Sizde mi ameliyat oldunuz
Evet 1.5 ay oldu benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde mi ameliyat oldunuz
Evet 1.5 ay oldu benim de
Dudağınızda bir işlem var mıMerhaba arkadaşlar burun estetiği oldum 2.ay bitti yüzüme çok küçük gibi fotoğraf bırakıyorum nasıl lütfen görügğnüzü yazın incinmem:)
Hayır yüzümde burun hariç hiçbir işlem yokDudağınızda bir işlem var mı
Önceki burnun da küçük duruyor ztn yandan da küçüktür herhalde önden ve yandan kıyas yapmış oluyoruz ama. Bence estetik burun işte klasik . Bolca ödemli bu arada. Kavis yok gibi çok küt duruyor belki istediğiniz bu da olabilir ödem de olabilir bilemiyorum ama bu yeni sen yapacak bişi yok zamanla alışıyorsun :))
Evet rahatsız oldugım durumda bu küçük ve küt olmuş nasıl böyle yapmış anlamıyorum burun ucuna hiç karışmadım dedi sadece kaldırd
Kavis belki biraz daha artar ya o zaman içine siner bence düz iniyor şimdiEvet rahat oldugım durumda bu küçük ve küt olmuş nasıl böyle yapmış anlamıyorum burun ucuna hiç karışmadım dedi sadece kaldırdım dedi
Lütfen kasit ucumu yok demek istediniz değil miKavis belki biraz daha artar ya o zaman içine siner bence düz iniyor şimdi
Kütten kasit ucu mu yok demek istediniz değil mi
Ayy bende ucu yok sandım :))) aslında var kavis ameliyat sırasında umarım inerHayır burun sırtında kavis yok demek istemiştim
Küt olmuş dediniz bende ucu yok sandım kısa olmuş yine ucu yeni resim koydum bakar mısonozHayır burun sırtında kavis yok demek istemiştim
Yok ya boşa kuruntu yapıyorsun burun daha çok ödemli yüzüne de olmuş bence kibar bir burunKüt olmuş dediniz bende ucu yok sandım kısa olmuş yine ucu yeni resim koydum bakar mısonoz