Necdet Uçarla ilgili hiç kötü yorum duymadım duyduğum yorumların tümü çok olumlu.Kendisine ameliyat olan arkadaşlardan burunlarını gördüklerim çok güzel ve doğal...Fiyatı da gayet makul bir dr.Ameliyatlarını nerede yapıyor?siz nerede oldunuz?
şu an problemim yok yapmıyorum. ama 1.5aylıkken hergün 3 vakit 30ar kere hareketlerim vardı. 2.5 aylıkken bıraktım. ama hala aklıma geldikçe yapıyorum eskisi gibi düzenli değil.
nuri soysal burun ameliyatı olan var mı
tampon, doktordan oktora bile dğeişiyor... estetikçim minik tamponlar tercih ederken, kbb doktorum anam babam usulu gazlı bezi doldurmuş burnuma... çıkarması çok zordu. ama gazlı bez kullanan yoktur benim kbb doktorumdan başka artık sanırım...
yani tampon koyabilir, koysa da korkma artık kullanılan tamponlar minicik hiç acımıyor çıkarırken. benim gazlı bez fenaydı. onu şimdiden sor istersen ama sanmam gazlı bez kullanan kalmadı artık. bana denk gelmiş...
:18::18::18::18::18: bir ameliyat korkusu sardı ki beniii sormayın :// daha önce biraz cesaretim vardı ancak zaman yaklaştıkça korkuyorumm nedense :18::18::18::18::18:
ay pardon ısmın Turamıtmıs senın doktorun kım?
kızlar ya burun estetiği kaç yaşından sonra öneriliyor tam
olarak yüzün yerleşmesi oturması kaç yaşını buluyor
Turamıt ne kadara mal oldu resmını goremıyorum forumda yneı oldugum ıcın
tesekkur ederım. ben antalyadayım nasıl olucak bılmıyorum. bırde yabancıyım. ama fıyat uygun geldı bana