Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende olmayı cok istiyorum
Ama cok korkuyorum yaa:18:
İlk 1 hafta tamponlar alcılar morluklar sisliklerr

sizin dr.unuz kimdi acaba?Ameliyattan sonra septum deviasyonunuz tamamiyle düzeldi mi?Nefes alış nasıl?

benim estetisyen necdet uçar, kbb yavuz bey aynı yerdeler...

ben hiç nefes alamıyordum. tıkanıyordum, öksürüyordum, ateşim çıkıyordu.... eskisine oranla yeniden doğmuş gibiyim.benim bir tafar etlerle doluydu, bir taraf deviasyon... elimle burnumu kaydırıp biraz nefes alabildiğimi bilirim... gecleri nefesim dururmuş eşim uyandırırdı. öyle gittik zaten. tip olarak da güzel bir burnum yoktu o zahmeti çekmişken estetik de oldum. şu an %100 değil nefes kalitem ama hala erken... 3,5 ay... ama eskisine oranla çok çok iyi...

ilk zaman tampondan nefes alamıyorsun. tampon çıkınca pıhtılar kuruyor taş gibi kalıyor. ondan gene nefes alamıyorsun... içeride kabuklanma oluyor... kabukları dilersen kbbciler alıyor. ben bir kere aldırdım ama kanama oluyor zor bir işlem. biraz sabırlı olup kendiliğinden düşmelerini bekleyebilirsin. ben kendi tecrübelerimi yazıyorum tabi... çoğunda durum çok daha iyi.

burun şekli ile ilgili de 1ay bir yorum yapmamak gerek. benim eğriydi burnum. çok şişti, yanaklarım bile şişti... ancak iniyor. kıkırdak gözüküyodu.. masajla oturdu... dışarıdan belli değil şu an...

bu ameliyat zor değil ama kesinlikle sabır istiyor. zamanla sonuç belli oluyor.

Merhaba arkadaslar, bn burda yenıyım ve gec size katıldıgım ıcın ıcerıklere goz attıkca daha fazla üzüldüm. bnde burnumdan sıkayetcıyım kemikli değil ama yuzume yakısmıyor. estetık fiyatları nekadar 2012 de bılen arkadaslarımız varmı? bn nuri soysala yaptrmak istiyorum. aranızda ameliyat olan varmı nuri soysaldan?

canım estetik fiyatları çok değişken.

devlette 1000 civarı sanırım.

ünlü doktorlarda 5000-15000 arası

benim olduğum tıp merkezinde tüm doktorlar 2500

daha az ünlü doktorlar da gene 2000-5000 arası....

doktora, ameliyatın yapılacağı hastaneye göre değişiyor fiyatlar.

her zaman ucuz kötü phalı iyi diye bir şey yok. ama bazı pahalı doktorları buradan okuyunca bakıyorsun ki hemen hemen tüm hastaları memnun.

ama benim doktorumdan da çok memnun var. tıp merkezinde olduğundan fiyatı 2500 tl. ama büyük bir hastanede olmuyorsun sonuçta ameliyatını.

Olma çok buyuk bır sıkıntın yoksa bozma dogallıgını

canım senin burnun çok güzel olmuş 2 milyara çok iyi yaptırmışsın..dr una teşekkür etmen lazım..ben dr uma gösterebilirmiyim senin burnunu..

canım geçmiş olsun . benimde eşim sizinle aynı operasyonları geçirdi. evet şu bir gerçek sabır sabır ama malesef erkeklerimizde bu pek yok:) hatta sana şunu sormak istedim 3,5 ay oldu diyorsun masaja devam ediyormusun eşim 1.5 ay oldu diye artık masajı yapmıyor .

canım ben devlette yaptırıcam estetik albümde burnumun resmi var plastik cerraha olucam nasib olursa..burnumun içinden et ve kemik aldırdım.2004de şimdi iyi burnumdan nefes almam..

ben dışından amaliyat olucam tampon koyulucakmı kızlar bana..

Kızlar regl tarihi, öncesi, sonrası vs. etkiler mi ameliyat dönemini? bilen var mı? ameliyata karar verdim de, tarih alıcam ona göre şimdi...

şu an problemim yok yapmıyorum. ama 1.5aylıkken hergün 3 vakit 30ar kere hareketlerim vardı. 2.5 aylıkken bıraktım. ama hala aklıma geldikçe yapıyorum eskisi gibi düzenli değil.

ben dışından amaliyat olucam tampon koyulucakmı kızlar bana..

tampon, doktordan oktora bile dğeişiyor... estetikçim minik tamponlar tercih ederken, kbb doktorum anam babam usulu gazlı bezi doldurmuş burnuma... çıkarması çok zordu. ama gazlı bez kullanan yoktur benim kbb doktorumdan başka artık sanırım...

yani tampon koyabilir, koysa da korkma artık kullanılan tamponlar minicik hiç acımıyor çıkarırken. benim gazlı bez fenaydı. onu şimdiden sor istersen ama sanmam gazlı bez kullanan kalmadı artık. bana denk gelmiş...

Kızlar regl tarihi, öncesi, sonrası vs. etkiler mi ameliyat dönemini? bilen var mı? ameliyata karar verdim de, tarih alıcam ona göre şimdi...

ben regl tarihime gün almıştım. tesadüf gecikti ve ameliyattan 2-3 gün sonra oldum. ameliyat sırasında olman senin için biraz zor olabilir ama çok önemli değil.

Necdet Uçarla ilgili hiç kötü yorum duymadım duyduğum yorumların tümü çok olumlu.Kendisine ameliyat olan arkadaşlardan burunlarını gördüklerim çok güzel ve doğal...Fiyatı da gayet makul bir dr.Ameliyatlarını nerede yapıyor?siz nerede oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…