- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Bekir beyin kendi numarası değil bu dimi canım?Ben whatsapp dan yaziyorum bir kaç dakika sonra cevap geliyor canim
bendeki numara bu : 0090 535 555 1816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekir beyin kendi numarası değil bu dimi canım?Ben whatsapp dan yaziyorum bir kaç dakika sonra cevap geliyor canim
bendeki numara bu : 0090 535 555 1816
Bekir beyin kendi numarası değil bu dimi canım?
Anladım canım. Ben bora karaaliden gün aldım artık carsamba olucam kısmetse. forumda Banuuucetinnn de ona olmuş memnun gözüküyor. Doktorla da görüştüm artık kısmetimde bu varmış. inşallah pişman olmamYok asistani cevap veriyor bu numaraya.
Benim arkadaşım oldu. Çok memnundu. Istta olsaydım ona yaptırırdım şahsen.Bekir sivriden memnun kalmayan var mı arkadaşlar biz arkadaşımla gün aldık ve merak ediyoruz bi yorum okuduk ve endişelendik. Bütün yorumlar harikaydı oysa. Acil cevap lütfen.
Bekir sivriden memnun kalmayan var mı arkadaşlar biz arkadaşımla gün aldık ve merak ediyoruz bi yorum okuduk ve endişelendik. Bütün yorumlar harikaydı oysa. Acil cevap lütf
Ben buradayım tatlım bu arada albüm e bak benim fotolarım var bugün 42.günüm gün geçtikçe daha iyi oluyor çok şükür. Orda ki fotolarım 15-25 günlük bu ara yeni foto daha atmadım ama yine çeker yine atarım çünkü günden güne büyük fark oluyorTeşekkür ederim cevaplar için. Başka bekir sivriye ameliyat olup önce ve sonra fotoğrafını paylaşabilecek olan var mı? Burdan paylaşmak istemeyen kütfen özelden maj atabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Canım bişey sorucam atelin cıktığında burnun sana büyük kalın gibi gelmiş miydi? Düzeliyo mu bu şişlik
Ben buradayım tatlım bu arada albüm e bak benim fotolarım var bugün 42.günüm gün geçtikçe daha iyi oluyor çok şükür. Orda ki fotolarım 15-25 günlük bu ara yeni foto daha atmadım ama yine çeker yine atarım çünkü günden güne büyük fark oluyor
Canım evet burnumun ili kayı kadar kalın ve şişti ama hepsi iniyor merak etme 2 ay a yakın iner hiç dert etme :)Canım bişey sorucam atelin cıktığında burnun sana büyük kalın gibi gelmiş miydi? Düzeliyo mu bu şişlik
Allahım inşallah iner sanki eski burnumdan daha büyük kaskalın deliricemCanım evet burnumun ili kayı kadar kalın ve şişti ama hepsi iniyor merak etme 2 ay a yakın iner hiç dert etme :)
Evet bende öyleydim :)) bugün düne göre daha iyi hala kalın büyük ama avatar gibi durmuyo en azından çok şükürVallaha kizlar ben ateli çikardigimda ayni avatar gibiydim. Merak etme yavas yavas inecek :)
Kizlar bende 17 subatta allahin izniyle bekir beye ameliyat olacagim. Allahim yardim etsin. Daha once ameliyat olanlar bana fotoğraflari gonderebilirse cok sevinirim.