Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar çevremde estetik yaptıran kim varsa bir kusuru var analaşılıyor sırf bundan korkuyorum bu konuda kesinlikle belli değil diyenler benimle paylaşsın doktor gerçekten önemli

çok pahalıymış yakup avşar barış çakırda çok iyi diyorlar bende bursadayım ancak mesut özcanın bir hastası arkadaşım çok kötü olmuş çok pişman

gördüğüm kadarıyla kbb uzmanına ameliyat olanlar daha memnun ve hakkaten daha doğal oluyor çünkü burun fonksiyonu ön plana çıkıyor onlar için

geçmiş olsun iki ameliyat derken???

arkadaşlar çevremde estetik yaptıran kim varsa bir kusuru var analaşılıyor sırf bundan korkuyorum bu konuda kesinlikle belli değil diyenler benimle paylaşsın doktor gerçekten önemli

cnm benim nefes problemim vardı.ayrıca kemerde vardı hem şekli hemde nefes problemim düzeldi.3 ay bitti ve beni hiç tanımaynlar estetik olduğumu anlamıyor bile.tanıyanlara gelince ne oldu sana zayıfladınmı fln dediler estetik olduğumu anlayan çok az insan var doğal bir burna sahip olduğumu düşünüyorum.doktorum izmirde ufuk bilkay..

çok güzel bir burun olmuş gerçekten çok yakışmış

pazartesi günü ameliyatım var.çok heyecanlıyım.umarım herşey yolunda gider.

Ameliyattan sonra uçak yolculuğunda sorun yaşayan oldumu?

ben amelıyattan sonra bınmedım de, uçak kulaga baskı yapıyor, kulak- burun -boğaz birbiriyle baglantılı derlerdı de, amelıyat oldugum ilk sıralar bu baglantının farkına vardım ben:) doktoruna danış bence, uçakla otobus de aynı şeyler degıl sonucta.

Merhaba, kızlar bende haftaya Dr.Mehmet Veli Karaaltına ameliyat olmayı düşünüyorum.. Ama Genel Anesteziden, Damar Yolu açılması gibi şeylerden çok korkuyorum.. Bünyem zayıf 45 kiloyum Genel Anesteziden başıma bişey gelirmi korkuyorum... Lokal anesteziyle yaptıran varmı? Genel anesteziyle ilgili tecrübelerini paylaşır mısınız lütfen...

Zayıf olup da genel anestezıyle estetık olan tanıdıgım var canım, bir şey olmadı ona olumsuz, amelıyat sonrası iyi bak kendıne daha cabuk iyileşmek ıcın, her gun haşlanmış yumurta ye. genel anestezıde ıgne yapıyorlar, bayılıyorsun , hıcbır şey hıssetmıyorsun, ayıldıgındaysa her şey bitmiş oluyor, ben genel anestezıyle oldum, anestezının yan etkısı olarak sadece kabız olmustum ben amelıyatın ılk haftası...

Merhabalar,
Ben sizlere bir sey danismak istiyorum.
Benim burnum büyük veya yamuk degil gayet orantili ama kanatlari cok sisman ve kenarlarindaki cizgiler cok sert, sanki kalemle cizilmis gibi. Ayrica güldügümde ucu düsüyor, normalde görünen burun delikleri hic görünmüyor, kanatlari iyice sisiyor. Bunu düzeltmenin her hangi bir yöntemi var mi? Bu durumdan gercekten rahatsiz oluyorum, illa estetik mi olmaliyim?

cnm sanırım bu durumu biz anlayamayız bir estetik cerrahla görüşürsen o sana napman gerektiğini söyleyecektir...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…