigin gibi bir buruna sahip olursun :)
Benim kiz kardesim bir sene once ali gurlek diye bir doktora ameliyat olmustu. Onunda delikleri farkliydi ilk aylar. Simdi duzeldi çok sukur

bekir sivriye ameliyat olanlar mümkünse fotoğraflarını önce ve sonra olarak atabilirler mi? En azından msj olarak atabilirseniz çok sevinirim. Çok kararsızım bu noktada. Lütfen yardım edin.

Çok iyi gözüküyor gerçekten. burun deliklerindeki ödemlerden bahsetmiş doktorunuz yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla ve öyleyse onlar da indiğinde daha iyi olacak demektir. İlk halini mümkünse msj olarak ya da buradan gösterebilir misiniz lütfen? Başka fotoğrafını koyarak fikir almamız açısından yardım edebilecek arkadaşlar var mı? Arkadaşımla bu noktada kararsız kaşdık. Lütfen yardım edebilir misiniz önce ve sonra fotoğraflarınızla?

Kizlar ameliyattan ince bir saglik sorunun varmi ameliyat icin uygunmusun olarak hangi testleri yapiyorlar. Kan veriyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…