Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben burnuma tekrardan kemık ekletmek ıstıyorum oyle daha ınce duruyordu eklerlemı acaba :S

Ben burnuma tekrardan kemık ekletmek ıstıyorum oyle daha ınce duruyordu eklerlemı acaba :S

burnumun ucu ınınce nasıl durucak onu da çok merak edıyorum bu taşş gibi goruntu nasıl gıtcek gıdermı ya gıder mı kızlar nolucak şimdi 3 ay oldu bakın şimdi nolucak help meee amelıyatnın uzerınde 8 9 ay gecen yokmu bıze nolucak anlatsın please

evet ekliyorlar,eklediklerini biliyorum ama pahalı bir işlem diye biliyorum. o kalın, yapay görüntü bende ilk dört ayda oldu ama sonradan birden bire güzellişti yüzüm,burun doğallaştı.o görüntü burun yeni ameliyat olduğu için taş gibi olmasından kaynaklanıyor,kalıcı bişey değil emin ol. biliyor musun ameliyattan sonra ben de çok istemiştim sihirli değnek olsa da zamanı geri döndürebilsem diye,çünkü içime sinmeden girdiğim bir ameliyattı.apar topardı.doktorlardan hala emin değildim ameliyat günü. üstelik ikinci ameliyatımdı,çok daha hassas olmam gerekirken özensiz davrandım. sen daha şanslısın.eğer ameliyat olacaksan içine sinerek olacaksın, enazından senin önünde biz gibi yol gösteren birileri var daha tecrübeli olanlar bu konuda. mesela benim için kimse yoktu, bilip bilmeden oldum. ama şu varki bence senin ameliyat olmana gerek kalmayacak.burnun çok güzel.şişlikten ötürü içine sinmiyor şimdilik ,birkaç ay sonra erkenden kendini üzdügün için pişman olacaksın. yok içine sinmeyen tarafı düzelmedi diyelim,yine şanslısın. burdakiler sana yol gösterir,en doğru seçimle ameliyat olursun

Son düzenleme:

fataldanger canımsın :))))Umarım oyle olur şu kut yapay goruntuden kurtulutum burnum dogallaşır kıbarlaşır :) Bu olanlara gulerım sonra çok çok sagol canım senın ne kadar olmuştu amelıyat olalı ?ps:ıyı kı varsınız:)))

Ben revizyon olalı bir yıl iki ay oldu. diğer revizyonu rahatlıkla olabilirim bir yıl geçtiği için. ilk ameliyatımı da beş sene önce olmuştum. duygulandım bak böyle konuşma,insan bazen fazla hassas olabiliyor:) revizyon için sanırım gaziye ağırlık vermiş bulunuyorum bu aralar,üniv hastanesi asistanlara falan yaptırırlar risikli diyorlar ama iki doktor adı duydum,yorumlar güven verdi.görüşelim bakalım daha iyi anlarım.

Arkadaşlar merhaba,
Bir kaç gündür bu forumu takip ediyorum ve sırf ''istanbul_nur'' kullanıcı adlı arkadaşım konusundaki bir merakımı gidermek için üye oldum...Kendisinden yanıt alırsam çok memnun olurum...
Şuan 30 yaşındayım, 20 yaşındayken burnuma piercing taktırmıştım, bu işlemden bir süre sonra burun kıkırdağımda küçük bir çöküntü oluştu, konuyla ilgili görüştüğüm bir estetik cerrah, kıkırdak erimesi olduğunu söyledi. İlk başlarda kafama takmadığım o minicik çöküntü, sonradan sonraya çok gözüme batmaya başladı, aynada kendime baktığımda, ya da fotoğraflarımda direkt ilk dikkat ettiğim yer burnum olmaya başladı. Üniversite yıllarımı maddi olarak zor geçirdiğimden ve böyle bir şeye ne benim, ne de ailemin ayıracak bir bütçesi olmadığından 10 yıldır erteleyerek bugüne kadar geldim. Şuan iyi bir işim ve bu harcamaya ayırabilecek bir bütçem var çok şükür. Bu nedenle de konuyla ilgili araştırma içindeyim bir kaç zamandır. Konuyla ilgili bu foruma göz atarken de ''istanbul_nur'' kullanıcı adlı arkadaşımın yorumu çok dikkatimi çekti ve kendisine cevap vermekden ve aklımdaki soruyla ilgili kendisinden yanıt istemekten kendimi alıkoyamadım...
Öncelikle forumun konusu ''burun ameliyatı olmak isteyenleri paylaşım alanı''. Burun estetiğine, saç boyasına hatta makyaja bile sıcak bakmayan, hatta fanatiklik derecesinde karşı olan bir insanın bu foruma girip okuması, mesai harcayıp cevap yazması, fikir beyan edebilmesi için ya çok fazla boş zamanı vardır ya da kendine bile itiraf edemediği konuyla ilgili kaygıları vardır. Yoksa burada, konuyla ilgili deneyim paylaşan, doktor adı, hastane vs konusunda tavsiye almak isteyen bir çok arkadaşın ne sizin boyasız saçınızla, ne kadercilik anlayışınızla ne de yamuk duran burnunuz ile barışık olmanızla ilgilendiğini sanmıyorum...
Diğer bir konu da, dikkat ederseniz buraki arkadaşların rahatsızlıkları ya da memnuniyetleri sizin gibi dışsal etmenlere dayanmıyor. Yani nişanlım burnumu çok beğeniyor ya da kocam burnumu beğenmiyor demiyor arkadaşlar...''burnum beni rahatsız ediyor'' diyor, ''burnumun şöyle şöyle olması beni mutsuz ediyor'' diyor. Yani tamemen içsel nedenlerle kendilerini rehabilite etmeye çalışıyorlar. Birileri burunlarını farkedecek diye değil :)) Birilerine kendilerini beğendirmek için değil, aynaya baktıklarında görüntülerinden memnun olmak için, psikolojik olarak bu şekilde daha iyi hissedecekleri için... Kimse kusursuz olmak istemiyor ya da dört dörtlük olmaya çalışmıyor sadece nasıl daha mutluysa onu yapmaya çalışıyor ve bunu da KENDİSİ için yapıyor... Siz nişanlınızın beğendiği burnunuzla, boyasız saçlarınızla ya da makyajsız yüzünüzle mutluysanız sizin adınıza sevindim, Allah daim etsin mutluluğunuzu; ancak burun ameliyatı olmak isteyenleri paylaşım alanı platformunda antiestetik görüşlerinize çok fazla insanın ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, zira tavsiyelerinizi buradaki insanların çoğu inanın milyonlarca kez annelerinden duymuştur...

canım en azından misafir okuyucu olmaktan kurtarmış seni:))) artık bizimlesin bol bol fikir alışverişinde bulunuruz:))

katılıyorum ,burda mutluluklarımızı yazarken aynı zamanda pişmanlıklarımızıda yazıyoruz ve bırbırımıze destek verıyoruz ,burun amelıyatı olanların,olmak ısteyenlerın oldugu bır alanda boyle yazıldıgında kımının pışmanlıgı artıyor (like me!)kiminin kafası daha da karışıyor.Kim kendısını aynaya baktıgında mutlu hıssedıyor bu çok guzel bırşey ne guzel harıka ,hoş geldınız aramıza:)

cryptic merhaba.özel mesajına cevap veremedim,mesaj girişin dolu oldğu için.

ben tam olarak anlayamadım meseleyi,ama sanırım yarın bir doktorla görüşeceksin burnun hakkında ve neleri bilmem,sormam gerekir diyorsun.öncelikle doktoru nasıl buldun?hangi referansla bu önemli.içine sinen bir doktordur umarım.öncelikle kesinlikle yaptığı burunları görmelisin,albümü vardır bilgisayarında mutlaka,sana gösterir.

sonra burnunun içindeki sorunu net olarak teşhis etsin,ve onu da düzeltebilir mi o konuda emin ol. tecrübesinden emin ol.tasarım yaptır,yani tamam belki tasarımla alakası yoktur ameliyatların çoğunun ama enazından doktorun burnuna nasıl bir şekil vermeyi düşündüğünü anlamış olursun. yoksa konuşup konuşup da ,ameliyat sonrasında da onun kafasına göre verdiği ve senin beğenmediğin bir burunla yaşamak zorunda kalabilirsin.nasıl bir şekil vermeyi düşündüğünüzü bilmeden ameliyata grimek istemediğini söylemelisin.

bi de tabi bu kişisel tercih ama burnunu oymasın,bence şu burun direği düz olsun,kesinlikle oyuk burun hem itici duruyor hem de zamanla çöküyor. kalkıklık istersen o zaten oyukluk olmadan da yapılan bir şey,burun ucunu daha yukarda gösteriyorlar.yüzüne uygun bir şey yapan biri olduğuna dikkat et. dikkat et resimlere herkese tek tip burun mu yapmış,kişiye özel mi yapmış. aklıma başka da bişey gelmiyor cryptic

xxxxxx ]burnumun resmini albüme ekledim açıktır..:))

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür edrim canım..devlette yaptırıcamda..

Antiope88 yorumlarını okudum ve tekrar fotolarına baktım canım gercekten çok kibar yüzüne çok yakışan bir burnun var neden bu kadar dert ediyorsun anlamıyorum eski fotolarına karşılaştırinca yeni burnun gözlerinin ve bakışlarının güzelliğini ortaya çıkarmış bence bosuna hayiflaniyorsun burnun ucu en son düzelin bölünmüş zaten üsme kendini çok hoş olmus burnun

arkadaşlar herkese selam uzun zaman oldu yazamadım. eşimin burnu süper oldu artık son hallerini almak üzere sadece hala içindeki ödemler az da olsa devam ediyor bu arada eşimin kardeşide sadece estetik yaptırdı ancak onun inanın eşimden daha z sıkıntısı oldu . mesela ilk günün sabahı tamponlarını çıkarttılar eşimin üç gün kalmıştı şişlikleri çok az oldu agrısıda pek olmadı ancak buna karşılık burnunun iç kısmında dikişlerin yanından doku parçası fırlamıştı onuda doktor küçük bir tamponla bastırark yerine yapışmasını sağladı ve düzeldi sonuç itibari ile sadece estetik gördüğüm kadarıyla biraz daha az sıkıntılı gibi eşimin hem estetik hem deviasyon olmuştu belki ondan biraz ağır geçti yada bünye. sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım nede olsa iki ameliyat baya bir tecrübe kazandırdı bize.. iyi akşamlar herkes

Teşekkurler canım uzmemeye çalışıyorum şukredıyorum ama işte bakalım zaman ne gosterıcek

bencede haklısın canım .Bende istiyorum ama cesaretim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…