- 1 Haziran 2009
- 744
- 146
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canımcımmm.. kadınlar günümüz kutlu olsun
sağol hayatım
az önce bi estetik doktorunun yazsısnı okudum bi burunun kemigininde çok hafif bi kamburluk varsa oda el ile burun ucu kaldırıldığında kayboluyosa sadece burun ucuna müdahale edilmeli boş yere zarar verilmemeli diyo bana çok mantıklı geldi benim de burun ucunu yukarı kaldırın kayboluyo tabi tamamen değil ama çok doğal oluyo inşl.öle olur yoksa çok korkuyorum bu hafta sonu doktorlada konuşacam temmuzda olurum bu yazıyı okuyunca içim rahatladı
merhaba ben ankarada ameliyat oldum doktorumu tavsiye ederim cunku cok dogal bir görünümle burun yapıyor , ama ameliyat sonrası sıkıntılar herkezde oldugu gibi çok onuda düşün derim ben ben cok cektim cunku
kbb doktoru korhan asal ben şahsen tavsiye ederim
teşekküler canım denicem :)aynı sorun bende de olmuştu .ben bepantene sürerek masaj yaptım ,çok yağlanınca da nivea arındırıcı peeling kullandım çok iyi geldi.zaten bir süre sonra geçiyor bu drum.şimdi 3 günde bir falan özellikle banyodan sonra kulanıyorum bu ürünü.yüzünü ve burnundaki yağlanma,siyahnokta falan güzel temizliyor.tavsiye edrim.
merhaba canım benimde bir KBB uzmanına ihtiyacım vardı çünkü öncede dediğim gibi damağımda düşüklük var burnumda kemik eğriliği ve tabii bunlar olurken burnumu da yaptırmak istiyorum estetik uzmanı değilde bir KBB uzmanı lazımdı acaba Ankara'da hangi hastanede oldun bu ameliyatı ve ücreti tam olarak nedir? bana da yardımcı olursan sevinirim...
tabiki canım yardımcı olurum balgata ilgi göz, kulak, burun hastanesi , ama benim nefes sorunum pek yoktu burnum tıkalıydı hafif onuda actı doktorum, genel olarak estetik oldum profilden egrilik vardı o düzeltildi, başka şeylerde girerse işin içine fiyat yükselirmi bilmiyorum canım ben estetik için 2000 tl verdim, gidip randevu alıp muayene ol derim, muayene ücreti 18 tl , umarım yardımcı olmuşumdur canım
Canım hiç korkulacak bir durum yok :) hatta en keyiflisi yürüyerek eve gidebilmek :) burnum da devisayon sorunu vardı ve kemerliydi. Şimdi hem nefes alabiliyorum hem de kemerim yok:) alci 2 gün önce alındı burnumda sadece bandaj var. Pazartesi bandaj da alınacak. Bu arada doğru düzgün bir morluk sıslik olmadı. Sadece burun ucumda biraz sıslik var o kadar:))
Hangı doktorun yazısıydı bu acaba?
hmm muayene ücretinide söylemen iyi oldu teşekkür ederim gerçekten çok yardımın oldu benim sorunumda damak düşüklüğü var boğazım çok tıkanıyor bu yüzden burnumda et büyümesi buda nefes almamı engelliyor ve kemik eğriliği var doktor 3 ameliyat birden düşün deyince biraz gözüm korktu tabii ki bunların yanında bir de azcık estetik olmak istiyorum dersem ücret baya bir dolgun olur tahminimce ama sağol yinede aşağı yukarı bir fiyat oluştu kafamda peki hastanede ne kadar kaldın ve alçın kaç gün sora çıktı? :)
hemde nasıl heycanlanmak daha ameliyat oncesi tetkikler için kalp grafigi cektirdim 1 bir gun önceden onda bile kut kut attı kalbim ,kızlar ben anesteziden çok korkuyorum siz hiç heycanlanmadınız mı nasıl girdiniz o odaya çok cesaretlisiniz ya offf ben nasıl olacm çok korkuyorum çokkkkkk
hemde nasıl heycanlanmak daha ameliyat oncesi tetkikler için kalp grafigi cektirdim 1 bir gun önceden onda bile kut kut attı kalbim ,
hayatımda ameliyathane yüzü görmemiş bi insandım , o masayı görünce bi kalldım nerdeyim ben diye masaya yattıgımda kalbin cok hızlı atıyo sakın ol dediler bana ama ne mumkun :) damardan anesteziyi alınca kalbinin yavaşladıgın duyuyosun 2 saniye sonra kendinde degilsin zaten, ben lokal hayatta orda yatamazdım 2 saat boyunca en azından genelde hiç bişey görmüyosun uyandıgında da odadasın zateb ameliyathanede uyandırmıyolar benki cok heycanlıyım anlatamam size o heycanı...
evt bi muayene olmanda bi sakınca olmaz iyi bi doktor çünkü, dedigin gibi ücret artabilir :)canım ben 9 da ameliyata girdim 11 de uyandırdılar, 4 kadar falan yatırdılar hastanede anestezinin etkisi gecene kadar , anestezi gecene kadar bi sıkıntım olmadı gectikten sonra agrım cok oldu, orda bi agrı kesici igne aldım sonra 4 gibide hastaneden cıktım , benim cok zorlu geçti cok şiddetli baş agrım burun agrım diş agrım oldu, yüzüm gözlerim çok morardı şişti, bunlarıda bil arkadaşım sonrası daha bi zorlu oluyor herkeze göre degişir ama ben zorlu gecirdim alcım da tam olarak 11. gun cıktı, 19. gunum bu gun hala azda olsa agrım var sonucta ameliyat iyileşmesi zaman alıyor,
seninki dahada bi zorlu Allah kolaylık versin canım[/QUOT
benimde çok hassas bir bünyem var bide çok beyaz tenliyim kesin çok moraracak her yerim zaten dokunsan kızarıyor bide ameliyat sorasını düşünemiyorum boğazdan da olacağı için baya bir ağrım olacak galiba ama antibiyotik ve ağrı kesici yazıyordur doktor artık birinin etkisi geçmeden bir ağrı kesici daha içicez yapcak bişe yok amin canım inşaallah iyi geçer... :) seninde yeni burnun hayırlı olsun inşaallah istediğin gibidir şimdi nasılsın aynaya bakınca mutlu oluyor musun :) yada ne bilim hani kendini başkası gibi bi farklı görüyor musun nasıl bir duygu acaba :) merak ediyorum
kızlar ben anesteziden çok korkuyorum siz hiç heycanlanmadınız mı nasıl girdiniz o odaya çok cesaretlisiniz ya offf ben nasıl olacm çok korkuyorum çokkkkkk