Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben 11 saat hiçbirşey yiyip içmedim ve açlığım hatsafhadaydı ama ameliyattan sonra kustum baya.Mideyede kan akıyor ameliyat sırasında onu hep çıkardım.

senin bahsettiğin ödemlerin ortaya çıkardığı bi asimetri de olabilir net bişey söyleyemem şuan ama benim çökmem nasıl anlatayım. burun kemeri alın ortasırdan başlıyor ya, sağ taraf şişkin sanki böyle soldan oraya doğru bi ağırlık varmış gibi,sol taraf da çukur gibi duruyor öyle bi durum. yani benimki biraz da deviasyondan kaynaklı tabi. benim deviasyon hala duruyor ameliyat olduğum halde.

8 mart dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar :)

aa zeyna çok şaşırdım doktor bana oyle demişti , daha ne kadar aç kalıcaksın dogru senin dediklerin , bende kusma olmadı ama yani diger etkileri baya bi zor atlattım mesela şiddetli baş agrısı belkide narkozun bunyeden atılması bende böle bi tepki verdi,15 gunum gözümdeki morluklar hala gecmedi, bide burunda sivilceler cıkıyo minik minik oda havasız kaldıgından sanırım sende alcı kullanılmadıgından oyle bi problemin olmamıştır dimi canım? birazda cokme var gibi korkuyorummm

Canım ben 11 saat hiçbirşey yiyip içmedim ve açlığım hatsafhadaydı ama ameliyattan sonra kustum baya.Mideyede kan akıyor ameliyat sırasında onu hep çıkardım.

ooo evt hakikaten ben en azından kusmadım ordan karlı sayılırım zor olsa gerek

canım ama sanki benimkini tarif ediyosun gibi pazartesi sorıcaz artık doktora nedir diye tam ileşmedigi için fotoda yuklemedim yuklersem bakarsın anlarsın kesin seninki gibimi degilmİ?
teşekkurler canım bilgi için::)

ooo evt hakikaten ben en azından kusmadım ordan karlı sayılırım zor olsa gerek

Canım işte o an zor olsada kustuktan hemen sonra toparladım kendimi.Zaten asansörle yukarı çıkarırken sanırım tam anımsayamıyorum da hayal meyan çıkardım sonra gözlerim fal taşı gibi açıldı.Sabahsa hiç etkisi kalmamıştı.İyiydim baya.Zaten ameliyattan sonra hemşire geldi yürütmeye o zaman beynim döndü ama iyi gelmişti.Hey gidi hey

işte herkes narkozu farklı şekilde atıyo demek ki canım..ben de opra gibi kustum ve rahatladım..hatta bayaa bi kustuğum için 2 şişe serum verildi..ama sonrasında çok rahatladım..ertesi gün başım döndü sürekli..onun dışında herşey çok iyiydi..evet alçım olmadığından sivilce filan da olmadı canım..sendeki sivilceler de kesin havasızlıktandır, geçer onlar en kısa zamanda merak etme..

ben suan 6 hafta oldu ve benim burnumda hala kücük kücük sivilceler cikiyor, burun daha yeni kendini toparliyor ilk 2 hafta felaket sekilde burnum parliyordu ama onu atlattim, ameliyattan sonra yüzü parlayan veya yag bezeleri daha cok calisan varmi aranizda?

ya canım nasıl oldun lokal gözlerin açıkmıyıdı yani hiç korkmadın mı ben doktorlara müdahele ederim öle olmasın böle yapın die bide burnun kemerlimiydi

az önce bi estetik doktorunun yazsısnı okudum bi burunun kemigininde çok hafif bi kamburluk varsa oda el ile burun ucu kaldırıldığında kayboluyosa sadece burun ucuna müdahale edilmeli boş yere zarar verilmemeli diyo bana çok mantıklı geldi benim de burun ucunu yukarı kaldırın kayboluyo tabi tamamen değil ama çok doğal oluyo inşl.öle olur yoksa çok korkuyorum bu hafta sonu doktorlada konuşacam temmuzda olurum bu yazıyı okuyunca içim rahatladı

ya canım nasıl oldun lokal gözlerin açıkmıyıdı yani hiç korkmadın mı ben doktorlara müdahele ederim öle olmasın böle yapın die bide burnun kemerlimiydi

Canım hiç korkulacak bir durum yok :) hatta en keyiflisi yürüyerek eve gidebilmek :) burnum da devisayon sorunu vardı ve kemerliydi. Şimdi hem nefes alabiliyorum hem de kemerim yok:) alci 2 gün önce alındı burnumda sadece bandaj var. Pazartesi bandaj da alınacak. Bu arada doğru düzgün bir morluk sıslik olmadı. Sadece burun ucumda biraz sıslik var o kadar:))

aynen canım bendeki belirtiler benim 16 gunum ve burnumda minik minik sivilceler cıkıyo ki ben sivilceye sinir olan bir insan olarak suratımda hiç bir sivilce yokken burnum da cıkması minik minik sinir oluyorum benimde senin degigin gibi burnum parlıyo temizliyorum sürekli ama faydası olmuyor sıkmak istiyorum hepsini ama zararı olur diye yapamıyorum kurutmak için bi öneriniz varmı? yoksa böylemi olıcak sırf alcıda kaldıgı için mi oluyor yoksa kremde masaj yapıldıgındanmıı anlamadım zaten kestim krem sürmeyi daha fena olmasın diye püff sıkıntılı donem ..

ankara da iyi bir doktor var mı

merhaba ben ankarada ameliyat oldum doktorumu tavsiye ederim cunku cok dogal bir görünümle burun yapıyor , ama ameliyat sonrası sıkıntılar herkezde oldugu gibi çok onuda düşün derim ben ben cok cektim cunku
kbb doktoru korhan asal ben şahsen tavsiye ederim

aynı sorun bende de olmuştu .ben bepantene sürerek masaj yaptım ,çok yağlanınca da nivea arındırıcı peeling kullandım çok iyi geldi.zaten bir süre sonra geçiyor bu drum.şimdi 3 günde bir falan özellikle banyodan sonra kulanıyorum bu ürünü.yüzünü ve burnundaki yağlanma,siyahnokta falan güzel temizliyor.tavsiye edrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…