Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bizde salı günü gün alıcaz,benim araştırma hastaneside olabilir..

Canım mesaj atamıyorum hala belirli kotayı doldurmadığım için. :) Ben doktora sadece burun delikleri daraltılıp, hafif kaldıracak mısınız diye sormuştum en doğal şekilde olacak dedi, başka hiçbir şekilde karışmamıştım, çok güvendiğim için :)

saol güzelim...

burun ameliyatı olmak istiyorum bnde. ama çok korkuyorum acısına dayanamam diye. acaba çok acıyor mu?

Hayır ameliyatta acı diye bir şey yok.çünkü anestezi altındasın ve hiçbir şey hissetmiyorsun. ameliyat sonrasında ise sanırım biraz ağrı oluyordu ama çabuk atlatılıyordu. aslında ben de unuttum ameliyattan sonra ağrımışmıydı ağrımamışmıydı:13: insan çok ameliyat geçirince herşeyi karıştırıyor:) ikinci ameliyatımdan sonra ağrı sızı olmamıştı hatırladığım kadarıyla.

bende aynı şekilde korkuyorum ama olmakta çok istiyorum birinin cesaret vermesine ihtiyacım var açıkcası :)

Bence burun ameliyatında korkulacak tek şey ameliyat sonrasında burnunuzun seklinin nasıl olacağı onun dısında ağrı olmuyor benim 15. Gunüm birkaç gündür biraz ağrım vardı sanırım o da burnumu soğuk suyla yıkamamdan kaynaklandı ameliyat sonrasında ağrı hissetmedim desem yeridir sadece burnumun icinde Zaman zaman hafif sizi hissettim o kadar canınız çok tatlı degilse sorun yasamazsınız tatlıysa da ağrı kesicilerle kolaylıkla kontrol altına alınabilir ağrılar

Son düzenleme:
ameliyat sonrasında ağrıya katlanırım sonuçta istediğim bir şeyi gerçekleştirmiş olmamın mutluluğu olcak içimde :) asıl ameliyata nasıl gircem ondan korkuyorum ameliyathaneyi görmek korkutucu geliyo bana narkoz falan..

Benim de ameliyathane fobim vardı, ilk kez hastanede yatacaktım hatta, ameliyata almadan önce sanırım skainleştirici tarzı bir şeyler verdi anestezi uzmanı odamdan çıkarırken çakırkeyf oldum ben yaa falan demişim hatta hemşireler ameliyat sonrası da çok güldü, ameliyathaneye girdiğimdeyse direkt adama burası güzelmiş ya falan dedim, ben daha ürkütücü, karanlık bir yer bekliyordum falan dedim, o da karartalım senin için o zaman dedi en son hatırladığım şeydi

ne mutlu sana atlatmışsın bide be ohh diyebilsem rahatlayabilsem :) burun estetiğinin zararları varmıdır acaba tamamen kolay bi operasyonmu..

ne mutlu sana atlatmışsın bide be ohh diyebilsem rahatlayabilsem :) burun estetiğinin zararları varmıdır acaba tamamen kolay bi operasyonmu..

Ya açıkcası ne ameliyattan önce ne ameliyat esnasında problem yaşadım, 6 saat sürdü ameliyatım düşün ben odaya geldiğimde süreki yatmış olmamdan kaynaklanıyor sanırım popom ağrıyor demişim, burnumda ağrı falan yoktu. He ama keşke olmasaydım demedim mi dedim, çünkü ben burnumdan zaten memnundum, nefes probleminden dolayı oldum pişman değilim ama rahatıma düşkün bir insan olduğum için sırt üstü yatmak, sürekli dikkatli olmak şartlarından dolayı kısa süreli pişmanlık yaşamıştım:) Ama umarım bunların hepsi burnum açıldığında gidecek:)

Ya zararı var mı bilmiyorum ama revizyon riski varmış bu yüzden doktorunu iyi seçmen gerek, ama burnunda çok belirgin bi problem veya sağlık sorunun vs yoksa boşuna uğraşma derim ama tabii sen bilirsin, estetik bu:)

Son düzenleme:
burnumda et var nefes almamı engelliyo bide astım var yani nefes darlıgı çekiyorum birazda düzeltme yaptırırım diye düşünüyorum ama rizede hangi doktora güvenmeliyim bilmiyorum ama kesin olmam şart beni düşündüren şey hangi doktor olur?

İşin zor kısmı da o sanırım, kolay gelsin:)

Kızlar Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kararsızım, yakın bir zamanda ameliyat olmayı planlıyorum (1-1,5 aya kadar), ama hangi doktorun hastasıyla konuşsam tabiki kendi doktorunu övüyor, kafam çok karıştı... En azından resimlere bakarak kendim bir fikir edinebilirsem daha sağlıklı olucaktır, bu iki doktordan birine burun ameliyatı olmuş olan arkadaşlar beni eklerlerse çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler, umarım birbirimize yardımcı olabiliriz, sevgiler... :)

fataldanger sız ıkı tane mı amelıyat oldunuz ? Revizyon olmanızın sebebı nedır ? şimdi memnun musunuz? bır de doktorunuz kım :)))

fataldanger sız ıkı tane mı amelıyat oldunuz ? Revizyon olmanızın sebebı nedır ? şimdi memnun musunuz? bır de doktorunuz kım :)))

canım hiç vazgeçmeyeceksin değil mi:)) geçen gün yöneticinin bile dikkatini çekmiş sana mesaj yollamış burnunuz çok güzel diye:))

canım hiç vazgeçmeyeceksin değil mi:)) geçen gün yöneticinin bile dikkatini çekmiş sana mesaj yollamış burnunuz çok güzel diye:))

Evet bılıyorum yok ya vazgecemeyecegım sanırım bır yılda bekleyecegım zamanla gorucem sonuçları:) Senın nasıl oldu bakım burnun begendın mı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…