Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba herkese. Yeni üyeyim ve ben de buradaki yorumları okuyarak bir fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Dr Abdülkadir gökselden randevu aldım. Önce güncel Öztürkü düşünmüştüm. Çok kararsız kaldım lütfen referanslı doktorları önerir misiniz??

Kesinlikle İsveç Klinik. Altan Yücetaş mutlaka duymuşsundur, bu klinik her branşta uzmanları topladı her anlamda harika ama burun yaptırcaksan kesinlikle kaçırma. Ben burnumu yaptırdıktan sonra lipoda yaptırdım artı lipo yaparken sapolsunlar ordan alınan yağları popoma verdiler müthiş bir popom da oldu. Dilersen fotoğraflarımı iletebilirim, nasıl bir değişim olduğuna dair görmüş olursun kuzum.
Merhaba, lipoy ve popoyu kim yapti acaba isvec klinikde? Bende olucam da:-)

Merhaba, bende emin hocayı düşünüyorum, ameliyat oldunuz mu? Olduysanız nasıl geçti sonuçtan memnunmusunuz!

biraz önce doktordan geldim, bandajlar tamamen çıktı. bugün hoşuma gitti şişliği azalmış ilk hali ile alakası yok. nasıl mutluyum anlatamam kaç gündür moralim çok bozuktu. dümdüz nerdeyse burnum ki halen şişlik var. şişliklerin tamamen inmasi 3 ay ile 6 ay arası sürer dedi. burun içi temizliğimi yaptı. en zoru sinüsleri temizlemesi neyse nefes almamda rahatladı. haftaya cuma tekrar kontrol. kemik kırmadan bukadar düzeleceğini tahmin etmiyordum şaşırdım. siz de söylemiştiniz şişlikten öle gözüküyor diye ama panik oluyor işte insan birden görünce.
Merhaba hala memnun musunuz burnunuzdan

Burun ameliyatımın 2. ayını doldurdum inanılmaz memnunum korkucak hiçbişi yok ama doktor seçimi çok önemli tabi kontrollere gidip gelirken bi bayanla karşılaştım 3 kez burun ameliyatı olmuş mahvetmişler burnunu görüntüsü çok kötüydü en onemlı sorunda nefes alamıyor olmasıymış bu kişinin uzmanını bulmak lazım burun sonuçta yüzde en dikkat çeken yer ben doktorumdan çok memnunum iyiki yaptırmışım diyorum bende korkuyodum önceleri heralde hiç yaptıramam diyordum ama korkulacak gibi değilmiş ağrı sızı hiç yok zaten tamponlar alınırkende bişey hissetmedim çok mutluyum gün geçtikçe burun daha güzel hal alıyor masajlarımı yapmayı ıhmal etmıyorum tabı yanı kısacası amelıyat olmak ısteyıp korkudan cesaret edip yaptıramayanlar korkacak bişey yok doktorunuzu iyi seçin mutlu olmak herkesin hakkı bence..
Tam olarak doktorun ismi nedir

X