Burun Estetiği Hasta paylaşımları

esnhyl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
22
2
33
Kizlar bekir beye ameliyat olan varmi lutfen yardimci olun ne zormus doktor secimi..

ben 15 gün önce oldum gayet doğan başarılı ve harikaa hiç düşünme ve bi an önce ataşehir uphill towers yolunu tut derim :) pişman olmazsın :)

Kizlar bekir beye ameliyat olan varmi lutfen yardimci olun ne zormus doktor secimi..
Merhaba Bekir bey beni 9 gün önce ameliyat oldum ve iyilesmem normalden daha kisa bir sürede oldu....bence doktor secimi gercekten cok önemli birkere olmak varken neden deneme tahtasina döneceksinizki...ben doktorumdan ve yaptigi burundanda cok memnunum...pozitif enerjisi ve yaptigi yeni ve guzel burunlarla zaten cok guveniyorsunuz kendisine....benim cevremden kac kisi amleiyat oldu bekir beye ve hepsi burunlarindan cok memnun....bence en kisa surede bir gorusmeye gidin ztn gorusmeden sonra ona olan güvenini artacak ve ameliyati siz dusuneceksiniz..DOGAL Ama GÖSTERISLi BURUN icin mutlaka bekir beyle gorusun....

Ben de 6 ay önce oldum ve Bekir Bey benim ilk gittiğim doktordu. Düşünmem için bir sebebim yoktu emin olabilirsiniz sizde Bekir Bey ile görüştükten sonra başka bir doktora gitme gereği duymayacaksınız.. Kusursuz Doğal ve Başarılı bir sonuç için Bekir Bey'i tercih edebilirsiniz.. :)

Eklentiler

• IMG_6917.PNG
    1 MB · Görüntüleme: 2.827
  • IMG_9745.JPG
    57,2 KB · Görüntüleme: 2.603
  • 10606316_735653689839184_3921659637528069597_n.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 3.546
Bende yardimci olabilirim her konuda eski ve yeni resimlerimide paylasabilirim . Tek doktor bekir sivri diyorum:) gozun kapali guven:)

Benimde bekir bey ile tanistigimda hayatim degisti ve ameliyattan iki ay sonra iyice sekillenmeye basladi burnum...Bekir bey cok iyi bir doktor zamanla bunu burnunuzdaki muhtesem degisimi gorunce daha iyi anliyorsunuz...hic dusunmeden bence gorusun kendisiyle....ben ameliyattan sonra hicbir skinti yasamadim ve doktorumun ilgisiyle dahada iyilestim....sormak istedigiz soru olursa hrrzman yardimci olurum...

Bekir bey tek kelimeyle mukemmel bir doktor. 3 hafta once estetik ameliyati oldum morarma sorunu bile yasamadim yardimci olabilirim. Resim ameliyattan sonra 11. Gundur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…