cryptic merhaba.özel mesajına cevap veremedim,mesaj girişin dolu oldğu için.
ben tam olarak anlayamadım meseleyi,ama sanırım yarın bir doktorla görüşeceksin burnun hakkında ve neleri bilmem,sormam gerekir diyorsun.öncelikle doktoru nasıl buldun?hangi referansla bu önemli.içine sinen bir doktordur umarım.öncelikle kesinlikle yaptığı burunları görmelisin,albümü vardır bilgisayarında mutlaka,sana gösterir.
sonra burnunun içindeki sorunu net olarak teşhis etsin,ve onu da düzeltebilir mi o konuda emin ol. tecrübesinden emin ol.tasarım yaptır,yani tamam belki tasarımla alakası yoktur ameliyatların çoğunun ama enazından doktorun burnuna nasıl bir şekil vermeyi düşündüğünü anlamış olursun. yoksa konuşup konuşup da ,ameliyat sonrasında da onun kafasına göre verdiği ve senin beğenmediğin bir burunla yaşamak zorunda kalabilirsin.nasıl bir şekil vermeyi düşündüğünüzü bilmeden ameliyata grimek istemediğini söylemelisin.
bi de tabi bu kişisel tercih ama burnunu oymasın,bence şu burun direği düz olsun,kesinlikle oyuk burun hem itici duruyor hem de zamanla çöküyor. kalkıklık istersen o zaten oyukluk olmadan da yapılan bir şey,burun ucunu daha yukarda gösteriyorlar.yüzüne uygun bir şey yapan biri olduğuna dikkat et. dikkat et resimlere herkese tek tip burun mu yapmış,kişiye özel mi yapmış. aklıma başka da bişey gelmiyor cryptic