Canim ben zaten bekir beyi cok uzun zamandir takip ediyordun. Yaptigi burunlari cok beğendim ben sehir disindan geldigim icin direk kapora yatirarak ameliyat gunu aldim. Randevu icinde cok yogun olduklari icin 1 hafta oncesinden istanbula gidince ayarlicaz.
Memnun degil misiniz burnunuzdan?Mesela bana photoshop falan uygulanmadi. Keske yapsaydi. Burnumu daha az kavisli yapardim...
Canim resim yuklicektin :)) bekliyoruzGenel olarak menmunum ama keske daha az kavisli olsaydi... artik olan olmus. yarin foto yollarim kizlar
Cnm senin deliklerin farklı mi27 aralik ameliyat oldum bu arada
Canim burnun yandan muhtesem gorunuyor onden ise biraz farklilik var oda odemler inmedigi icindir. Cok guzel olmus . Nazar deg mesin. Allahim insallah banada boyle bir burun nasip ederEvet farkli gibi duruyor. Doktora mesaj yazdim odemler ayni anda inmemis diyor daha tam olarak sonuç bu degilmis diyor.
Canim burnun yandan muhtesem gorunuyor onden ise biraz farklilik var oda odemler inmedigi icindir. Cok guzel olmus . Nazar deg mesin. Allahim insallah banada boyle bir burun nasip eder
Çok iyi gözüküyor gerçekten. burun deliklerindeki ödemlerden bahsetmiş doktorunuz yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla ve öyleyse onlar da indiğinde daha iyi olacak demektir. İlk halini mümkünse msj olarak ya da buradan gösterebilir misiniz lütfen? Başka fotoğrafını koyarak fikir almamız açısından yardım edebilecek arkadaşlar var mı? Arkadaşımla bu noktada kararsız kaşdık. Lütfen yardım edebilir misiniz önce ve sonra fotoğraflarınızla?pardon canim. Yeni çektim su an fotolari. Bana gore burun biraz fazla kavisli. bir de burun ucunu bence çok ince yapmis. Sanki deri birbirine yapismis gibi duruyor....Eki Görüntüle 1765760 Eki Görüntüle 1765761 Eki Görüntüle 1765762 Eki Görüntüle 1765763 Eki Görüntüle 1765764 Eki Görüntüle 1765765
Senin nasil oldu canim? Merak ettim. Foto yukleyebilir misin?? :)Evet bende öyleydim :)) bugün düne göre daha iyi hala kalın büyük ama avatar gibi durmuyo en azından çok şükür
Özelden atıym canım :)Senin nasil oldu canim? Merak ettim. Foto yukleyebilir misin?? :)