Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bekir sivriden memnun kalmayan var mı arkadaşlar biz arkadaşımla gün aldık ve merak ediyoruz bi yorum okuduk ve endişelendik. Bütün yorumlar harikaydı oysa. Acil cevap lütfen.

Bekir sivriden memnun kalmayan var mı arkadaşlar biz arkadaşımla gün aldık ve merak ediyoruz bi yorum okuduk ve endişelendik. Bütün yorumlar harikaydı oysa. Acil cevap lütfen.
Benim arkadaşım oldu. Çok memnundu. Istta olsaydım ona yaptırırdım şahsen.

İki hafta once yorum yazmistim odemlerimden dolayi yuzum cok sisti burnumun sekli gozukmuyodu bile bir ay oldu suan daha iyiyim cok ilgili bi doktor nasil istediginizi guzel anlatin memnun kalirsiniz

Teşekkür ederim cevaplar için. Başka bekir sivriye ameliyat olup önce ve sonra fotoğrafını paylaşabilecek olan var mı? Burdan paylaşmak istemeyen kütfen özelden maj atabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.

:KK200::eek:
Teşekkür ederim cevaplar için. Başka bekir sivriye ameliyat olup önce ve sonra fotoğrafını paylaşabilecek olan var mı? Burdan paylaşmak istemeyen kütfen özelden maj atabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ben buradayım tatlım bu arada albüm e bak benim fotolarım var bugün 42.günüm gün geçtikçe daha iyi oluyor çok şükür. Orda ki fotolarım 15-25 günlük bu ara yeni foto daha atmadım ama yine çeker yine atarım çünkü günden güne büyük fark oluyor

:KK200::eek:
Ben buradayım tatlım bu arada albüm e bak benim fotolarım var bugün 42.günüm gün geçtikçe daha iyi oluyor çok şükür. Orda ki fotolarım 15-25 günlük bu ara yeni foto daha atmadım ama yine çeker yine atarım çünkü günden güne büyük fark oluyor
Canım bişey sorucam atelin cıktığında burnun sana büyük kalın gibi gelmiş miydi? Düzeliyo mu bu şişlik :KK43:

Bekir sivrinin asistanina pazar gunu msj attim randevu icin. Yarin size dknecegim dedi bugun donen olmayinca mesaj attim..yine kimse donmedi...
:KK43:(

Vallaha kizlar ben ateli çikardigimda ayni avatar gibiydim. Merak etme yavas yavas inecek :)

Kizlar bende 17 subatta allahin izniyle bekir beye ameliyat olacagim. Allahim yardim etsin. Daha once ameliyat olanlar bana fotoğraflari gonderebilirse cok sevinirim.

Kizlar bende 17 subatta allahin izniyle bekir beye ameliyat olacagim. Allahim yardim etsin. Daha once ameliyat olanlar bana fotoğraflari gonderebilirse cok sevinirim.

Bekir bey'den nasıl randevu aldın?
arıyorum arıyorum döneceğiz diyip bana kimse dönmüyor :KK43:
muayne olduktan kaç gün sonraya randevu veriyor ameliyat için canım ?

teşekkürler

Canim ben zaten bekir beyi cok uzun zamandir takip ediyordun. Yaptigi burunlari cok beğendim ben sehir disindan geldigim icin direk kapora yatirarak ameliyat gunu aldim. Randevu icinde cok yogun olduklari icin 1 hafta oncesinden istanbula gidince ayarlicaz.

X