*birde ameliyathaneye görmeden önce bayılsak :) bende bu ay olmayı düşünüyorum komik belki ama tek korkum kolumdan kan alınması birde iğne vuracakları zaman :/ narkozu koldan damar yoluylamı veriyorlar
knstumm tatlımm o normal diyo cok iyi dedi ama içim rahat etmıyo ama bu gun daha ii masallah
kızlarrrr! benim alçım bugün çıktı burnuma yandan bakınca şok oldum kaşlarımın ortasından burun ucu kıvrımına kdr kemer gibi bir şişlik vartamam şişlik o tabiki doktor öyle bırakacak değil ya; ama ya geçmezse kemiğin üstü nasıl okdr şişer ki:S
bir de yayvan duruyo burun bi geniş bi acaip.. normal mi bunlar nolursunuz yardım edin!
çok teşekkür ederim,ben ameliyathane ortamından korkuyorum
arkadaşlar ameliyat olanlar açıklamalı anlatın nasıl oldunuz nerede oldunuz ameliyat öncesi neler yapıldı kaç saat sürdü ameliyattan sonra nasıl ayıldınız o gece hadtanede kalınıyormu lütfen aydınlatın bizleride...
alçı 7. günde çıkıyor normalde...
derdin bu olsun polyanna ya, fazlalıklar herzaman gider kurtulunur da burun ameliyatından sonra eksiklikler kapanmaz. o dediğin durumlar şişlikten kesinlikle bence,mesela bi çöküklük olsa veya üst kemeri fazla oyulmuş olsa işte onlar en beteri. şuan benim yaşadığım da öyle bi durum. o şişlikler iri görünüm geçer
offfffff bende hiç hayatımda ameliyat olmadım nasl olacam bilmiyorum...narkoz alan kesin istfar ediyomu yoksa bünyeye göremi?
offfffff bende hiç hayatımda ameliyat olmadım nasl olacam bilmiyorum...narkoz alan kesin istfar ediyomu yoksa bünyeye göremi?
derdin bu olsun polyanna ya, fazlalıklar herzaman gider kurtulunur da burun ameliyatından sonra eksiklikler kapanmaz. o dediğin durumlar şişlikten kesinlikle bence,mesela bi çöküklük olsa veya üst kemeri fazla oyulmuş olsa işte onlar en beteri. şuan benim yaşadığım da öyle bi durum. o şişlikler iri görünüm geçer
Bünyeye göre benim de en çok korktuüğum şeydi ama çok şükür ben de olmadı
canım bunyeye görede olur bide mideve bagırsakların boş olmasıyla alakalı boş ise kesinlikle kusma olmaz dedi doktor
benimde midem hassas oldugu için hafif şeyler yedim bi gece onceden ve 11 sonra hış bişey su dahil icmedim ve hiç rahatsız olmadım ameliyat sonrası ,tavsiye ederim yemek su icmeyi en 7,8 saat onceden kes, biraz acıkıyosun susuyosun ama kusmuyosun