- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Canım burnun cook güzel olmuşş. Önden bir burun deliğin daha kücük cıkmış bi fotoda ödemden sanırım ama gercekten şekli süper cok yakısmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım burnun cook güzel olmuşş. Önden bir burun deliğin daha kücük cıkmış bi fotoda ödemden sanırım ama gercekten şekli süper cok yakısmıs
Bana da özelden atabilir misiniz önceki halini? Sizde mi Bekir Sivri'ye yaptırdınız?Özelden atıym canım :)
Teşekkür ederim yanıtınız için.
çok saol canim :) insallah odemdendirCanım burnun cook güzel olmuşş. Önden bir burun deliğin daha kücük cıkmış bi fotoda ödemden sanırım ama gercekten şekli süper cok yakısmıs
İşte bu durum cok kötü bence. Ben sırf bunun icin Bekir beyden vazgeçtim. Çünkü bende şehir dışından gelecektim ve istediğim zaman ona ulaşamıcaksam ne anlamı var ki? ameliyattan sonra en azından cep telefonunu vermesi lazım diye düşünüyorum.Ben kendi adima konusim. Hep asistan cevap veriyor whatsapp daki mesajlarima. Avrupada oldugum için kendim gidip gorusemiyorum. Onun için sorularima kimin cevap veridiginden pek emin degilim....
Bu arada çogu ameliyatlarda ikisi giriyor diye biliyorum
bekir beyle görüştüm fakat kendisine sormayı unuttum, açık mı kapalı mı ameliyat yapıyor acaba?Şubat ortasında ameliyat olacaktım fakat çook kötü hasta olduğum için maalesef ameliyat olamıyorum. Son dk hasta olmayı başardım yani! Gerçekten bişeyi çok istememek lazım. İlla bir sorun çıkıyor. ((
Açık yapıyırbekir beyle görüştüm fakat kendisine sormayı unuttum, açık mı kapalı mı ameliyat yapıyor acaba?
Açık yapıyır
selam canım geçmiş olsun Bekir Bey'e mi ameliyat oldun?Kizlar selam ben ameliyat oldum. Cok sistim morardim bide bisey sorucam ameliyat olanlar arkadaslara ameliyattan ilk ciktiginizda sizin de burnunuz cok kalkik havada mi duruyodu??
Evet canim sagol Bekir Beye oldum 3. Gunum olcak bugun acayip sisim.selam canım geçmiş olsun Bekir Bey'e mi ameliyat oldun?
bugün kaçıncı günün acaba?
yaa ben de olucam çok korktum şimdi, nasıl azalma var mı şişlikte canım bugün biraz ? 10 günde geçiyor değil mi bu şişlikler?Evet canim sagol Bekir Beye oldum 3. Gunum olcak bugun acayip sisim.
Korkma hic canim cok agrili bi surec degil. Sismeler morarmalar cok normal biraz sabirli olmak gerekiyo bu donemde sanirim. Insan en cok psikolojik etkileniyor zaten kendini o halde gormekten cuma gunu atelim tamponlarim alinicak sekli guzel olsun yuzume yakissin hosuma gitsin de butun bunlar unutulur sanirim.. dua edin kizlar bana insallah burnumu begenirim. Insallah herkesin cok guzel burunlari olur. Tekrar gelismeleri yazarim foto da atarim:))yaa ben de olucam çok korktum şimdi, nasıl azalma var mı şişlikte canım bugün biraz ? 10 günde geçiyor değil mi bu şişlikler?