Hepimize gecmis olsun insallah bu acilar gulumsenerek hatirlanir.. sen ne zaman oldun canim. Seklini anlayabiliyo musun biraz? Kalkikligi kavisi falan nasil olmusValla arkadaşlar ameliyat sonrası iyileşme süreci çok zor. Şuan ağrıdan ve nefes alamamadan dolayı çok kötüyüm mesela. Öyle çok ağrısz çok rahat bir süreç beklemeyin. Ciddi anlamda kötü. Yüzüm özellikle burnum aşırı derecede şiş.
Beğenir miyim beğenmez miyim bilmiyorum burnumu. Ve evet beklentiyi çok yüksek tutmayın sonuçta kul yapımı bişey muhteşem olacak diye bişey yok. Eskisinden daha iyi olsun bunada şükür yani.
Ben dün oldum. Yok ya çok şiş burun ve çevresi şuan avatarla kaplan arası bir suratım varHepimize gecmis olsun insallah bu acilar gulumsenerek hatirlanir.. sen ne zaman oldun canim. Seklini anlayabiliyo musun biraz? Kalkikligi kavisi falan nasil olmus
Benim 21.günüm ben hala icinde kabuklar oldugundan uyurken bazen nefes alamıyorum. Özellikle şu son 2 gündür sabahın 7sinde hortluyorum resmen.. Cok zor bi süreç burun ameliyatı. Hem psikolojik olarak hemde sağlıksal açıdan. Yani kaliteli uykularımı ne zaman uyucam bilmiyorum şu kabuklar bi düşseValla arkadaşlar ameliyat sonrası iyileşme süreci çok zor. Şuan ağrıdan ve nefes alamamadan dolayı çok kötüyüm mesela. Öyle çok ağrısz çok rahat bir süreç beklemeyin. Ciddi anlamda kötü. Yüzüm özellikle burnum aşırı derecede şiş.
Beğenir miyim beğenmez miyim bilmiyorum burnumu. Ve evet beklentiyi çok yüksek tutmayın sonuçta kul yapımı bişey muhteşem olacak diye bişey yok. Eskisinden daha iyi olsun bunada şükür yani.
Çok şişim derken? Yüzünde mi şiş? Yoksa burnun mu şiş? Benım 21.günüm burnum hala şiş. Kalın ve biçimsiz duruyor hele ilk uyandığım zaman.. Önden görünüşü ne zaman tam anlamıyla oturacak bilmiyorum.Arkadaşlar benim 50 gunum hala cok sisim benim gibi olan arkadaslar var mi ne zaman inicek bu sislikler ne yapmamiz gerekiyo
50. Günde yüzünde şişlik olması garip . Burnunda olsa tamam derdim ama yüz bilemedimZaten burnum ufak oldugu icin sislikler cok goze gelmiyo ama yuzum cok sis oldugu icin bakislarimida bi tuhaf yapiyo
Benimde oleydi cok kalkikti burnumla dudak mesafem zamanla oturdu ama sislikler hala gecmedi cilt tipiyle alakali bi durum olmali bence benim cildim cok fazla ince hasas oldugu icin normalden cok daha fazla sisti ve morardi ondan olsa gerek hala daha sis ve goz altimda cok hafif bi sarartilik var dusunun yani o bile gecmedi gec iyilesicek sanirim bendeki odemler morelimide bozmuyo degil tabi
Evet kesinlikle!! Ameliyat kolay kısmı asıl zor olan sonrası. Hiiiiç iyi hissetmiyorum kendimi. 2.günüm korkunç bir suratım var. Ağrılar, öksürme, şişlikler vs tabii ki olacak şeyler bunların bilincindeydim ameliyat olurken ama gerçekten zor öyle kolay değil alışma aşaması...Benim 21.günüm ben hala icinde kabuklar oldugundan uyurken bazen nefes alamıyorum. Özellikle şu son 2 gündür sabahın 7sinde hortluyorum resmen.. Cok zor bi süreç burun ameliyatı. Hem psikolojik olarak hemde sağlıksal açıdan. Yani kaliteli uykularımı ne zaman uyucam bilmiyorum şu kabuklar bi düşse
Hani işin garip tarafı hala burnum şiş olduğundan bir türlü "iyiki oldum cok güzel oldu, bu acılara değdi" diyemiyorum.. Psikolojim bozuldu galiba.
Yani ameliyattan korkmayın, o en kolay kısmı. Uyuyosunuz bitiyo. Asıl zor kısım uyandıktan sonra başlıyor.
(Bu arada ben Bekir sivriye olmadım eğer bilmeyenler varsa kafası karışmasın ama aynı ameliyat olduğu icin bir şey fark etmiyor)
Öyle cankm seninde benımkisi gibi ağrılı gecmiş anlasılan. Ben hem nefes alamadım hemde 3 gün burnum yandı içi ağrıdı bide.. Ve sonuc benim değmedi. İstediğim burun değil. Ucu sırtına göre uzun büyük kaldı.hiç öyle şiş iner ye avutmıcam kendimi çünkü 1.aya yaklaştım balık baştan kokar demiş atalarımız..Evet kesinlikle!! Ameliyat kolay kısmı asıl zor olan sonrası. Hiiiiç iyi hissetmiyorum kendimi. 2.günüm korkunç bir suratım var. Ağrılar, öksürme, şişlikler vs tabii ki olacak şeyler bunların bilincindeydim ameliyat olurken ama gerçekten zor öyle kolay değil alışma aşaması...
2.günüm daha çok yeni ama felaket ağrım var yani. Yüzüm şişten patlayacak şekilde. Gerçekten ihtiyacım olmasaydı asla ameliyat olmazdım. Çok zor cidden. İnşaAllah değer bu kadar acıya. Ama benim burnumu bence çok küçülttü. Ben fazla oynamasını istemiyordum adam baştan yaptı sanki. Şuan davul gibi ama boyunu anlıyorum dudağımla burnum arasında futbol sahası var!Öyle cankm seninde benımkisi gibi ağrılı gecmiş anlasılan. Ben hem nefes alamadım hemde 3 gün burnum yandı içi ağrıdı bide.. Ve sonuc benim değmedi. İstediğim burun değil. Ucu sırtına göre uzun büyük kaldı.hiç öyle şiş iner ye avutmıcam kendimi çünkü 1.aya yaklaştım balık baştan kokar demiş atalarımız..
Seneye tekrar burun ucumu yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum o kadar doğal yapmış ki 1 kişi bile amelşyat oldugumu anlamadı. Burun ucuma dokunmamış
Ayyy iste ayni ben yaaa2.günüm daha çok yeni ama felaket ağrım var yani. Yüzüm şişten patlayacak şekilde. Gerçekten ihtiyacım olmasaydı asla ameliyat olmazdım. Çok zor cidden. İnşaAllah değer bu kadar acıya. Ama benim burnumu bence çok küçülttü. Ben fazla oynamasını istemiyordum adam baştan yaptı sanki. Şuan davul gibi ama boyunu anlıyorum dudağımla burnum arasında futbol sahası var!