- 14 Mayıs 2011
- 232
- 0
emre beye görüşmeye gittigmde de orda bi kızın suratı çok şişmişti cildi hassas olabilir galiba bende öyle şişecegm benm cildimde hassasizmirden doktor önerisi bekliyorum bu arada:26:
kimse yok mu yayoksa emre ilhan? fahri mola? ufuk bilkay?? 3ü arasnda kaldımmm çok kararsızımm
narkozdan uyanırken neler hissettin?ağrı oluyor mu?cuma günü bende hem ulak hem burun ameliyatı olucam .tedirginim..
bende ameliyat olmak istiyorum ve cok kararsizim.almanyada yasiyorum.estetik fiyatlari neredeyse türkiye ile ayni.3000-3500 euro arasi.acaba burda ameliyat olup memnun olan varmi?
bende ameliyat olmak istiyorum ve cok kararsizim.almanyada yasiyorum.estetik fiyatlari neredeyse türkiye ile ayni.3000-3500 euro arasi.acaba burda ameliyat olup memnun olan varmi?
ben almanyada yasamiyorum ama nasenforum.de den baktim aman allahim , sonuclar cok kötu.. sakin yaptirma.. turkiyedekiler daha basarili cunku daha sIk yapiyorlar ve daha sorunlu burunlar var
Almanyadaki doktorlar hakkında çok detaylı bılgım yok ancak şöyle bi kanı varkı genelde ordaki doktorlar köklü değişiklik yapmıyolar bi burundan bi kaç sorun varsa anca bi tanesını halledıyolar yakın bi akrabam ile aynı donemde amelıyat oldum hastanede çok uzun süre kaldı üstelik sonuç olarak gordugu burunla eski burun arasında nerdeyse hiç bi fark yoktu fark kişinin boşuna acı çekmiş olan bünyesindeydı türkiyeye gelme gibi bi imkanıın varsa bence burda olmalısın :) umarım herşey gönlünce olur :)
tesekkür ederim umarim hepimiz icin her sey hayirli ve güzel olur.türkiyeye gelme imkanim var aslinda bir iki haftaliginna gelebilirim ama tutucu bir ailem ve cevrem var.sirf estetik olmak icin türkiye ye gitmis diye cok laf ederler.ama burda zaten kemik egriligim var mecbur olmam gerekiyordu der biraz olsun susturabilirim:26:
evet yazdiklariniz cok dogru ve bu artik takinti haline geldi ve artik yasadigim cogu olumsuzlugu burnumda ariyorum.umarim bende en kisa zamanda olurum hayirlisi ile.tek derdim ´söyle olsaydi daha iyi olurdu`olsun...Bende 1 yıl önce oldum .Ameliyat olmayı kafaya koyduysanız ve burnunuzu sevmiyorsanız bu sizin artık takıntınız belkı de yıllardır böyle bi takıntı ile yaşam sürdünüz.Bu durumda çıkışınız ameliyat olmak =)
Ameliyat olunca bir kez her zaman korumanız gereken yüzünüzde bir bebeğiniz olduğunu düşünün hep sakınmak zorunda kalıyorsunuz.Kırılacak bir cam gibi ,o rahat burun ile oynama sümkürme vs artık yok =) asla burnunuz ile oynamamanız gerektigini söyleyen büyüklere katılıyorsunuz artık istesenizde oynayamıyorsunuz =)Bir de 1 yıl olmasına rağmen burun ucu sert etinizi alıp sıkıstırıp dikiyorlar deri hassaslasıyor o yumusak doku sert bi hale giriyor.
İyi hallerine gelelim daha önce yaptığınız makyaj ile şimdiki arasında dağlarca fark oluyor kendınize güvenınız artıyor insanlar sizde bi güzellık oldgunu güzelleştiğinizi söylüyorlar.Yürüyüşünüz değişiyor o takıntınız yok artık sağa sola etrafa bakışlarınız daha net,göz kontakları daha uzun,Buna değer mi değer...
Kötü de olabilir ya da cok istediğiniz bir burunda olmayabilir ki ne yapılırsa yapılsın içten içe söyle olsaydı böyle olsaydı daha iyi olurdu deyişleriniz eksik olmayacaktır.
Hislerimi örnekledim umarım size yardımcı olabilmiştir bi nebze
Esen kalın ...:42:
Benimde çevremde pek kimse duysunda istemedim de tutucu cevreden de değilde estetik biraz farklı karşılanıyo toplumun genelinde ama ufak bı detayla bunu halledebılırsın senınde dediğin gibi benimde burnum kırılmıştı sırası geldi dedim ve ameliyat oldm :)
ne güzel.insaallah hersey istedigin gibi olmustur.birde ben(ne kadar yalnis oldugunu bilsemde)cevrenin dediklerinden cok etkileniyorum ameliyat olsam hersey cokta güzel olsa yine kafama takacak cok sey olacagini biliyorum..
tesekkür ederim cevabin icin.bu ameliyati cok istiyorum ama cokta kararsizim.en iyisi türkiyede olmak bencede ama sartlar cok zorlasiyor ozaman benim icin.kücük cocugum var ve uzun süre yalniz birakamam.bu ameliyati istemek,karar vermek,olmak,olduktan sonrasi vs..cok zor allah hepimizin yardimcisi olsun.
çokta istediğim gibi olmadı ama :) zamanla duzelebılır daha çok yeni çünkü umarım senin ki çok ama çok iyi olur :) iyice araştırmanı ve ğek çok doktora görünmeni tavsıye ederim
umarim insaallah düzelir canim.sen hangi doktora olmustunki?yinede iyiki olmusum diyebiliyormusun?ben eger türkiyede olabilsem heralde ya baris cakiri veya emre ilhani secerdim okudugum yorumlar neticesinde.ama okadar zor bir durumdayimki türkiyede olmayi kararlastirsam bile kayseriden baska yerde olma sansim yok malesef
sadece emre beyın yaptıgı burunlar degil dıger doktorların yaptıgı kısılerınde suratı şişiyor ve 2-3 gune iniyor emre beyle alakalı bır durum degıl bu bende emre beye amelıyat olucam ama yaza dogru.emre beyı tercıh etmemın 1.sebebı yaptıgı burunları takıp edıyor 2 sene boyunca kontrollere cagırıyor ücretsiz hastasını bırakmıyor dıger doktorlar gıbı.2.sebebı emre beye amelıyat olupta revızyon olan hıcbır hastasını gormedım cok saglam burun yapıyor buda benı cok etkıledı herkesın kendı tercıhı ben emre beyı tercıh edıcem umarım yanılmam.bu arada hıcbır doktor garanti vermıyor emre beyde dahil buna.
evet haklisin, cocugun varsa zor ama acele etme o zaman. Uygun oldugu zaman esinle gittiginde yaptir .. ben de yurtdisinda yasiyorum .. bir ay sonra turkiyede olacam:) burdaki doktorlardan cok korkarim:) asla yaptirmam ve sen de bence yaptirma! benim bir cok yabanci arkadasim burunlarini yaptirdi ama hepsi kendi ulkelerinde yaptirdi..
cnm merhaba 4 ay önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum ve şu an çok memnunum bi git görüş istersen ufuk beyle:)
Selahattin yaman canım doktorum. yanı evet eski haline göre çok iyi tabiki ama o sıkıntıyı çektikten sonrada insan sorunsuz olsun istiyo kısmet artık :) emre ilhanın yaptığı burunları daha çok beğeniyorum ve muhammet dilberide düşünebilirsin oda çok hoş burunlar yapıyo :)