canım peki lokal olmasına doktor mu karar vermiş kendimi....törpüleme olmuş mu....ya ben çokk korkuyorummm
kızlarr bugün doktora gittim 2 mayısa ameliyat günü verdi sonra eve dönerken 2 kişi bana bu doktorun yaptığı burunlar düşüyo şahidim dedii bende korktum vazgeçtim ona olmicam bi araştırdıqım doktor daha vardı ona gitcem yarın bakalım hayırlısı olur inş bir an önce bu ameliyatı yaptırıp rahatlıyanlardan olmak istiyorum..
inşl. benimkide güzel olur...temmuza kadar dokuz doğuracam:)onun gittiği dr. lokal yapıyo sadece sanırım..kemikte törpü diil direkt kırma işlemi yapıldı..bayaa morardı ve şişti ama sonunda burnu güzel oldu..bu da bi yöntem canım..
mrb : ) ben ayaz aslan a oldum on gün önce etiler est-ethica da agrı sızı sıfır atel ilk cktgnda ince yapılı dogal cok tatlıydı ama atel cknca birazcık şişti sanırım ödem dedikleri sürec şimdi baslıo eger sonuc da iyi olursa gönül rahatlıgyla tavsiye edebilirm foto da paylaşırım ztn
lokal olarak hangi doktor yapıyor? ben de narkozdan korkuyorum.
Ameliyat olacak arkadaşlarlar lütfen çok iyi düşünün.
arkadaşlar merhaba, ben geçen ctesi 2 doktor ile görüştüm birisi 6000 tl dedi deviasyon ve kemik törpüleme için , diğeri estetik cerrah tamponsuz falan yapıyormuş 12.500 tl dedi. bana yeni bir burun yaptı beğenmedim zaten çok yapay bir görüntü oldu.fiyatta çok geldi. ilk görüştüğüm kbb ci istersen rinoplasti yaparız istersen deviasyonu ve kemiği törpülerim demişti sanırım ben onu tercih edeceğim bu ctesi çizim yapacak ona göre karar vereceğim. herhalde martın son haftası olurum ama acaba tek çıkıntıyı törpülemekle nasıl olacak bilemiyorum..
Offf offff kendimi revizyon için hangi doktora emanet edeceğime hala karar veremedim. ne kadar zor bir süreç? Bir de arkadaşlar sizce adı sanı duyulmadığı halde iyi iş çıkaran doktorlar var mıdır?,ne zaman şu eğri büğrü burnumdan kurtulucam ben ya
kızlar..bi sorunum var..burnumun alt kısmında, hani kesi izi vardır ya, o alt bölümü enine ikiye böler..işte onun altındaki kısımda bi şişlik oluştu..kemik ya da kıkırdağa benzemiyo..bayaa gergin..bi çeşit şişlik olduğu belli ama geçici bişi mi yok sa kalıcı bişi mi acaba? uzaktan belli diil ama yakında beni rahatsız ediyo..daha da büyümesinden korkuyorum..o nedir acaba? ameliyatın yan etkilerinden ve normal olan bişi midir? yoksa kalıcı mıdır? yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar..dr. kontrolüm var ama bu ayın sonunda..nasıl sabredicem..tel. ile arasam anlatamam gibi geliyo..görmesi lazım..siz ne dersiniz? bööle bişi yaşayan var mı?