Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmayı cok istiyorum
Ama cok korkuyorum yaa:18:
İlk 1 hafta tamponlar alcılar morluklar sisliklerr
sizin dr.unuz kimdi acaba?Ameliyattan sonra septum deviasyonunuz tamamiyle düzeldi mi?Nefes alış nasıl?
Olma çok buyuk bır sıkıntın yoksa bozma dogallıgını
benim estetisyen necdet uçar, kbb yavuz bey aynı yerdeler...
ben hiç nefes alamıyordum. tıkanıyordum, öksürüyordum, ateşim çıkıyordu.... eskisine oranla yeniden doğmuş gibiyim.benim bir tafar etlerle doluydu, bir taraf deviasyon... elimle burnumu kaydırıp biraz nefes alabildiğimi bilirim... gecleri nefesim dururmuş eşim uyandırırdı. öyle gittik zaten. tip olarak da güzel bir burnum yoktu o zahmeti çekmişken estetik de oldum. şu an %100 değil nefes kalitem ama hala erken... 3,5 ay... ama eskisine oranla çok çok iyi...
ilk zaman tampondan nefes alamıyorsun. tampon çıkınca pıhtılar kuruyor taş gibi kalıyor. ondan gene nefes alamıyorsun... içeride kabuklanma oluyor... kabukları dilersen kbbciler alıyor. ben bir kere aldırdım ama kanama oluyor zor bir işlem. biraz sabırlı olup kendiliğinden düşmelerini bekleyebilirsin. ben kendi tecrübelerimi yazıyorum tabi... çoğunda durum çok daha iyi.
burun şekli ile ilgili de 1ay bir yorum yapmamak gerek. benim eğriydi burnum. çok şişti, yanaklarım bile şişti... ancak iniyor. kıkırdak gözüküyodu.. masajla oturdu... dışarıdan belli değil şu an...
bu ameliyat zor değil ama kesinlikle sabır istiyor. zamanla sonuç belli oluyor.
canım ben devlette yaptırıcam estetik albümde burnumun resmi var plastik cerraha olucam nasib olursa..burnumun içinden et ve kemik aldırdım.2004de şimdi iyi burnumdan nefes almam..canım estetik fiyatları çok değişken.
devlette 1000 civarı sanırım.
ünlü doktorlarda 5000-15000 arası
benim olduğum tıp merkezinde tüm doktorlar 2500
daha az ünlü doktorlar da gene 2000-5000 arası....
doktora, ameliyatın yapılacağı hastaneye göre değişiyor fiyatlar.
her zaman ucuz kötü phalı iyi diye bir şey yok. ama bazı pahalı doktorları buradan okuyunca bakıyorsun ki hemen hemen tüm hastaları memnun.
ama benim doktorumdan da çok memnun var. tıp merkezinde olduğundan fiyatı 2500 tl. ama büyük bir hastanede olmuyorsun sonuçta ameliyatını.
canım senin burnun çok güzel olmuş 2 milyara çok iyi yaptırmışsın..dr una teşekkür etmen lazım..ben dr uma gösterebilirmiyim senin burnunu..
canım geçmiş olsun . benimde eşim sizinle aynı operasyonları geçirdi. evet şu bir gerçek sabır sabır ama malesef erkeklerimizde bu pek yok:) hatta sana şunu sormak istedim 3,5 ay oldu diyorsun masaja devam ediyormusun eşim 1.5 ay oldu diye artık masajı yapmıyor .
ben dışından amaliyat olucam tampon koyulucakmı kızlar bana..
Kızlar regl tarihi, öncesi, sonrası vs. etkiler mi ameliyat dönemini? bilen var mı? ameliyata karar verdim de, tarih alıcam ona göre şimdi...
arkadaşlar burun estetiği fiyat konusunda bilgisi olan varsa lütfen söylesin...
benim estetisyen necdet uçar, kbb yavuz bey aynı yerdeler...
ben hiç nefes alamıyordum. tıkanıyordum, öksürüyordum, ateşim çıkıyordu.... eskisine oranla yeniden doğmuş gibiyim.benim bir tafar etlerle doluydu, bir taraf deviasyon... elimle burnumu kaydırıp biraz nefes alabildiğimi bilirim... gecleri nefesim dururmuş eşim uyandırırdı. öyle gittik zaten. tip olarak da güzel bir burnum yoktu o zahmeti çekmişken estetik de oldum. şu an %100 değil nefes kalitem ama hala erken... 3,5 ay... ama eskisine oranla çok çok iyi...
ilk zaman tampondan nefes alamıyorsun. tampon çıkınca pıhtılar kuruyor taş gibi kalıyor. ondan gene nefes alamıyorsun... içeride kabuklanma oluyor... kabukları dilersen kbbciler alıyor. ben bir kere aldırdım ama kanama oluyor zor bir işlem. biraz sabırlı olup kendiliğinden düşmelerini bekleyebilirsin. ben kendi tecrübelerimi yazıyorum tabi... çoğunda durum çok daha iyi.
burun şekli ile ilgili de 1ay bir yorum yapmamak gerek. benim eğriydi burnum. çok şişti, yanaklarım bile şişti... ancak iniyor. kıkırdak gözüküyodu.. masajla oturdu... dışarıdan belli değil şu an...
bu ameliyat zor değil ama kesinlikle sabır istiyor. zamanla sonuç belli oluyor.