Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerebileceğiniz dktr varmı
bende daha olmadım ameliyat temmuzda düşünüyorum ama var ya dediğin gibi zaten normalde çok heyecanlı bir yapım var birde ameliyata girişimi tahmin bile edemiyorum yani aylar olamasına rağmen o kadar şimdiden kalbim çarpıyor :\ sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? :)
2 saat bile beni korkutuyoooo
evt bi muayene olmanda bi sakınca olmaz iyi bi doktor çünkü, dedigin gibi ücret artabilir :)canım ben 9 da ameliyata girdim 11 de uyandırdılar, 4 kadar falan yatırdılar hastanede anestezinin etkisi gecene kadar , anestezi gecene kadar bi sıkıntım olmadı gectikten sonra agrım cok oldu, orda bi agrı kesici igne aldım sonra 4 gibide hastaneden cıktım , benim cok zorlu geçti cok şiddetli baş agrım burun agrım diş agrım oldu, yüzüm gözlerim çok morardı şişti, bunlarıda bil arkadaşım sonrası daha bi zorlu oluyor herkeze göre degişir ama ben zorlu gecirdim alcım da tam olarak 11. gun cıktı, 19. gunum bu gun hala azda olsa agrım var sonucta ameliyat iyileşmesi zaman alıyor,
seninki dahada bi zorlu Allah kolaylık versin canım[/QUOT
benimde çok hassas bir bünyem var bide çok beyaz tenliyim kesin çok moraracak her yerim zaten dokunsan kızarıyor bide ameliyat sorasını düşünemiyorum boğazdan da olacağı için baya bir ağrım olacak galiba ama antibiyotik ve ağrı kesici yazıyordur doktor artık birinin etkisi geçmeden bir ağrı kesici daha içicez yapcak bişe yok amin canım inşaallah iyi geçer... :) seninde yeni burnun hayırlı olsun inşaallah istediğin gibidir şimdi nasılsın aynaya bakınca mutlu oluyor musun :) yada ne bilim hani kendini başkası gibi bi farklı görüyor musun nasıl bir duygu acaba :) merak ediyorum
aynen canım bende oyleydim beyazım ve hassas bi cildim var bende cok cektim antibiyotikte veriyo agrı kesicide , bana agrı kesicinnde kar etmedigi zaman oldu şimdi o gunleri unutuyosun işte şimdi deseler çok guzel olmama karşın burnum o acıları cekicemi bilsem yaptırırmıyım dşünürüm ,çok dogal bi burnum oldu bide burnumun üstünde sivilceler gecse daha mutlu olucam, profilde sıkıntım vardı benim egrilik vardı profilden başka biri gibiyim ifademin cokda degişmedigini söylediler cok sevindim:) canım bu arada sen temmuz düşünyomussun neden temmuz sıcakta ? kış yaptırsaydın daha iyi olurdu cunku guneşe direk maruz kalmayın diyolar hem morluklar leke yapıyomuş ve derin hassas oldugu için zarar görebiliyomuş yaz yaz evde oturmak zorunda kalıcaksın guneş gözlügü zaten yasak, neden yazı tercih ettn ?
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
ille özelde olup bir sürü para vermene gerek yok bence ,bütçen de kısıtlıymış.devlet ve üniversite hastanelerini araştır sana tavsiyem.plastik cerrahi servisine gidip bir çalışanla yakınlık kur.doktorun pansuman yaptığı belli bir gün vardır.orda bekleyip hem hastaları gör hem de konuşursun.ben tesadüfen böyle yaptım.hastanede 2 plastik cerrah vardı.seçim yapmamı hemşire ve hastalarla konuşmam sağladı.ameliyata sonuçtan emin girdim.bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı.yüzümde hiç morluk ,şişme kalmadı.ve dün burnumun ateli değişirken son halini gördüm,çok güzeldi.doktorum harikaymış,önümüzdeki perşembe atel ve dikişler alınacak,resmini paylaşıcam.bana maliyeti herşey dahil 870 tl.devleti yabana atma uzun lafın kısası..kolay gelsin ...
arkadaslar yakup avsara burun estetigi yaptrn vrmi? varsa blginze ihtycm var
Burun estetigi olan arkadaslar,
sadece resimler icin bi topic kullansak olmaz mi? mesela önce ve sonra resimleri ve hangi cerrah, belki fiatda.. cok daha makbule gecer valla.. böyle hic resim filan göremiyorum. o yüzden fikirde kuramiyorum, yani hangi cerraha odaklanicami bilemiyorum. sanirim amelyat olmak isteyipde cerrah arayanlar burda ilk resim görmek istiyorlar (benim gibi).
arkadaşlar ben yeniyim
cok okudum doktorlar hakkında ama görmek lazım diye düşünüyorum
göremiyorum da burada yaptıranları 25 mesaj atmadan görünmüyomuş
iki hafta icinde karar verip yaptırcam inşallan
naki selpakmanoğlunu bilen varmı bi onun yaptığını gördüm cok doğal ama başka kimsiyi görmedim
yardımcı olurmusunuz
cok karışığım
ne tesadüff..ben de yükledim:)) eski hallerimizle vedaşlaşma vakti geldi aslında:))
Bende istiyorum, ama sonucun istedigim gibi olmamasindan korkuyorum...
Benim de ameliyathane fobim vardı, ilk kez hastanede yatacaktım hatta, ameliyata almadan önce sanırım skainleştirici tarzı bir şeyler verdi anestezi uzmanı odamdan çıkarırken çakırkeyf oldum ben yaa falan demişim hatta hemşireler ameliyat sonrası da çok güldü, ameliyathaneye girdiğimdeyse direkt adama burası güzelmiş ya falan dedim, ben daha ürkütücü, karanlık bir yer bekliyordum falan dedim, o da karartalım senin için o zaman dedi en son hatırladığım şeydi
ben artık ilgi alanımı ne direk anlıyorum estetikli burnu
o burun delikleri o parlaklık
doğal olsun biraz kücük olsun yeter
bide az morarsın lütfen