Kizlar bekir beye ameliyat olan varmi lutfen yardimci olun ne zormus doktor secimi..
Merhaba Bekir bey beni 9 gün önce ameliyat oldum ve iyilesmem normalden daha kisa bir sürede oldu....bence doktor secimi gercekten cok önemli birkere olmak varken neden deneme tahtasina döneceksinizki...ben doktorumdan ve yaptigi burundanda cok memnunum...pozitif enerjisi ve yaptigi yeni ve guzel burunlarla zaten cok guveniyorsunuz kendisine....benim cevremden kac kisi amleiyat oldu bekir beye ve hepsi burunlarindan cok memnun....bence en kisa surede bir gorusmeye gidin ztn gorusmeden sonra ona olan güvenini artacak ve ameliyati siz dusuneceksiniz..DOGAL Ama GÖSTERISLi BURUN icin mutlaka bekir beyle gorusun....Kizlar bekir beye ameliyat olan varmi lutfen yardimci olun ne zormus doktor secimi..
Merhaba Bekir bey beni 9 gün önce ameliyat oldum ve iyilesmem normalden daha kisa bir sürede oldu....bence doktor secimi gercekten cok önemli birkere olmak varken neden deneme tahtasina döneceksinizki...ben doktorumdan ve yaptigi burundanda cok memnunum...pozitif enerjisi ve yaptigi yeni ve guzel burunlarla zaten cok guveniyorsunuz kendisine....benim cevremden kac kisi amleiyat oldu bekir beye ve hepsi burunlarindan cok memnun....bence en kisa surede bir gorusmeye gidin ztn gorusmeden sonra ona olan güvenini artacak ve ameliyati siz dusuneceksiniz..DOGAL Ama GÖSTERISLi BURUN icin mutlaka bekir beyle gorusun....
Merhaba Bekir bey beni 9 gün önce ameliyat oldum ve iyilesmem normalden daha kisa bir sürede oldu....bence doktor secimi gercekten cok önemli birkere olmak varken neden deneme tahtasina döneceksinizki...ben doktorumdan ve yaptigi burundanda cok memnunum...pozitif enerjisi ve yaptigi yeni ve guzel burunlarla zaten cok guveniyorsunuz kendisine....benim cevremden kac kisi amleiyat oldu bekir beye ve hepsi burunlarindan cok memnun....bence en kisa surede bir gorusmeye gidin ztn gorusmeden sonra ona olan güvenini artacak ve ameliyati siz dusuneceksiniz..DOGAL Ama GÖSTERISLi BURUN icin mutlaka bekir beyle gorusun....
Bende yardimci olabilirim her konuda eski ve yeni resimlerimide paylasabilirim . Tek doktor bekir sivri diyorum:) gozun kapali guven:)
En iyisi siz bekir bey ile bir görüsmeye gidin ....inanin hic pisman olmazsiniz...fiyatla ilgili bilgi verirmisiniz acaba?
En iyisi siz bekir bey ile bir görüsmeye gidin ....inanin hic pisman olmazsiniz...