Burun ameliyatı pişmanlığım

sırf şu konuya cevap yazmak için giriş yaptım tekrar. lütfen kendinize gelin ya daha 2 hafta o kadar erken ki burnunuzun güzel gözükmesi için. ben buraya eski/yeni burnumu koyduğumda sitedeki kimse beğenmedi. eski burnun daha iyiymiş dedi herkes ama şu an öyle güzelleşti ki burnum. ilk zamanlar kocamandı, genişti, yüzüme tavayla vurulmuş da basılmış gibiydi. şimdi çocukluğumdaki simama döndüm resmen. 7 ay oldu yeni yeni bütünleşiyor burnum yüzümle. benim bakışlarım bile çirkinleşmişti, anlamsızdı alık alık bakıyordum. hepsi geçti. geçecek. insan yaşarken yüz kere söylense de inanmıyor ama sahiden geçecek. stres yapıp böyle üzüldükçe iyileşmesini geciktireceksiniz. sevdiğiniz şeylere odaklanın ve hala sağlıkla nefes alan bir burnunuz olduğuna şükredin. o ameliyatta ölebilir veya kalıcı sağlık sorunları yaşayabilirdiniz. olumsuza odaklanmayın bu kadar.

sırf şu konuya cevap yazmak için giriş yaptım tekrar. lütfen kendinize gelin ya daha 2 hafta o kadar erken ki burnunuzun güzel gözükmesi için. ben buraya eski/yeni burnumu koyduğumda sitedeki kimse beğenmedi. eski burnun daha iyiymiş dedi herkes ama şu an öyle güzelleşti ki burnum. ilk zamanlar kocamandı, genişti, yüzüme tavayla vurulmuş da basılmış gibiydi. şimdi çocukluğumdaki simama döndüm resmen. 7 ay oldu yeni yeni bütünleşiyor burnum yüzümle. benim bakışlarım bile çirkinleşmişti, anlamsızdı alık alık bakıyordum. hepsi geçti. geçecek. insan yaşarken yüz kere söylense de inanmıyor ama sahiden geçecek. stres yapıp böyle üzüldükçe iyileşmesini geciktireceksiniz. sevdiğiniz şeylere odaklanın ve hala sağlıkla nefes alan bir burnunuz olduğuna şükredin. o ameliyatta ölebilir veya kalıcı sağlık sorunları yaşayabilirdiniz. olumsuza odaklanmayın bu kadar.
Benım 45. Gunum felan ve herkes yamuk dıyor burnuma

Bence yıllardır eski burnunuza alışkın olduğunuz için farklı geliyor şuan bu çok normal. Biraz zaman vermeniz lazım burun otursun biraz.
Ben hiç pişman insan görmedim hep burda görüyorum çok enteresan.

Merhaba tikaniklik sorunu hic yasadiniz mi acaba ? Ben de 2 ay oldu ve tikaniyor burnum devamli olarak.

Benimde daha 37.günüm sizi çok iyi anlıyorum.
Çünkü bende küçülsün diye yaptırdım ama daha büyük bir burnum oldu.Alışmadığımız için yadırgıyoruz ve kimle konuştuysam ödemler inip yüze oturduğunda şimdiki gibi görmeyeceğiz .Ben buna inanıyorum .Şuanda çok yeni olduğu için emanet burun gibi yüzden ayrı duruyor .Bize düşen sabretmek .Büyükte olsalar küçükte olsalar ödemler inip yüzümüzle bütünleştiğinde ve gözümüz alıştığında kendimizi daha iyi hissedeceğiz .
Ayy ben de aynı durumdayim. Biraz küçülsun istiyordum daha büyük bir burnum oldu. Çok mutsuzum acaba küçülecek mi gerçekten. Atelim alindigindan beri hayal kırıklığı yaşıyorum. Bantlı daha küçük duruyordu.

yıllardır anksiyete bozukluğum var kendime ve çevreye yabancılaşma hissi yaşıyordum şimdi 10 katı daha kötüyüm yüzümü tanıyamıyorum psikiyatriye gittim bir sürü ilaç yazdı depresyon tanısı koydu ben eski burnumu istiyorum ve eski burnuma yüzüme sahip olamayacak olmak beni delirtiyor yerimde duramıyorum kendimi çevremi mahvettim kendime bunu nasıl yaptım diye suçlayıp duruyorum Allah rızası için bana yardım edin ben bu süreci nasıl atlatacağım yoksa hastanelere yatırırlar ya da bi yerde kendimi öldürür giderim. Depersonalizasyon ve derealizasyon hissi nasıl geçer iyi bi terapi yöntemi bişey var mıdır ben böyle yaşayamıyorum 😢
Bana özelden yaz aynı duyguları ben de yaşadım hala da yaşıyorum yardımcı olmaya çalışacam

X