Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hangı doktorun yazısıydı bu acaba?

beni duyan yok mu? yahu damak düşüklüğünden ameliyat olan yok mu aranızda arkadaşlar ben 3 ameliyat birden olcam biraz içimi rahatlatan bir arkadaş çıksa ne iyi olur :)

merhaba canım benimde bir KBB uzmanına ihtiyacım vardı çünkü öncede dediğim gibi damağımda düşüklük var burnumda kemik eğriliği ve tabii bunlar olurken burnumu da yaptırmak istiyorum estetik uzmanı değilde bir KBB uzmanı lazımdı acaba Ankara'da hangi hastanede oldun bu ameliyatı ve ücreti tam olarak nedir? bana da yardımcı olursan sevinirim...

teşekküler canım denicem :)

tabiki canım yardımcı olurum balgata ilgi göz, kulak, burun hastanesi , ama benim nefes sorunum pek yoktu burnum tıkalıydı hafif onuda actı doktorum, genel olarak estetik oldum profilden egrilik vardı o düzeltildi, başka şeylerde girerse işin içine fiyat yükselirmi bilmiyorum canım ben estetik için 2000 tl verdim, gidip randevu alıp muayene ol derim, muayene ücreti 18 tl , umarım yardımcı olmuşumdur canım

hmm muayene ücretinide söylemen iyi oldu teşekkür ederim gerçekten çok yardımın oldu benim sorunumda damak düşüklüğü var boğazım çok tıkanıyor bu yüzden burnumda et büyümesi buda nefes almamı engelliyor ve kemik eğriliği var doktor 3 ameliyat birden düşün deyince biraz gözüm korktu tabii ki bunların yanında bir de azcık estetik olmak istiyorum dersem ücret baya bir dolgun olur tahminimce ama sağol yinede aşağı yukarı bir fiyat oluştu kafamda peki hastanede ne kadar kaldın ve alçın kaç gün sora çıktı? :)

burun yaptiran arkadaslar.. siz ameliyat olduktan sonra haberi olmayan tanidiklariniz hemen estetik oldugunuzu anladilarmi?

ben estetik olduktan sonra kim yüzüme dikkatli bakiyor, kim bakmiyor cok cabuk fark ettim. Bazilari sende bir degisiklik var dedi ama cikaramadi, bazilari bakti bakti birsey diyemedi ama konusurken gözleri burnuma kaydigini fark ettim bazilari da hic fark etmedi, ilk zaman herkes sordu iste, benim burnum cok kalin derili oldugundan ilk zaman cok sismisti öyle fark ettiler zaten. Eger doktorun zaten iyiyse burnun 100 metreden bagirmaz ben estetigim diye, secimini cok iyi yapman gerekicek.

canım ya zaman olarak ne kadar sürdü ... offffffff ben çok korkuyoru hiç acı hissettin mi ?ben genel anesteiye giremem napacamm yaaa bide yok ses falan diyolr o nasıl oluyo

kızlar ben anesteziden çok korkuyorum siz hiç heycanlanmadınız mı nasıl girdiniz o odaya çok cesaretlisiniz ya offf ben nasıl olacm çok korkuyorum çokkkkkk

evt bi muayene olmanda bi sakınca olmaz iyi bi doktor çünkü, dedigin gibi ücret artabilir :)canım ben 9 da ameliyata girdim 11 de uyandırdılar, 4 kadar falan yatırdılar hastanede anestezinin etkisi gecene kadar , anestezi gecene kadar bi sıkıntım olmadı gectikten sonra agrım cok oldu, orda bi agrı kesici igne aldım sonra 4 gibide hastaneden cıktım , benim cok zorlu geçti cok şiddetli baş agrım burun agrım diş agrım oldu, yüzüm gözlerim çok morardı şişti, bunlarıda bil arkadaşım sonrası daha bi zorlu oluyor herkeze göre degişir ama ben zorlu gecirdim alcım da tam olarak 11. gun cıktı, 19. gunum bu gun hala azda olsa agrım var sonucta ameliyat iyileşmesi zaman alıyor,
seninki dahada bi zorlu Allah kolaylık versin canım

kızlar ben anesteziden çok korkuyorum siz hiç heycanlanmadınız mı nasıl girdiniz o odaya çok cesaretlisiniz ya offf ben nasıl olacm çok korkuyorum çokkkkkk
hemde nasıl heycanlanmak daha ameliyat oncesi tetkikler için kalp grafigi cektirdim 1 bir gun önceden onda bile kut kut attı kalbim ,
hayatımda ameliyathane yüzü görmemiş bi insandım , o masayı görünce bi kalldım nerdeyim ben diye masaya yattıgımda kalbin cok hızlı atıyo sakın ol dediler bana ama ne mumkun :) damardan anesteziyi alınca kalbinin yavaşladıgın duyuyosun 2 saniye sonra kendinde degilsin zaten, ben lokal hayatta orda yatamazdım 2 saat boyunca en azından genelde hiç bişey görmüyosun uyandıgında da odadasın zateb ameliyathanede uyandırmıyolar benki cok heycanlıyım anlatamam size o heycanı...

umarım mutlu olucağın bi sonuç alırsın

2 saat bile beni korkutuyoooo

bende daha olmadım ameliyat temmuzda düşünüyorum ama var ya dediğin gibi zaten normalde çok heyecanlı bir yapım var birde ameliyata girişimi tahmin bile edemiyorum yani aylar olamasına rağmen o kadar şimdiden kalbim çarpıyor :\ sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…