Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende haftaya pazartesi ameliyat tarihini alıcam ameliyat sonrası morluk ve şişlikler beni çok korkutuyo kendimi öle görünce hiç geçmicek korkusu alcak beni ama çok cesaretliyim bir an önce olmak için sabırsızlanıyorum bakalım inş. sonuç beni mutlu ederr :)

bende temmuzda olmayı düşünüyorum inşl. vazgeçmem çokkk korkuyorum çok heyecanlanıyorum ama aklımdan lokal geçiyo ona daha hazırlıklıyım anestezi yapmam sanırım

2 saat bile beni korkutuyoooo

o 2 saati anlamıyosunki ameliyathaneye giriyosun ve uyuyosun sanki 1sn sonra uyanıyosun, seni 1 gun uyutsalar bile 1 saniye gibi oluyor:) çoook derin bi uykudan uyanıyomuş gibisin, tabii anestezinin riskleri var tahlillerinin muhakkak yapılması lazım ama
rahatlık söz konusuysa bence genel anestezi lokalde burnuma çat çat yaptılarını duymak istemem kesinlikle
benimde buyuk korkum anesteziydi google bi sürü sey okudum çok korktum agladım hattaameliyata girerken :) ameliyat sonrası çok çok daha rahatsız edici bunu anladım

arkadaşlar ben yeniyim
cok okudum doktorlar hakkında ama görmek lazım diye düşünüyorum
göremiyorum da burada yaptıranları 25 mesaj atmadan görünmüyomuş
iki hafta icinde karar verip yaptırcam inşallan
naki selpakmanoğlunu bilen varmı bi onun yaptığını gördüm cok doğal ama başka kimsiyi görmedim
yardımcı olurmusunuz
cok karışığım

bence yanında resim götürmelisin.. anlatmakla pek olmayabilir.

dr adı nedir acaba? hangi hastaneye gitmistin? tşk.

kesinlikle katılıyorum keira...

arastırdıkca insanın kafasıda karısıyor. en iyisi o dr daha önce yaptırmıs bir tanıdık olması galiba.
bende yarına randevu aldım. nisanda düsünüyorum ama dr da kararsızım offfff

darısı bizim basımıza :)

arkadaşlar doktorların işlerini birebir gören varsa paylaşalım lütfen
ben kutlu beyin yaptığı bi burnu gördüm cok yapay geldi bana
burun delikleri cok acıktı
naki bey var bi arkadaşımda ona yaptırdı
cok doğal ama sanki kusurlu oldu fazla doğal yani

ben artık ilgi alanımı ne direk anlıyorum estetikli burnu
o burun delikleri o parlaklık
doğal olsun biraz kücük olsun yeter
bide az morarsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…