Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Kizlar peki bisey sorucam? Begenmediginiz bi yer olunca ve bunu Bekir Hocaya soyleyince Bekir Bey in tutumu nasil oluyor?
Yapici davranip, kabul edip duzeltme taraftari mi yoksa bazi doktorlar gibi elestiri kabul etmeyip, ameliyat edip isini bitirene kadar mi ilgili??

Ben kendi adima konusim. Hep asistan cevap veriyor whatsapp daki mesajlarima. Avrupada oldugum için kendim gidip gorusemiyorum. Onun için sorularima kimin cevap veridiginden pek emin degilim....

Ben kendi adima konusim. Hep asistan cevap veriyor whatsapp daki mesajlarima. Avrupada oldugum için kendim gidip gorusemiyorum. Onun için sorularima kimin cevap veridiginden pek emin degilim....
İşte bu durum cok kötü bence. Ben sırf bunun icin Bekir beyden vazgeçtim. Çünkü bende şehir dışından gelecektim ve istediğim zaman ona ulaşamıcaksam ne anlamı var ki? ameliyattan sonra en azından cep telefonunu vermesi lazım diye düşünüyorum.

Evet bu durum kotu gercekten. Bi arkadasim ameliyat olmustu baska bi doktorda. Doktor kendi nosunu vermisti herseyi acip sorabiliyodu. Ama bizim boyle bi sansimiz olmicak galiba.
Bi de bazi doktorlar ameliyatlarinda hic bir kusur gormez ve kabul etmezler yaa acaba Bekir hoca da oyle mi? Hani ameliyattan sonra olurda bi yerini begenmezsek duzeltirim mi diyo yoksa orali olmuyo mu? Bunu merak ediyorum gercekten((

Şubat ortasında ameliyat olacaktım fakat çook kötü hasta olduğum için maalesef ameliyat olamıyorum. Son dk hasta olmayı başardım yani! Gerçekten bişeyi çok istememek lazım. İlla bir sorun çıkıyor. ((

bekir beyle görüştüm fakat kendisine sormayı unuttum, açık mı kapalı mı ameliyat yapıyor acaba?

Kizlar selam ben ameliyat oldum. Cok sistim morardim bide bisey sorucam ameliyat olanlar arkadaslara ameliyattan ilk ciktiginizda sizin de burnunuz cok kalkik havada mi duruyodu??

Bazı kişilerde morarma şişlik çok olur dedi doktor yapıyla alakalı falan gibi şeyler söyledi.

yaa ben de olucam çok korktum şimdi, nasıl azalma var mı şişlikte canım bugün biraz ? 10 günde geçiyor değil mi bu şişlikler?
Korkma hic canim cok agrili bi surec degil. Sismeler morarmalar cok normal biraz sabirli olmak gerekiyo bu donemde sanirim. Insan en cok psikolojik etkileniyor zaten kendini o halde gormekten cuma gunu atelim tamponlarim alinicak sekli guzel olsun yuzume yakissin hosuma gitsin de butun bunlar unutulur sanirim.. dua edin kizlar bana insallah burnumu begenirim. Insallah herkesin cok guzel burunlari olur. Tekrar gelismeleri yazarim foto da atarim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…