Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim burnum gülünce yayılıyor genişliyor. gülmezsem problem yok bundan şikayetçiyim sadece. fotoğraf çekilirken gülmemeye çalışıyorum

Merhabalar arkadaslar!
Ben Antalyada oturuyorum. Burun estetıgını kafay koydum. Bu gun madeface gıtdım muayıne oldum. hıc sevmedım ne ortamı ne doktoru. an-devada bır arkadasımın arkadsı yaptırmıs memnun dıyor ama ben gormedım. 1 ay ıcınde bende dusunuyorum.

Merhaba , Dr. ismini öğrenebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler

ankarada burun ameliyatı olan varmı varsa hangi hastanede ve doktrda oldugunu söyleyebilirmi bende olmak istiyorum ama devlette olmk istiorum cvp verirseniz sevinirim

ankarada burun ameliyatı olan varmı varsa hangi hastanede ve doktrda oldugunu söyleyebilirmi bende olmak istiyorum ama devlette olmk istiorum cvp verirseniz sevinirim

Devlette Gazi Üniversitesinden iki doktorun iyi olduğunu duydum ben. bir selahattin özmen,diğeri osman latifoğlu. ben de ikisiyle görüşmek istiyrum

ya benım yandakı burun kanatlarım burnumun ucuna gore çok aşağıda duruyor gecermı kızlar bu ya :S:S:Skalkıklıkmı kı şimdi bu en alt tarafıda çok sert kıkırdakmı kı eklenmış ama burun ucuma bırşey yapmayın demıştım ben acaba orda dıkış oldugu için mi ole of ya bıktım vallahı

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Ben de yeni yaptırdım, 3. günümdeyim. Bazen yaptırdığım için kendimden çok nefret ediyorum. Gerçi nasıl olduğunu söylemek için çok erken, bilemiyorum da nasıl oldu. Ama haber vereceğim. Burun ucum gülerken hareket ediyordu, burun ucunu düzeltti. Burun sırtında çok ufak bir çıkıntı vardı, onu törpüledi. Bir de daha önce konuşmamış olmamıza rağmen, burun sırtını daralttığını söyledi. Ben çok korkuyorum, umarım iyi ve doğal bir burun olur.

Sen ıstemedıgın halde burun sırtını nıye daraltıyor kı :S demekkı oylesınının daha guzel durdugun a karar vermış doktorun ya panık yapmak çok erken 3 gun ne kı 6 ay dıyoruz bır sene dıyoruz y aaaaa

ankarada eşim oldu deviasyon artı estetik güven hastanesi gökhan adanalı ya eşimin kardeşide aynı hocaya ameliyat oldular bir ayın içinde .

canım eşim de alnın burunla birleştiği yerdeki yan kemikleri ellemeyip biraz törpülemediği için kızıyor bu işlerde biraz doktorun insafına kalıyor bu işler çünki hergün burun ameliyatı olmuyorsunki mecburen doktora güvenmek zorunda kalıyosun zaten hepsi aynı şeyi der en az altı ayda oturur diye . neyse inşallah istediğin gibi olur geçmiş olsun.

canım, geçmiş olsun. önündeki 2hafta sıkıntılı biraz. sabırlı olmak gerek. sonrası çok daha kolay. insanın psikolojisi bozulabiliyor ilk 2 hafta... ben açıkçası, doktorlara bırakmaktan yanayım. yüzümüze neyin daha uygun olacağını daha iyi bilirler. ben doktoruma "şöyle olsun" demedim. yüzüme yakışan, doğal bir burun istedim. nereye ne yaptı sormadım bile. memnunum da şükür. senin de yüzüne yakışanı, kemik yapına uygun olanı yapmıştır. bazen sen bir şey istersin ama o senin kemik yapına uygun değildir belki ileride çökme yapacaktır... biz bilemeyiz o detayları.

sabırlı ol... üzme sakın kendini. burun ilk zaman acayip şiş oluyor. benimki eğriydi hatta. anca iniyor şişler ve sen şekli ancak anlayabiliyorsun.

Teşekkür ederim canım. Hani çok değişmesin istiyordum, sadece gülünce oynayan burun ucum düzelsin filan istiyordum. Yapılanlar biraz fazla geldi o yüzden. Bugün 4. gün, açık teknikle oldum ben. Gittim o yüzden iz kalır filan diye de contractubex aldım bugün. Umarım kalmaz.

Açık teknikle olanlar, izin iyileşim sürecinin nasıl olduğunu paylaşabilirler mi?

canım ben de açık teknik oldum. 3 saat srümüş operasyon. 1 saat kbb, 2saat estetik... ama benim dışta dikiş yok. dudak içindendi sanırım dikişlerim. çok detay sormadım içim kalkmasın diye ama. dudaklarımı 1 ay normal oynatamadım. ilk 15 gün üst dudak hareket etmiyordu. vantrolog gibi konuşuyordum.

bazılarının burun altı ve yanında da dikiş oluyor, gördüğüm kadarıyla da 2aya geçiyor. ama dediğim gibi ben de burun kanatlarında dışarıda dikiş yoktu. olanlar daha iyi bilgi verir ama kalıcı iz görmedim şimdiye kadar.

sizin dr.unuz kimdi acaba?Ameliyattan sonra septum deviasyonunuz tamamiyle düzeldi mi?Nefes alış nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…