arkadaşlar herkese selam uzun zaman oldu yazamadım. eşimin burnu süper oldu artık son hallerini almak üzere sadece hala içindeki ödemler az da olsa devam ediyor bu arada eşimin kardeşide sadece estetik yaptırdı ancak onun inanın eşimden daha z sıkıntısı oldu . mesela ilk günün sabahı tamponlarını çıkarttılar eşimin üç gün kalmıştı şişlikleri çok az oldu agrısıda pek olmadı ancak buna karşılık burnunun iç kısmında dikişlerin yanından doku parçası fırlamıştı onuda doktor küçük bir tamponla bastırark yerine yapışmasını sağladı ve düzeldi sonuç itibari ile sadece estetik gördüğüm kadarıyla biraz daha az sıkıntılı gibi eşimin hem estetik hem deviasyon olmuştu belki ondan biraz ağır geçti yada bünye. sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım nede olsa iki ameliyat baya bir tecrübe kazandırdı bize.. iyi akşamlar herkes
dağçiçeği nerdesinnn
Teşekkurler canım uzmemeye çalışıyorum şukredıyorum ama işte bakalım zaman ne gosterıcek
ankarada burun ameliyatı olan varmı varsa hangi hastanede ve doktrda oldugunu söyleyebilirmi bende olmak istiyorum ama devlette olmk istiorum cvp verirseniz sevinirim
Arkadaşlar,
Ben de yeni yaptırdım, 3. günümdeyim. Bazen yaptırdığım için kendimden çok nefret ediyorum. Gerçi nasıl olduğunu söylemek için çok erken, bilemiyorum da nasıl oldu. Ama haber vereceğim. Burun ucum gülerken hareket ediyordu, burun ucunu düzeltti. Burun sırtında çok ufak bir çıkıntı vardı, onu törpüledi. Bir de daha önce konuşmamış olmamıza rağmen, burun sırtını daralttığını söyledi. Ben çok korkuyorum, umarım iyi ve doğal bir burun olur.
ankarada burun ameliyatı olan varmı varsa hangi hastanede ve doktrda oldugunu söyleyebilirmi bende olmak istiyorum ama devlette olmk istiorum cvp verirseniz sevinirim
Arkadaşlar,
Ben de yeni yaptırdım, 3. günümdeyim. Bazen yaptırdığım için kendimden çok nefret ediyorum. Gerçi nasıl olduğunu söylemek için çok erken, bilemiyorum da nasıl oldu. Ama haber vereceğim. Burun ucum gülerken hareket ediyordu, burun ucunu düzeltti. Burun sırtında çok ufak bir çıkıntı vardı, onu törpüledi. Bir de daha önce konuşmamış olmamıza rağmen, burun sırtını daralttığını söyledi. Ben çok korkuyorum, umarım iyi ve doğal bir burun olur.
Arkadaşlar,
canım, geçmiş olsun. önündeki 2hafta sıkıntılı biraz. sabırlı olmak gerek. sonrası çok daha kolay. insanın psikolojisi bozulabiliyor ilk 2 hafta... ben açıkçası, doktorlara bırakmaktan yanayım. yüzümüze neyin daha uygun olacağını daha iyi bilirler. ben doktoruma "şöyle olsun" demedim. yüzüme yakışan, doğal bir burun istedim. nereye ne yaptı sormadım bile. memnunum da şükür. senin de yüzüne yakışanı, kemik yapına uygun olanı yapmıştır. bazen sen bir şey istersin ama o senin kemik yapına uygun değildir belki ileride çökme yapacaktır... biz bilemeyiz o detayları.
sabırlı ol... üzme sakın kendini. burun ilk zaman acayip şiş oluyor. benimki eğriydi hatta. anca iniyor şişler ve sen şekli ancak anlayabiliyorsun.
Teşekkür ederim canım. Hani çok değişmesin istiyordum, sadece gülünce oynayan burun ucum düzelsin filan istiyordum. Yapılanlar biraz fazla geldi o yüzden. Bugün 4. gün, açık teknikle oldum ben. Gittim o yüzden iz kalır filan diye de contractubex aldım bugün. Umarım kalmaz.
Açık teknikle olanlar, izin iyileşim sürecinin nasıl olduğunu paylaşabilirler mi?
canım ben de açık teknik oldum. 3 saat srümüş operasyon. 1 saat kbb, 2saat estetik... ama benim dışta dikiş yok. dudak içindendi sanırım dikişlerim. çok detay sormadım içim kalkmasın diye ama. dudaklarımı 1 ay normal oynatamadım. ilk 15 gün üst dudak hareket etmiyordu. vantrolog gibi konuşuyordum.
bazılarının burun altı ve yanında da dikiş oluyor, gördüğüm kadarıyla da 2aya geçiyor. ama dediğim gibi ben de burun kanatlarında dışarıda dikiş yoktu. olanlar daha iyi bilgi verir ama kalıcı iz görmedim şimdiye kadar.