Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım peki lokal olmasına doktor mu karar vermiş kendimi....törpüleme olmuş mu....ya ben çokk korkuyorummm

onun gittiği dr. lokal yapıyo sadece sanırım..kemikte törpü diil direkt kırma işlemi yapıldı..bayaa morardı ve şişti ama sonunda burnu güzel oldu..bu da bi yöntem canım..

kızlarr bugün doktora gittim 2 mayısa ameliyat günü verdi sonra eve dönerken 2 kişi bana bu doktorun yaptığı burunlar düşüyo şahidim dedii bende korktum vazgeçtim ona olmicam bi araştırdıqım doktor daha vardı ona gitcem yarın bakalım hayırlısı olur inş bir an önce bu ameliyatı yaptırıp rahatlıyanlardan olmak istiyorum..

mrb : ) ben ayaz aslan a oldum on gün önce etiler est-ethica da agrı sızı sıfır atel ilk cktgnda ince yapılı dogal cok tatlıydı ama atel cknca birazcık şişti sanırım ödem dedikleri sürec şimdi baslıo eger sonuc da iyi olursa gönül rahatlıgyla tavsiye edebilirm foto da paylaşırım ztn

onun gittiği dr. lokal yapıyo sadece sanırım..kemikte törpü diil direkt kırma işlemi yapıldı..bayaa morardı ve şişti ama sonunda burnu güzel oldu..bu da bi yöntem canım..
inşl. benimkide güzel olur...temmuza kadar dokuz doğuracam:)

canım narkoz la mı oldun lokal mi?

bende olmak ıstıyorum burun denıdıgınde akla ılk gelen doktor cunku amelıyat ne kadar zorsa doktor ıyı olduktan sonra problem yokk(

Ameliyat olacak arkadaşlarlar lütfen çok iyi düşünün.

Ya ortalama bi burnu yaptırmanın maliyeti nedir? Cevap verin lüfteennn..Sizin burnunuz size ne kadara mal oldu?

arkadaşlar merhaba, ben geçen ctesi 2 doktor ile görüştüm birisi 6000 tl dedi deviasyon ve kemik törpüleme için , diğeri estetik cerrah tamponsuz falan yapıyormuş 12.500 tl dedi. bana yeni bir burun yaptı beğenmedim zaten çok yapay bir görüntü oldu.fiyatta çok geldi. ilk görüştüğüm kbb ci istersen rinoplasti yaparız istersen deviasyonu ve kemiği törpülerim demişti sanırım ben onu tercih edeceğim bu ctesi çizim yapacak ona göre karar vereceğim. herhalde martın son haftası olurum ama acaba tek çıkıntıyı törpülemekle nasıl olacak bilemiyorum..

Ahh canım benim umarım en iyi şekilde atlatırsın yaa.. Bende septum deviasyon ameliyatı oldum fakat burnumun üst kemiğinde sonradan bi büyüme gelişti. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum cok büyük bi sorun deil ama olmasa iyi olurdu. Amman dikkat et güzel olayım derken burnundan olma... (

Offf offff kendimi revizyon için hangi doktora emanet edeceğime hala karar veremedim. ne kadar zor bir süreç? Bir de arkadaşlar sizce adı sanı duyulmadığı halde iyi iş çıkaran doktorlar var mıdır?,ne zaman şu eğri büğrü burnumdan kurtulucam ben ya

canım çok haklısın, zor bi süreç..mutlaka adı duyulmamış ama çok güzel işler çıkaran dr.lar vardır..benim dr.um da özellikle forumda çok aktif olan biri diil ama genel anlamda çok memnunum..gerçi bugünlerde bir sorunum var..onu da yazıcam birazdan aşağı..yorumlarınızı bekliyor olucam..burun işi şans işi tamamen bana kalırsa..çok iyi dr.ların da kötü ameliyatları olabiliyo..bunu kimse önceden bilemez..çok da düşünmemek gerekiyo diye düşünüyorum..düşün düşün nereye kadar?? sonu yok ki...

kızlar..bi sorunum var..burnumun alt kısmında, hani kesi izi vardır ya, o alt bölümü enine ikiye böler..işte onun altındaki kısımda bi şişlik oluştu..kemik ya da kıkırdağa benzemiyo..bayaa gergin..bi çeşit şişlik olduğu belli ama geçici bişi mi yok sa kalıcı bişi mi acaba? uzaktan belli diil ama yakında beni rahatsız ediyo..daha da büyümesinden korkuyorum..o nedir acaba? ameliyatın yan etkilerinden ve normal olan bişi midir? yoksa kalıcı mıdır? yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar..dr. kontrolüm var ama bu ayın sonunda..nasıl sabredicem..tel. ile arasam anlatamam gibi geliyo..görmesi lazım..siz ne dersiniz? bööle bişi yaşayan var mı?

kızlar çok kafam karışık napcam ben sonradan çoğu kimsede sıkıntılar çıkıyor , acaba deviasyonu içerden düzelttirip hiç şekline dokunmasam mı ama dıştan da çıkıntı var

canım hiç bilemedim ben , zaten ameliyatta olmadım henüz inşallah geçici bir durum olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…