Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım çok teşekkürederim.Nefes konusuna gelince alabiliyorum ama içinde kabuklaşma var onları hissediyorum.Onlar azıcık engel olabiliyor o kadar.Senin nasıl böyle tamamen tıkanık gibi mi yoksa ??? :/

yok tamamen tıkanık değil ama arada baya oluyo daha doğru düzgün tam anlamıyla nefes alamadım yha

selam benimde burnum kemerli ve hafif sarkık yaşım 22 üniversite ögrencisiyim ve bu problem yüzünden pskolojm bile bozldu okula gitmek bile istemiorm ama ailem anlamıor beni bu konuyu onlara söyledigimde babam inanılmaz büyük tepki gösterdi bagırdıııı napcam bilmiorm :''(

arkadaşlar ailemi nasıl ikna edebilirim bu konuda. kimse yaptırmamı istemiyor bagırıp çagırıyorlar kendi paramla yaptırmama bile izin yok 22 yaşndayım :'( pskolojim bozuldu yan profil duramıyorum bile arkadaşlarım lisede hepp laz mısn diye dalga geçerlerdi cok etkilendim napmalıym bilmiorm

canım ameliyat sırasında agrı sızı çektin mi ?? bana biraz bilgi verir misn korktgm içn ..

selam canm sayende ameliyat korkum az da olsa gitti sen devlet hastanesnde mi amlyt oldn cnm ve amelyt anında hıc mı bı se hıssetmedın agrı olarak sonrasında?

canım teoman beyin muayene ücreti ne kadar ve amlytı ne kadar a oldn benım burnum kemikli ve kavis verdrmek ve de ucunu kaldırmak ıstıorm

doktorun kimdi canm ve neden o kadr uzun sürdü amelytn *? agrı sızı olmadı mı devlet hastanesınde mı oldn ücret ne fikr verrsn svnrm

çok teşekkür ederim,ben ameliyathane ortamından korkuyorum

çok cesurmuşsun sen maşallah:))ben bu şekilde yapamam herhalde,senin doktorun kimdi canım

canım ameliyat sırasında agrı sızı çektin mi ?? bana biraz bilgi verir misn korktgm içn ..

canım ameliyat hepimiz için aynı, bişey hatırlamıyosun ama ben çok rahat bir "ameliyat sonrası" geçirdim..ağrım sızım hiç olmadı, morarmam da olmadı..

herkese merhaba
ben geçen yaz burun estetiği yaptırmaya karar verdim ve iki doktorla görüştüm(yakup avşar ve osman oymak) Malesef yaz sonu olduğu için üniversiteler açıldı ve benim estetik işim ertelendi. Bu yaz yaptırmak istiyorum ve çok doğal bir burun olsun istiyorum.Önerebileceğiniz doktorlar varsa gidip görüşmek istiyorum bu konuda baya titizleniyorum içimde bir tedirginlik var ya güzel olmazsa diye :/ doktorlarla görüşüp bana en çok güven verene yaptırmayı düşünüyorum.yaptıran memnun kalan arkadaşlar bana doktor önerirseniz sevinirim :)

Burun estetigi olan arkadaslar,

sadece resimler icin bi topic kullansak olmaz mi? mesela önce ve sonra resimleri ve hangi cerrah, belki fiatda.. cok daha makbule gecer valla.. böyle hic resim filan göremiyorum. o yüzden fikirde kuramiyorum, yani hangi cerraha odaklanicami bilemiyorum. sanirim amelyat olmak isteyipde cerrah arayanlar burda ilk resim görmek istiyorlar (benim gibi).

bende geçen seneden beri yaptırmayı düşünüyorum. bi türlü cesaret edemedim. barış çakırın burun estetiğinde başarılı olduğunu duymustum. :)

* merhabalar tıpatıp aynı şeyler benim içinde geçerli hatta belki anlattığınıza göre burnumuza yapılacak olan müdahale bile aynı :) bende şuan araştırma içindeyim doktor için fazlaca cesaretliyim bu konu için ama aslında kan görmeye bile gelemeyen bir yapım var ama burada olanların yorumlarını okudukça fazlada korkulacak bişiy değil gibi geldi

*birde ameliyathaneye görmeden önce bayılsak :) bende bu ay olmayı düşünüyorum komik belki ama tek korkum kolumdan kan alınması birde iğne vuracakları zaman :/ narkozu koldan damar yoluylamı veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…