Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

*birde ameliyathaneye görmeden önce bayılsak :) bende bu ay olmayı düşünüyorum komik belki ama tek korkum kolumdan kan alınması birde iğne vuracakları zaman :/ narkozu koldan damar yoluylamı veriyorlar

bende kan aldırmktan çok korkarım zaten her seferinde bayılıyorum hiç dayanıklı bir bünyem yok :KK50:

kızlarrrr! benim alçım bugün çıktı burnuma yandan bakınca şok oldum kaşlarımın ortasından burun ucu kıvrımına kdr kemer gibi bir şişlik var :KK53: tamam şişlik o tabiki doktor öyle bırakacak değil ya; ama ya geçmezse kemiğin üstü nasıl okdr şişer ki:S
bir de yayvan duruyo burun bi geniş bi acaip.. normal mi bunlar nolursunuz yardım edin! :KK43:

kızlarrrr! benim alçım bugün çıktı burnuma yandan bakınca şok oldum kaşlarımın ortasından burun ucu kıvrımına kdr kemer gibi bir şişlik var :KK53: tamam şişlik o tabiki doktor öyle bırakacak değil ya; ama ya geçmezse kemiğin üstü nasıl okdr şişer ki:S
bir de yayvan duruyo burun bi geniş bi acaip.. normal mi bunlar nolursunuz yardım edin! :KK43:

derdin bu olsun polyanna ya, fazlalıklar herzaman gider kurtulunur da burun ameliyatından sonra eksiklikler kapanmaz. o dediğin durumlar şişlikten kesinlikle bence,mesela bi çöküklük olsa veya üst kemeri fazla oyulmuş olsa işte onlar en beteri. şuan benim yaşadığım da öyle bi durum. o şişlikler iri görünüm geçer

çok teşekkür ederim,ben ameliyathane ortamından korkuyorum:KK43:

*yaa aynen arkadaşlar o ameliyathane ortamı beni kasacak gibime geliyor.birde merak ettiğim narkoz alındığı için ayıldıktan sonra kusma olayı burunda tampon falan olduğu için zorluk yada bir problem çıkarmıyormu ?

arkadaşlar ameliyat olanlar açıklamalı anlatın nasıl oldunuz nerede oldunuz ameliyat öncesi neler yapıldı kaç saat sürdü ameliyattan sonra nasıl ayıldınız o gece hadtanede kalınıyormu lütfen aydınlatın bizleride...

*özelliklede korkanlar için ve daha önce hiç ameliyat tecrübesi olmayanlar için :KK43:

Ben yeni üyeyim benim sorunum damağımda düşüklük,burnumda et büyümesi ve kemik eğriliği var doktor ameliyat dedi ve ben bunu kayseride KBB uzmanına olacağım ama bu arada da burnumu düzelttirmek istiyorum acaba düzeltmeyi KBB uzmanı yapmıyor mu?yada bunu yapan bildiğiniz bir KBB uzmanı varmı kayseride olması lazım başka yerde olamam tecrübeli arkadaşlar bilgi veririlerse sevinirim çokta endişeliyim daha hiç birşey belli değil araştırma aşamasındayım lütfen yardım ediiiiinnn :)

alçı 7. günde çıkıyor normalde...

canım evt internetede de 7, 10 arası diyor ama benimkini ameliyat gununu saymazsak 11 gun sonra cıktı, su an şekil itibariyle gayet dogal , bi burnum oldu ama burnum ucu hissiz kemik bölümündede agrılar var hala oda zamanla gecer diyolar ama inaılmaz dogal bi burun oldu yandan kavis vardı o gitti,ondende biraz daraldı, birde şu masaj olayı krem surdukten sonra masaj yap dedi doktor gösterdi , gunde 2 kez krem surulecek masajıda 2 kere yapıcaz ve ne kadar sureyle onu sormayı unuttum doktora :KK43: zaten masaj ne kadar hafif yapsamda bi acı var burnmda şişlik var birde dilim yara oldu azım acık uyumaktan :KK43: herkez 15 gun turp gibi ileşti bende gözlerimdeki morluk bile tamamen geçmedi, benim için zorlu sürec oldu ....:KK43:

derdin bu olsun polyanna ya, fazlalıklar herzaman gider kurtulunur da burun ameliyatından sonra eksiklikler kapanmaz. o dediğin durumlar şişlikten kesinlikle bence,mesela bi çöküklük olsa veya üst kemeri fazla oyulmuş olsa işte onlar en beteri. şuan benim yaşadığım da öyle bi durum. o şişlikler iri görünüm geçer

aaaa çökme mi oldu canım burnunda:KK43: çok geçmiş olsun! burnunda sonradan oluşan bir çöküklüğü benim doktoruma sordu arkadaşım. orayı doldurabildiklerini söyledi. dolguyla ya da başka bir yerden alınan kıkırdağı kıyma gibi yapıp bir malzemeye sarıp oraya yerleştiriyorlarmış. Normal dolgu kolaylıkla yapılabilecek gibi geliyor kulağa belki sana da yapılabilir.

merhaba arkadaşlar bende bugün yarın araştırdığım bi kbb uzmanına gidip ameliyat tarihi alıcam beni amaliyat sonrası biraz korkutuyor yüzde ne kadar bi morarma ve şişlik oluyor ve kaç güne tamamen geçiyo bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim...

offfffff bende hiç hayatımda ameliyat olmadım nasl olacam bilmiyorum...narkoz alan kesin istfar ediyomu yoksa bünyeye göremi?

offfffff bende hiç hayatımda ameliyat olmadım nasl olacam bilmiyorum...narkoz alan kesin istfar ediyomu yoksa bünyeye göremi?

canm tabiiki bünyeye göre değişir de kusmak zor bişi diil ki yaa zaten o anda kusman gerekiyorsa emin ol o seni çok rahatlatıyo.. ben ameliyattan çıktıgımda deli gibi titriyordum ve kusunca rahatladım... ,)

Kızlar esnerken neler hissediyorsunuz?Yada esniyo musunuz?Ya ne hikmetse ben esneye esneye bir hal oluyorum ağzım yırtılcak vallahi.Burnuma bişey olcak diye korkuyorum bişey olmaz di mi buarada 3.haftadayım artık :)

merhaba benim alcımda cıktı cıkalı 3 gun oluyor cokme deyince yazını fark ettim benimde kaşımın arasında biraz aşagısı saga sola dogru aşagı inince bi tarafta sag tarafta hafif bi cokme var gibi , onumuzdeki pazartesiye randevum var ama korkuyorum ya gecmezse buda cokme olarak sayılırmı acaba , siznki nasıl bi cokmeydi bilgi alablirsem cok sevinirim ..
teşekürler:KK16:

Bünyeye göre benim de en çok korktuüğum şeydi ama çok şükür ben de olmadı

canım bunyeye görede olur bide mideve bagırsakların boş olmasıyla alakalı boş ise kesinlikle kusma olmaz dedi doktor
benimde midem hassas oldugu için hafif şeyler yedim bi gece onceden ve 11 sonra hış bişey su dahil icmedim ve hiç rahatsız olmadım ameliyat sonrası ,tavsiye ederim yemek su icmeyi en 7,8 saat onceden kes, biraz acıkıyosun susuyosun ama kusmuyosun:KK1:

canım bunyeye görede olur bide mideve bagırsakların boş olmasıyla alakalı boş ise kesinlikle kusma olmaz dedi doktor
benimde midem hassas oldugu için hafif şeyler yedim bi gece onceden ve 11 sonra hış bişey su dahil icmedim ve hiç rahatsız olmadım ameliyat sonrası ,tavsiye ederim yemek su icmeyi en 7,8 saat onceden kes, biraz acıkıyosun susuyosun ama kusmuyosun:KK1:

ben akşam 21:00'da yemeyi bıraktım, ertesi gün 14:30'da ameliyata girdim..yani yaklaşık 18 saatlik bi açlığım vardı..yine de çok kustum..tabi sadece mide suyu, safra filan çıkıyo..her bünye narkozu farklı şekilde atıyo vücudundan..

X