Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

doktorunuz kimdi acaba?

siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? ben de doğal olsun istiyorum

ben erdinç ak ı araştırıyordum ama birisi özelden msj atıp onu tavsiye etmediğini çünkü estetikçi olmadığını söylemiş. erdinç ak a ameliyat olan var mı aranızda?

bir de bahadır imer onu bilen var mı? hakkında bi kaç tane yorum var, çok fazla şey bulamadım

bahadır imer kbb doktoruyla beraber ameliyata giriyor o yüzden olumlu gelmişti bana ama resimleri de göremediğim için karar veremiyorum

Hasta öncesi ve sonrası fotoğraf paylaşımı doktor reklamına girdiği için ve bu da yasalarımızca yasaklandığından fotoğraflar sadece özle albümde paylaşılabilir

Estetik olan arkadaşlara soruyorum estetik sonrası sosyal çevrenizde nasıl bir değişim oldu yada oldu mu? çevrenizdeki insanlar nasıl tepki veriyor nasıl karşılıyor yani psikolojinizi bozacak şekilde kötü bir bir tepki aldınız mı moral bozucu şeyler oldu mu hayatınızda kısacası estetik sonrası sizin için hayat nasıl devam ediyor? :)

canım ilk ben cevap veriyim..hiç kötü bi tepki almadım..zaten özellikle erkekler anlamıyo.."ne yaptırdın ki şimdi sen? bi fark yok" diyolar !!! kız arkadaşlarım beğendi ama..onlar daha dikkatli tabi..bi de ben çok fazla değişmedim gerçekten..çok dikkat çeken b burnum yoktu..hala yok..bu iyi bişey mi kötü bişey mi ondan çok emin diilim ama :)))

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

merhaba!bnde burda yeniym hatta okdr yeniymki bu mesji yazana kadr canm cikti:) cok zor ya kullnmk, bnm burun estetgi hakknda cok merk ettgm seylr var oyuzdn uye oldum aslinda,,, sen nerde oldn?hangi dr fln birz bilgi verrsn cok sevnrm teskkrlr!

ben aynaya her baktığımda iyiki yapmışım diyorum..eski burnum da gzeldi ama şimdi şımarık kız çocukları gibi oldu yüzüm 33 yaşındayım ve en fazla 25 diyor gören bu halimle..umarım herkes iyi sonuç alır

hmm doğrudur erkekler pek ilgilenmiyor böyle şeylerle galiba ama benim çevremdekiler gayet dikkatli ve ilgili kemerli bir burnum yok ucu falan düzgün sadece üst kısmında biraz çıkıntı var ama kötü tepki almaktan korkmuyor da değilim bakalım inş iyi bir sonuç alırım ve memnun kalırım sonuçta her zaman zırt pırt değiştirilecek bişey değil iyi olmasını umuyorum :)

kızlarr bende estetik yaptırcam ama sonradan burun düşmesi falan oluyomuşş varmı böle bişee sonradan düşme olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…