Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani burun derisine bişey oluyo parlıyo burun ucu
merhaba canım. bence düz bir burun isteme. tabii önemli olan yüzüne yakışması ama eğer yüzüne hafif bir kavis gidiyorsa bence iste. hem berenin burnu güzel değil ki. onun burnu düz de değil ayrıca hafif kemeri var... ben de senin gibi düşünüyordum ameliyat öncesi kavis istemiyorum yüzüme yakışan olsun demiştim doktoruma, o yine de hafif kavisli olsun dedi şimdi çok memnunum. düz isteyen çoğu insan da sonradan pişman oluyor keşke kavis isteseydim diye... şimdiden çok geçmiş olsun ; )
ben estetik olduktan sonra kim yüzüme dikkatli bakiyor, kim bakmiyor cok cabuk fark ettim. Bazilari sende bir degisiklik var dedi ama cikaramadi, bazilari bakti bakti birsey diyemedi ama konusurken gözleri burnuma kaydigini fark ettim bazilari da hic fark etmedi, ilk zaman herkes sordu iste, benim burnum cok kalin derili oldugundan ilk zaman cok sismisti öyle fark ettiler zaten. Eger doktorun zaten iyiyse burnun 100 metreden bagirmaz ben estetigim diye, secimini cok iyi yapman gerekicek.
Burun estetigi olan arkadaslar,
sadece resimler icin bi topic kullansak olmaz mi? mesela önce ve sonra resimleri ve hangi cerrah, belki fiatda.. cok daha makbule gecer valla.. böyle hic resim filan göremiyorum. o yüzden fikirde kuramiyorum, yani hangi cerraha odaklanicami bilemiyorum. sanirim amelyat olmak isteyipde cerrah arayanlar burda ilk resim görmek istiyorlar (benim gibi).
aynen canım bende oyleydim beyazım ve hassas bi cildim var bende cok cektim antibiyotikte veriyo agrı kesicide , bana agrı kesicinnde kar etmedigi zaman oldu şimdi o gunleri unutuyosun işte şimdi deseler çok guzel olmama karşın burnum o acıları cekicemi bilsem yaptırırmıyım dşünürüm ,çok dogal bi burnum oldu bide burnumun üstünde sivilceler gecse daha mutlu olucam, profilde sıkıntım vardı benim egrilik vardı profilden başka biri gibiyim ifademin cokda degişmedigini söylediler cok sevindim:) canım bu arada sen temmuz düşünyomussun neden temmuz sıcakta ? kış yaptırsaydın daha iyi olurdu cunku guneşe direk maruz kalmayın diyolar hem morluklar leke yapıyomuş ve derin hassas oldugu için zarar görebiliyomuş yaz yaz evde oturmak zorunda kalıcaksın guneş gözlügü zaten yasak, neden yazı tercih ettn ?
aslında bende kış aylarında olmak istiyordum ama durumlar öyle gerektirdi şimdi bir de okulum var o yüzden ya okulu dondurcam ya ameliyatı bende ameliyatı tercih ettim okulun uzamasını istemiyorum şimdi bir ameliyat için biraz daha bekleyebilirim evet benim için çok sıkıcı olcak ama bir kaç ay sıkıntısını çekicem artık yapcak bişe yok evet doğal olması ve ifadenin değişmemesi çok güzel bende çok başka biri olmak istemiyorum yani evrim geçirmiş gibi benim için ücrette biraz sorun olucak biriktirmem lazım hem o yüzdende en uygun zaman temmuz oluyor plan yapıyorum ama ins istediğim gibi iişler :) bu sivilce olayı herkeste oluyor mu bi kaç arkadaşta yazmış ama sinir bozucu bişe olsa gerek :S sebebi ne acaba bide yaa
Burun burun burun...psiklojim alt üst
Estetik olan arkadaşlara soruyorum estetik sonrası sosyal çevrenizde nasıl bir değişim oldu yada oldu mu? çevrenizdeki insanlar nasıl tepki veriyor nasıl karşılıyor yani psikolojinizi bozacak şekilde kötü bir bir tepki aldınız mı moral bozucu şeyler oldu mu hayatınızda kısacası estetik sonrası sizin için hayat nasıl devam ediyor? :)
aslında bende kış aylarında olmak istiyordum ama durumlar öyle gerektirdi şimdi bir de okulum var o yüzden ya okulu dondurcam ya ameliyatı bende ameliyatı tercih ettim okulun uzamasını istemiyorum şimdi bir ameliyat için biraz daha bekleyebilirim evet benim için çok sıkıcı olcak ama bir kaç ay sıkıntısını çekicem artık yapcak bişe yok evet doğal olması ve ifadenin değişmemesi çok güzel bende çok başka biri olmak istemiyorum yani evrim geçirmiş gibi benim için ücrette biraz sorun olucak biriktirmem lazım hem o yüzdende en uygun zaman temmuz oluyor plan yapıyorum ama ins istediğim gibi iişler :) bu sivilce olayı herkeste oluyor mu bi kaç arkadaşta yazmış ama sinir bozucu bişe olsa gerek :S sebebi ne acaba bide yaa
evt biraz sıkıntı yaşarsın ama 1ay sonra rahatlarsın, bende bu seferde soguktan dışarı cıkamıyorum donuyo burnum ve agrı oluyor
her türlü sıkıntılı :) evt sivilce olayı sanırım 10gun boyunca allcıda kaldıgından oluyor bide kremle masaj yap diyolar ohh sivilceler kendini kaybediyor ben kremi 1 gun kullandım ve cok yaglı oldugunu görünce bıraktım ona ragmen burnumda inanılmaz sivlce oldu ( ki benim burnum da hiç sivilce olmaz) yaklaşık 6 gunluk cabalarımla biraz soldurdum, biraz dayanamayıp hafif hafif sıktım gunde üc er kez peeling jelle yıkadım sivilceleride burnumum tamamınıda kuruttum sivilcelere sinir olan biri olarak cok zorlu bi surec oldu
bu estetigi yaptıran pişman yaptırmayan bin pişman
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere
canım ilk ben cevap veriyim..hiç kötü bi tepki almadım..zaten özellikle erkekler anlamıyo.."ne yaptırdın ki şimdi sen? bi fark yok" diyolar !!! kız arkadaşlarım beğendi ama..onlar daha dikkatli tabi..bi de ben çok fazla değişmedim gerçekten..çok dikkat çeken b burnum yoktu..hala yok..bu iyi bişey mi kötü bişey mi ondan çok emin diilim ama :)))
evt biraz sıkıntı yaşarsın ama 1ay sonra rahatlarsın, bende bu seferde soguktan dışarı cıkamıyorum donuyo burnum ve agrı oluyor
her türlü sıkıntılı :) evt sivilce olayı sanırım 10gun boyunca allcıda kaldıgından oluyor bide kremle masaj yap diyolar ohh sivilceler kendini kaybediyor ben kremi 1 gun kullandım ve cok yaglı oldugunu görünce bıraktım ona ragmen burnumda inanılmaz sivlce oldu ( ki benim burnum da hiç sivilce olmaz) yaklaşık 6 gunluk cabalarımla biraz soldurdum, biraz dayanamayıp hafif hafif sıktım gunde üc er kez peeling jelle yıkadım sivilceleride burnumum tamamınıda kuruttum sivilcelere sinir olan biri olarak cok zorlu bi surec oldu
bu estetigi yaptıran pişman yaptırmayan bin pişman
hakkaten yaptıran pişman yaptırmayan bin pişman keşke yaptırsaydım nasıl olurdu acaba falan filan derken :) en iyisi yaptır gitsin bu sivilce olayına da bir çözüm buluruz artık o zmana bir geleyimde daha çok baştayım ve beklemedeyim bakalım dört gözle bekliyorum ama vakit geçmiyor sanki heyecanlıyımda yaa