- 17 Ocak 2012
- 168
- 1
bizde salı günü gün alıcaz,benim araştırma hastaneside olabilir..
Canım mesaj atamıyorum hala belirli kotayı doldurmadığım için. :) Ben doktora sadece burun delikleri daraltılıp, hafif kaldıracak mısınız diye sormuştum en doğal şekilde olacak dedi, başka hiçbir şekilde karışmamıştım, çok güvendiğim için :)
saol güzelim...
ameliyat sonrasında ağrıya katlanırım sonuçta istediğim bir şeyi gerçekleştirmiş olmamın mutluluğu olcak içimde :) asıl ameliyata nasıl gircem ondan korkuyorum ameliyathaneyi görmek korkutucu geliyo bana narkoz falan..
ne mutlu sana atlatmışsın bide be ohh diyebilsem rahatlayabilsem :) burun estetiğinin zararları varmıdır acaba tamamen kolay bi operasyonmu..
burnumda et var nefes almamı engelliyo bide astım var yani nefes darlıgı çekiyorum birazda düzeltme yaptırırım diye düşünüyorum ama rizede hangi doktora güvenmeliyim bilmiyorum ama kesin olmam şart beni düşündüren şey hangi doktor olur?
Hayır ameliyatta acı diye bir şey yok.çünkü anestezi altındasın ve hiçbir şey hissetmiyorsun. ameliyat sonrasında ise sanırım biraz ağrı oluyordu ama çabuk atlatılıyordu. aslında ben de unuttum ameliyattan sonra ağrımışmıydı ağrımamışmıydı:13: insan çok ameliyat geçirince herşeyi karıştırıyor:) ikinci ameliyatımdan sonra ağrı sızı olmamıştı hatırladığım kadarıyla.
fataldanger sız ıkı tane mı amelıyat oldunuz ? Revizyon olmanızın sebebı nedır ? şimdi memnun musunuz? bır de doktorunuz kım :)))
canım hiç vazgeçmeyeceksin değil mi:)) geçen gün yöneticinin bile dikkatini çekmiş sana mesaj yollamış burnunuz çok güzel diye:))
Evet bılıyorumyok ya vazgecemeyecegım sanırım bır yılda bekleyecegım zamanla gorucem sonuçları:) Senın nasıl oldu bakım burnun begendın mı :))[/QUOT
uzun ince burnum gitti..kısa kütbir burun geldi..bıyık mesafem uzun kaldı sanki:)) ama 15. gün daha telaş yapmıyorum..bekliyorum canım:))
Evet bılıyorumyok ya vazgecemeyecegım sanırım bır yılda bekleyecegım zamanla gorucem sonuçları:) Senın nasıl oldu bakım burnun begendın mı :))[/QUOT
uzun ince burnum gitti..kısa kütbir burun geldi..bıyık mesafem uzun kaldı sanki:)) ama 15. gün daha telaş yapmıyorum..bekliyorum canım:))
Ya hanı o kemık varya o kemık gıdınce burun kalınlaşıyor ama o ıncelıcek canım korkma benımde ılk başlarda çok kalındı ınceldı ,benım burnumun ucunu bır tutsan varya anlatamam sana :)heykelcık gıbı duruyor ıcınde taş koymuşsun gıbı bu nasıl yumuşucak ya :S:SInanamıyorum ıhtımal vermıyorum