ben ankarada serdar öztürk e ameliyat olucam:)
Bugün nişanlım sağolsun 2.darbesinide yaptı yaniÖpeyim diye yanağını uzattı diğer yanağını öperken birden başını kırınca yanağı sanki yumruk atarmışçasına burnuma geldi bir kezde meyve verirken bir çarpttı.Tabi ben bir sinirlendim.Resmen hayattan bezdi şuanda.Bişey olmaz di mi kızlar ya Şuan 1 ay oldu ameliyat olalı.
canım ben daha ameliyatlı burnumun ilk haftasında kızımdan milyon tane darbe aldım..birinde bayaa çığlık atıp ağladım yani, o derece..ama dr.um "burnun çok sağlam, sakın korkma darbelerden, sadece canın yanar" dedi de rahatladım..korkma hiç bişi olmuyo..örnek benim :)
ameliyat sonrası şişlikler ve morluklar bni biraz korkutuyo tamamen ne kadar zamanda kayboluyo şişlik ve morluklar..
canım sanırım lokal ile olan sadece sen varsınCanım hiç korkulacak bir durum yok :) hatta en keyiflisi yürüyerek eve gidebilmek :) burnum da devisayon sorunu vardı ve kemerliydi. Şimdi hem nefes alabiliyorum hem de kemerim yok:) alci 2 gün önce alındı burnumda sadece bandaj var. Pazartesi bandaj da alınacak. Bu arada doğru düzgün bir morluk sıslik olmadı. Sadece burun ucumda biraz sıslik var o kadar:))
Canım hiç korkulacak bir durum yok :) hatta en keyiflisi yürüyerek eve gidebilmek :) burnum da devisayon sorunu vardı ve kemerliydi. Şimdi hem nefes alabiliyorum hem de kemerim yok:) alci 2 gün önce alındı burnumda sadece bandaj var. Pazartesi bandaj da alınacak. Bu arada doğru düzgün bir morluk sıslik olmadı. Sadece burun ucumda biraz sıslik var o kadar:))
nette sorun vardı 2 defa yazmışım :) alçının ne zaman çıktığını yazmışsın ben heyecandan tekrar sormuşum kusura bakma:) kızlarrrrrr aranızda başka lokall olan yok muu ?
canım peki lokal olmasına doktor mu karar vermiş kendimi....törpüleme olmuş mu....ya ben çokk korkuyorummmcanım..benim bi arkadaşım lokal oldu..burnuna yapmış iğneyi uyuşturmak için..ondan sonra zaten bi acı hissetmemiş..ama tabi yapılan işlemleri hissetmiş..gözlerini herhangi bişeyle kapatmamış dr..arkadaşım kendisi arada açmış, arada kapatmış..konuşmuşlar filan ameliyat sırasında..ameliyat bittikten sonra diğer süreçler aşağı yukarı aynı..tamponu bikaç gün sonra çıktı, alçısı biraz daha sonra..bu şekilde..