Aminn darısı başıma :))
Kızlar mutlaka nasıl bir burun istediğinizi cok iyi anlatın doktora. Sonradan şaşırtıcı sonuclar ile karsılasmamak icin resimli örneklerle göstermeniz falan daha iyi olurZAynı korkuyu bende yaşıyorum. Çok iyi anlıyorum sizi
evet kesinlikle iyi anlatmak lazım, ben şimdiden foto avına çıktım güzel burun arıyorum ahhahKızlar mutlaka nasıl bir burun istediğinizi cok iyi anlatın doktora. Sonradan şaşırtıcı sonuclar ile karsılasmamak icin resimli örneklerle göstermeniz falan daha iyi olurZ
Aynen öyle ilk 6 ay cok moral bozmamak lazım zaten bantlar cıktığı zaman burun çok fazla şiş oluyor. :) şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzevet kesinlikle iyi anlatmak lazım, ben şimdiden foto avına çıktım güzel burun arıyorum ahhahd birdeee en az 3-4 ay var şekil almaya başlaması için o yüzden çokta moral bozmamak lazım ilk gördüğümüzde. Hayırlısı herşeyin. :)
Evet kesinlikle. Tabii güzel yaparsa belli olur yinede.Aynen öyle ilk 6 ay cok moral bozmamak lazım zaten bantlar cıktığı zaman burun çok fazla şiş oluyor. :) şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz
MaşaAllah burnunuz çok doğal duruyor, zaten yüzünüz çok güzel :)
Super gorunuyosunn ba yil dim burnunaa:)) Ifaden yumusamis:) benim istedigim gibi olmus tam. Bu arada yamukluk nerde onden bakildiginda mi?? Ben pek bisey goremedim cunku:/Merhaba kızlar ben dah önceden yazmıştım yine 22 aralık da Bekir bey e ameliyat oldum şimdilik hala şişliklerim fazla ve burnum bana başlarda biraz yamuk geldi ama sanırım Zaman'la geçiyor. İnş şişlikşer inince daha güzel olur bütün ameliyat olanlara ve olacaklara geçmiş olsun inş güzel bi burna sahip oluruz. Bu arada ben foto atıcam baştan sona doğru ilk halleri ve en son hali olarak arıyorum bakıp bana yorumlarınızı ve fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu arada hala kendime bakım yapmadım iyileşme süresince bilirsiniz biraz sönük durabilir fotolar ama ilerde inş daha iyilerini atıcam. Öpüldünüz hepiniz. :* :)
Gecmis olsun onden bakildiginda güzel kucuk bi burnunuz olmus.. yan profilden de gorebilsek super olurdu :)))
canım çoook tşk ederim. :) çok iyi geldin bana çünkü bugün 29. günüm olmasına rağmen hala alışamıyorum kendime. Ama eskisinden çok iyi olduğu bariz ortada. aslında ilk zamnalar burun deliklerimde asimetri vardı sanki sağ sola doğru yamuk gibiydi ama doktor şişliklerden kaynaklı zamanla düzelir sabır gerek dedi şimdi bakıyorum da gerçekten de eskiye göre fark var şişlikler indikçe geçiyorSuper gorunuyosunn ba yil dim burnunaa:)) Ifaden yumusamis:) benim istedigim gibi olmus tam. Bu arada yamukluk nerde onden bakildiginda mi?? Ben pek bisey goremedim cunku:/
Evet ilk zamanlarda yamukluklar oluyomus bende oyle duydum.. zamanla daha guzel olur oturur bence de:)) benimde cok az kaldi heyecanim zirve yapiyo git gidecanım çoook tşk ederim. :) çok iyi geldin bana çünkü bugün 29. günüm olmasına rağmen hala alışamıyorum kendime. Ama eskisinden çok iyi olduğu bariz ortada. aslında ilk zamnalar burun deliklerimde asimetri vardı sanki sağ sola doğru yamuk gibiydi ama doktor şişliklerden kaynaklı zamanla düzelir sabır gerek dedi şimdi bakıyorum da gerçekten de eskiye göre fark var şişlikler indikçe geçiyor
Evet ilk zamanlarda yamukluklar oluyomus bende oyle duydum.. zamanla daha guzel olur oturur bence de:)) benimde cok az kaldi heyecanim zirve yapiyo git gidedoktorun konusmalarini yapicagi burnu anlatmasini tekrar tekrar hatirliyorum ne demisti nasil yapicam demisti diyip paranoya sardim iyice evdekiler bikti benden saka bi yana ama cidden cok korkuyorum
Merhaba, Cook gecmis Olsun. Gercekten Cok üzüldüm. Bana Alabama özelden resim gönderebilirmisin. Belkide Sana öyle kötü geliyordur? Tam olarak nesini Begenmedin?Henüz daha 6,7gibi bir süre oldu burun işi gerçekten çok zor benim eski burnum okadar kötü değildi ama hep hayalımdi para biriktirdim 5,000tl ye oldum ,çok araştırmıştım fiyatı makul olan yaptığı burunlar güzel olan sanki Bekir ve Ayşegül hoca gibi gelmişti .ameliyata ikisi de girdi bu arada.sonuç bence kötü gittiğimde konuştum ama bana denen şey her burun böyle garantisi yok dendi.çok üzüldüm günlerdir uyuyamıyorum.hadi unutiyim diyorum ama aynaya bakmak zorundasın görünce aklıma geliyor ağlıyorum her baktığımda eski burnumu özledim diyebilirim .belki doktorların suçu yok ama daha iyisi olabilirdi .bugun revizyon için başka yerle görüştüm ve ilk ameliyatta küçültülen ve burun delikleri küçültülen burnuna çok müdahele edilemiyor dedi alışmak zorundasın dedi .allah herkezi kalbindeki istediği pişman olmayacagı durumla karşılaştırsın .
Dm attiysan bakmiyo malesef canim. Telefonla asistanlarindan bilgi almayi dene istersen. Tabi baska bir sebebin yoksaKızlar ben Bekir beye olmaktan vazgeçtim. Hiçbir mesajıma dönüş yapmadı. Sehir dışındayım diye belirtmeme rağmen. Yine de sizleri takipte kalacağım.
Önceden bakmıştı canım. Hem mail hem dm attım faceten. Ama ben asaitanıyla görüşmek istememiştim. Kendisiyle burnum icin görüşmek istemiştim sehir dısında oldugum icin. Malesef biraz ilgisiz geldi banaDm attiysan bakmiyo malesef canim. Telefonla asistanlarindan bilgi almayi dene istersen. Tabi baska bir sebebin yoksa
Yurt dışından veya il dışından gelen hastalarımızın ameliyat için bir hafta İstanbulda kalması gerekmektedir. İsteyen hastalar için ekibimiz sizin için ameliyat olacağınız hastaneye yakın konumda bir hotel ayarlayabilmekte ve Sabiha Gökçen Havaalanından hotele transportunuzuda ayarlayabilmektedir. Konaklama ve transport için güncel ücretleri 0(216) 6880894 ve 0(535)5551816 dan asistanlarım Banu ve Fatma hanımdan ayrıntılı olarak ögrenebilirsiniz.Önceden bakmıştı canım. Hem mail hem dm attım faceten. Ama ben asaitanıyla görüşmek istememiştim. Kendisiyle burnum icin görüşmek istemiştim sehir dısında oldugum icin. Malesef biraz ilgisiz geldi bana
Kızlar ben Bekir beye olmaktan vazgeçtim. Hiçbir mesajıma dönüş yapmadı. Sehir dışındayım diye belirtmeme rağmen. Yine de sizleri takipte kalacağım.