Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Geçen hafta tekrar ameliyat oldum doktor ben hayatımda böyle burun görmedim kim yaptı dedi. İçini bitirmiş resmen kıkırdakları rastgele üst üste atmış adam kıkırdak almak zorunda kaldı. Çok iyi sonuç bekleme dedi ilk olsaydı çok çok iyi olurdu dedi. Allah bu bekir sivriye öyle acılar yaşatsın ki ölsün derdinden zira ben ölecem sen son derdimden bu nasıl bir pişmanlıktr anlatamam. Şu an iyi gözüküyor burnum Allahım inşallah 3.ye gerek kalmaz
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsin

Geçen hafta tekrar ameliyat oldum doktor ben hayatımda böyle burun görmedim kim yaptı dedi. İçini bitirmiş resmen kıkırdakları rastgele üst üste atmış adam kıkırdak almak zorunda kaldı. Çok iyi sonuç bekleme dedi ilk olsaydı çok çok iyi olurdu dedi. Allah bu bekir sivriye öyle acılar yaşatsın ki ölsün derdinden zira ben ölecem sen son derdimden bu nasıl bir pişmanlıktr anlatamam. Şu an iyi gözüküyor burnum Allahım inşallah 3.ye gerek kalmaz

Kıkırdak nerenden alındı??

Merhaba ben de geçen yıl ameliyat olmuştum Bekir Sivri'ye. Bu yazılanları okuyunca şok oldum gerçekten. Daha önceki sayfalarda fotoğraflarımı paylaşıp tavsiye etmiştim doktoru. Ben hala çok memnunum açıkçası bir kaç küçük kusur dışında bir sorunum yok çok şükür. Mağdur olanlara çok geçmiş olsun diliyorum. Umarım hak ettiği cezayı alır bir şekilde

Instagramdaki sayfayi gordum ve şok oldum resmen. Ama bu arkadaslara da kizdim. Madem durum bu kadar vahim, ameliyatlar bu kadar basarisiz neden daha onceleri bu hatalar dile getirilmedi? Burda Bekir Sivri adina acilmis sayisiz sayfa var, insan hic mi dile getirmez memnuniyetsizligini. Artik yorumlarada guvenim kalmadi, cogu reklam gibi geliyor. Ameliyat magdurlari da baskalarindan bana ne diyor anlasilan. Adam iyiki kacmis yoksa hicbirinden haberimiz olmayacak.

BAKIN DURUM ŞU BEN 2016 DA AMELİYAT OLDUM. ŞİKAYETLERİMİ DİLE GETİRDİĞİMDE EVET HATA VAR 1 SENEN DOLSUN ÖYLE GEL HALLEDERİM BEN DİYE GEÇİŞTİRDİ. DOKTORUMUZA GÜVENDİK BEKLEDİK ZATEN SONN İKİ SENE AMELİYATLARINDA SIKINTI VAR.KAÇTIKTAN SONRA DİĞER DOKTORLARDAN DUYDUĞUMUZ PİYASADAKİ ADI FIRILDAK BEKİRMİŞ..... KİM KENDİNİ BİLE BİLE RİSKE ATAR. BEN 2 SENE ARAŞTIRDIM. HER YERDE YURTDIŞINA GİDECEĞİM ALMANYA NASIL DUBAİ NASIL İNGİLTERE NASIL DİYE ZATEN SORUYORMUŞ... HERKESİN AMELİYATINI HAZİRANDAN SONRAYA ATTI. ASİSTANI BANU VAR BİR DE YILANNNNNN!!!! ALLAH HEPSİNİ BİN BETER ETSİN İNŞALLAH

Oh gott okadarmi kötü yuh ya yuh iyiki olmamisim bu doktorda
aynen benimkide ayni !! Eskiden burnumda kemik vardi. Tamam çokta guzel burnum yoktu ama simdi nefes almaya o kadar zornaliyorum ki!!
bana bir sene bekle dedi ondemler sislikler falan insin sonra bakariz. bekle anam bekle ! sonuç ortada. Bir kismi yamuk burun ve nefes almaktan zorlanan ben !
Allah senin isini gorur

Ben bir ara instagram'dan doktora mesaj atmistim çunki burnum çok kotu gorunuyordu. Biliyormusunuz ne yapti ... beni engellemisti. O zaman anlamistim onun ne kadar pis bir insan oldugunu.

Ben bir ara instagram'dan doktora mesaj atmistim çunki burnum çok kotu gorunuyordu. Biliyormusunuz ne yapti ... beni engellemisti. O zaman anlamistim onun ne kadar pis bir insan oldugunu.

Ben de Instagram'da çok beğenerek takip ediyordum, iyi ki gitmemişim. İnanamadım böyle bir durum olduğuna, geçmiş olsun herkese :duduk:

Ben de Instagram'da çok beğenerek takip ediyordum, iyi ki gitmemişim. İnanamadım böyle bir durum olduğuna, geçmiş olsun herkese :duduk:

Bende instagramda takip ediyordum. Hem onu hem esini. O kadar guzel donusler aldimki yaptiranlardan. çok istedim bende yaptim. Sonuç ortada...
Herkese geçmis olsun

Merhaba geçmiş olsun
Revizyon u kime oldunuz
Bende revizyon düşünüyorum

Benim burnumda egrilik vardi vebu cok ta belli oluyordu uzaktan bekir bey icin egrilik sorun degil bence cokta guzel yapiyr. Instagramda sayfasi var oncesi sonrası yaptığı burunlara bakarsan anlarsin nasil fark oldugunu canım. Benim burnumda hersey vardi egrilik kiriklik kamburluk :))) fatoscum mesafenin cok fazla görünüyor olmasi dudak burun arasi yerin suan çok şiş olmasindan kaynakli. Ben 2 hafta verdiği banti takmistim gormemek icin. 6 ay dan sonra tam oturur yuzune burun
Merhaba burnunuzun ameliyat Öner’e ve sonrası fotosunu atar mısınız özelden rica etsem

Herkesin burnu kötü olacak diye bir şey. Benim şansıma benimki böyle oldu. Yani korkup vazgeçmeyin. Ben ameliyat olacağım zamandan beridir sık sık burada durum güncellemesi yapıyorum. ilk zamanlar burnuma dokunmadığım için kemiğin o çöküklüğünü pötürlü halini hissetmemiştim ama fotoğraflarda bir gariplik olduğu anlaşılıyordu yine çok takmadım sadece nefes sorunum beni üzüyor o düzelse zaten daha hiçbir şey söylemiyorum burnuma top mop yamuk falan ama yine de yaşar giderim ameliyatta olmam bi daha. Yani dua edin içinizi ferah tutun, hayırlsını isteyin. Bi de çok büyük beklentilerle girmeyin ameliyata. Ki ben en az beklentiyle gitmiştim sonuç min beklentinin bile altında demek fantastik muhteşem bir değişim beklentisiyle gitseydim heralde şimdi psikolojik tedavi görüyordum. Kontrole gidersem veya durumun biraz değişirse yine burada paylaşırım. Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden çok geçmiş olsun inşaAllah istediğiniz gibi burunlarınız olur.
Nefes problemi gectimş

X