Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün nişanlım sağolsun 2.darbesinide yaptı yani :KK47:Öpeyim diye yanağını uzattı diğer yanağını öperken birden başını kırınca yanağı sanki yumruk atarmışçasına burnuma geldi bir kezde meyve verirken bir çarpttı.Tabi ben bir sinirlendim.Resmen hayattan bezdi şuanda.Bişey olmaz di mi kızlar ya :KK5: Şuan 1 ay oldu ameliyat olalı.

Son düzenleme:
umarım dogru yere yazıyorumdur arkadaslar ılk yazım. salı gunu amelyatımm warr. daha once xxxxx amelyat olann war mıı bana bilgı werırımısınızz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün nişanlım sağolsun 2.darbesinide yaptı yani :KK47:Öpeyim diye yanağını uzattı diğer yanağını öperken birden başını kırınca yanağı sanki yumruk atarmışçasına burnuma geldi bir kezde meyve verirken bir çarpttı.Tabi ben bir sinirlendim.Resmen hayattan bezdi şuanda.Bişey olmaz di mi kızlar ya :KK5: Şuan 1 ay oldu ameliyat olalı.

canım ben daha ameliyatlı burnumun ilk haftasında kızımdan milyon tane darbe aldım..birinde bayaa çığlık atıp ağladım yani, o derece..ama dr.um "burnun çok sağlam, sakın korkma darbelerden, sadece canın yanar" dedi de rahatladım..korkma hiç bişi olmuyo..örnek benim :)

canım ben daha ameliyatlı burnumun ilk haftasında kızımdan milyon tane darbe aldım..birinde bayaa çığlık atıp ağladım yani, o derece..ama dr.um "burnun çok sağlam, sakın korkma darbelerden, sadece canın yanar" dedi de rahatladım..korkma hiç bişi olmuyo..örnek benim :)

Çok sağol canım benim ya.Çok rahatladı içim.Cevabını görünce okuyunca çok mutlu oldum.Dün çok korktum.Nişanlımıda bi güzel fırçaladım.Sabahta kendim bi tane çaktım istemeden :KK37:
İste ne kadar korursan koru olacağı varsa oluyor.Diyolar ya sakınan göze çöp batar misali.Allah büyüklerinden korusun.

Kızlarrrr yeni resimler koydum bugün tam 1 ay oldu.Değerli yorumlarınızı bekliyorum :) :KK54:

2 ay oldu burnumdan ameliyat olalı..sorun aşamamıştım hiç ama burnum havuç gibi kızarıyor bu aralar:KK43: herkesin böyle mi??

ameliyatlı burunla nezle oldum :KK43:( yavaş yavaş siliyorum da kaşınınca fena oluyo..istediğim gibi kaşıyamamak can sıkıyo..

ameliyat sonrası şişlikler ve morluklar bni biraz korkutuyo tamamen ne kadar zamanda kayboluyo şişlik ve morluklar..

ameliyat sonrası şişlikler ve morluklar bni biraz korkutuyo tamamen ne kadar zamanda kayboluyo şişlik ve morluklar..

ameliyata ve dr.un tekniğine göre değişiyo sanırım..ben de hiç morluk olmadı, şişliğim de mimimum oldu, sadece burnumda oldu şişlik hala da şiş tabi..ilk ameliyattan çıkış ve ertesi gün fotolarımı görebilirsin..ama şişlik ve morluğu çok takma kafana..eninde sonunda geçicek..önemli olan başarılı bi ameliyat geçirmiş olman ve tabi hepimizin isteği olan güzel bi burna sahip olman..

Canım hiç korkulacak bir durum yok :) hatta en keyiflisi yürüyerek eve gidebilmek :) burnum da devisayon sorunu vardı ve kemerliydi. Şimdi hem nefes alabiliyorum hem de kemerim yok:) alci 2 gün önce alındı burnumda sadece bandaj var. Pazartesi bandaj da alınacak. Bu arada doğru düzgün bir morluk sıslik olmadı. Sadece burun ucumda biraz sıslik var o kadar:))
canım sanırım lokal ile olan sadece sen varsın:KK43:peki lokal olmayı sen mi istedin yoksa kan değerlerin mi uymadı anestezi için ben de lokal e karar verdim gibi bide kaç dk sürdü iğneyi burundan mı yaptı ...ameliyatta gözünü kapatıyolar mı .... alçın ne kadar da çıktı... çok soru oldu sanrım:))

Canım hiç korkulacak bir durum yok :) hatta en keyiflisi yürüyerek eve gidebilmek :) burnum da devisayon sorunu vardı ve kemerliydi. Şimdi hem nefes alabiliyorum hem de kemerim yok:) alci 2 gün önce alındı burnumda sadece bandaj var. Pazartesi bandaj da alınacak. Bu arada doğru düzgün bir morluk sıslik olmadı. Sadece burun ucumda biraz sıslik var o kadar:))

canım kaç dk sürdü...lokal i sen mi istesin yoksa kan değerlerin anestezi için uygun mu değildi.. sanırım bende lokel olmak istiyorum offf çok zormuş ya bide doktorun kimdi

nette sorun vardı 2 defa yazmışım :) alçının ne zaman çıktığını yazmışsın ben heyecandan tekrar sormuşum kusura bakma:) kızlarrrrrr aranızda başka lokall olan yok muu ?

nette sorun vardı 2 defa yazmışım :) alçının ne zaman çıktığını yazmışsın ben heyecandan tekrar sormuşum kusura bakma:) kızlarrrrrr aranızda başka lokall olan yok muu ?

canım..benim bi arkadaşım lokal oldu..burnuna yapmış iğneyi uyuşturmak için..ondan sonra zaten bi acı hissetmemiş..ama tabi yapılan işlemleri hissetmiş..gözlerini herhangi bişeyle kapatmamış dr..arkadaşım kendisi arada açmış, arada kapatmış..konuşmuşlar filan ameliyat sırasında..ameliyat bittikten sonra diğer süreçler aşağı yukarı aynı..tamponu bikaç gün sonra çıktı, alçısı biraz daha sonra..bu şekilde..

canım..benim bi arkadaşım lokal oldu..burnuna yapmış iğneyi uyuşturmak için..ondan sonra zaten bi acı hissetmemiş..ama tabi yapılan işlemleri hissetmiş..gözlerini herhangi bişeyle kapatmamış dr..arkadaşım kendisi arada açmış, arada kapatmış..konuşmuşlar filan ameliyat sırasında..ameliyat bittikten sonra diğer süreçler aşağı yukarı aynı..tamponu bikaç gün sonra çıktı, alçısı biraz daha sonra..bu şekilde..
canım peki lokal olmasına doktor mu karar vermiş kendimi....törpüleme olmuş mu....ya ben çokk korkuyorummm :KK43:

X